Neschopenka nevím si rady
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Doktor to posle, ale je slušnost dát nadřízenému vědět, že jsi na neschopence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Umík jo to mi je jasný že to musim poslat ale vůbec nevím kam žádný email tady není nic
jen email na edministratory nebo co tam je napsané tak nevím zda to můžu poslat tam ![]()
- Citovat
- Upravit
@divine woman obojí doktor ji odeslal ale dal mi i papir že mám neschopenku
- Citovat
- Upravit
A ty nemáš žádný kontakt na nadřízeného? Třeba mobil?
Na tom papíru od doktora máš vypsané vycházky? Pokud ano, tak ten papír je tvůj, kdyby přišla kontrola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli máš elektronickou, tak je v práci. A slušností je ihned informovat nadřízeného. A z papírové neschopenky se odevzdává do práce jedna část. Ale stále si nepamatuji s jakým pruhem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Umík jo mám napsané vycházky
A ano je tam mobil ale na náborovou linku tak nevím zda mám zavolat tam a říct jim to
@divine woman já tam nemám žádný pruh nebo něco mám jen napsané že marodím od 2.6.2021-16.6.2021 a napsané vycházky nic víc
- Citovat
- Upravit
Neschopenky jsou teď elektronické nikam nic nenosíš. Jen nahlásíš zaměstnavatele, a oni to pošlou. Nechtějí mail ani číslo. Vytištěnou neschopenku jsem tenkrát dostala, kdyby prý přišla kontrola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Umík jo mám napsané vycházky
A ano je tam mobil ale na náborovou linku tak nevím zda mám zavolat tam a říct jim to
@divine woman já tam nemám žádný pruh nebo něco mám jen napsané že marodím od 2.6.2021-16.6.2021 a napsané vycházky nic víc
Tak pokud ten papír je jen vytištěný z pc a podepsaný doktorem, tak je pro tebe a případnou kontrolu. A nemáš kontakt na nějakého kolegu, aby to vedení vyřídil? Případně zkus zavolat na tu linku, ale teda divím se, že nemáš žádný kontakt na nadřízeného, to je divné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak tu už někdo psal, papírové neschopenky už dávno nejsou. U doktora si musela uvést název a adresu zaměstnavatele, takže mu to pošlou oni. Ty pouze v práci nahlaš že jsi na neschopence. Pokud nemáš telefon tak buď zajdi na firmu osobně a řekni to a rovnou požádej o telefon nebo zavolej na tu náborovou linku ať ti dají číslo k Vám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ten papír je pro tebe kvůli kontrole v pracovní neschopnosti, takže bys ho měla nosit s sebou k doktorovi, aby ti tam vždycky napsali termín kontroly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doktor podle elektronickou neschopenku, jen je potřeba mu dát správné údaje zaměstnavatele.
Ty jsi už cestou od doktora měla zvednout telefon a zavolat šéfovi, že jsi v pracovní neschopnosti s přibližně na jak dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pošle to doktor a papír máš u sebe kdyby přišla kontrola aby si jim ten papír ukázala… Jinak ty neposílas nikam. Nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem chtěla by jsem se zeptat mám od dneška neschopenku mám ji poprvé ale vůbec nevím.
musím to poslat já nebo to poslal doktor??
Doktor to posílá i do zaměstnání nebo to musim poslat já?
Já jsem koukala do smlouvy a tam není žádný email kam mám poslat kopii o neschopence.
Tak vůbec nevím
Děkuji všem za odpovědi