Neschopenka po IVF?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1439
24.8.21 22:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ráda bych trochu oživilala toto téma. V září mě čeká iVF, mám naplánované stimulace a mám i týden dovolenou kde by se mohl dít odběr vajíček i transfer, ale člověk si to prostě dopředu nenahrazuje takže to je jen tak orientační. Ráda bych po transferu zůstala doma na nemocenské. Pracují v mekači a kdo to aspoň trochu zná, ví že to není žádná paráda. Člověk se honí, stresuje a to nemluvím o zvedání těžkých krabic atd…a šílené teplo v kuchyní plus s respiratorem. No prostě je hodně důvodu proč bych raději byla doma. Navíc mám endometriozu, myslíte že mi gynekolog dá na mé přání neschopenku, nebo k tomu musí být jiný důvod?

Kdyz udelas smutný oci, tak ti ji nejspis da. Ale prace v mekaci zadny extra duvod k neschopence neni. Po transferu embrya jsem letela na nocni sichtu do hotelu. A mam uz velkou holku.. Doma na gauci se to vylezet neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 23:08

@Maminanamatersky nevím jak si představuješ práci v mekači, ale někdy mám co dělat i když těhotná nejsem…

• Citovat
  • Upravit
3958
25.8.21 03:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ráda bych trochu oživilala toto téma. V září mě čeká iVF, mám naplánované stimulace a mám i týden dovolenou kde by se mohl dít odběr vajíček i transfer, ale člověk si to prostě dopředu nenahrazuje takže to je jen tak orientační. Ráda bych po transferu zůstala doma na nemocenské. Pracují v mekači a kdo to aspoň trochu zná, ví že to není žádná paráda. Člověk se honí, stresuje a to nemluvím o zvedání těžkých krabic atd…a šílené teplo v kuchyní plus s respiratorem. No prostě je hodně důvodu proč bych raději byla doma. Navíc mám endometriozu, myslíte že mi gynekolog dá na mé přání neschopenku, nebo k tomu musí být jiný důvod?

Nabídnou ti jí už v CARu a pokud ne, řekni si o ni a bez řečí ti jí napíšou. Já po IVF do práce chodila, ale pracuji v kanceláři, takže žádná fyzická námaha. Ale mám dost stresující práci a je fakt, že po transferu jsem měla díky těm stresům strach, aby to na případné těhotenství nemělo vliv. Naštěstí se povedlo. Ale zpětně by mi to za ty stresy nestálo a na neschopenku bych šla. Při fyzicky namáhavé práci bych šla 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9280
25.8.21 07:50

Řekni si o neschopenku přímo v CARu. Dělá se to naprosto běžně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí