Spermiogram a žádná spermie

4
5.7.10 17:00

spermiogram

Dobry den chtěla bych se zeptat na partneruv spermiogram vysledek měl že nebyla nalezena ani jedna spermie mohlo myt na to vliv že byl partner nervozni a neslo mu to tak jak mě? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8078
5.7.10 17:32

A určitě vám to řekli správně,nebo pochopili jste to správně?že by v tom miliónů spermií neměl ani jednu aktivní,se mi zdá divné.nám teda na výsledku doktor přesně řekl,kolik mil.spermušek měl na ten daný mililitr ejakulatu a kolik s toho bylo neaktivních a kolik mil.aktivních…myslím si,že jinak nervozita na to nemá vůbec vliv…jsou jiné faktory,co snižují počet kvalitních spermií:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
5.7.10 17:38

Z tohoto je každý chlap nervozní, ale nemyslím si, že by to nějak zásadně ovlivnilo výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
5.7.10 17:56

pokud tam opravdu není ani jedna…pak to není určitě o nervozitě. :think: asi by měl doktor manželovi doporučit návštěvu androloga, ten by vám jistě řekl mnohem víc. každopádně jen se vždy doporučuje spermiogram udělat opakovaně..ne vždy je výsledek stejný…

• Citovat
  • Upravit
13118
5.7.10 20:33

Jaký je vlastně postup při tomto vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
5.7.10 22:08
verunielka píše:
Jaký je vlastně postup při tomto vyšetření?

Veru a které vyšetření máš na mysli? :-D
Při spermiogramu dostane partner nádobku odebere se do místnosti, kde pacinkou zapracuje /případně partnerka, pokud jí chce s sebou :wink: / a pak chytá „materiál“ :mrgreen: Ten odevzdá sestře a v laboratoři pak spočítají obsah, množství a hýbavost. Ještě pak určují kyselost a určitě i jiné parametry.
U androloga pokud vím proběhne i vyšetření pohmatem a on zhodnotí, proč je spg tak špatný a zda by se případně s tím nedalo něco dělat-operace varikokely, hormonální léčba aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
5.7.10 22:16

Saritko a měl manža před vyšetřením nějakou sexuální abstinenci? Řeknu ti proč se ptám ůj manža byl poprvé na spermiogramu u měho Gyn,DR. a tan pod mikroskopem viděl 2 hybajícíse spermijky a den pčedtím jsem měli sexík potom byl v caru na spermiogramu ten je sice horší ale na IVF v pohodě takže nezoufej a vyšetření určitě opakujte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
5.7.10 22:17

Jjo a než šel na vyšetření měl 3 denní abstinenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.7.10 14:10

Doufam že se nam poštěstí a miminko přijde přirozenou cestou tet sme nasadili vitaminy a uvidime.. A muže to byt i tim že partner bere silne KORTIKOIDY? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.7.10 14:13

Semi partner měl pust 3dny a ptala jsem se své lékařky jestli ma na to vliv jeho chronicky zanět třev a doktora řekla že ano pokud bere Kortikoidy a on tohle přesně bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
6.7.10 17:25

Saritko, držím pěsti a je dobře, že se nevzdáváte… :palec: my měli hodně špatný spermiogram, doktoři prohlíásili, že jinak než IVF s ICSI nám nepomůže a po cca 4 měsících, co manžel bral vitamíny a bylinky se to zlepšilo natolik, že doktorka řekla, že se může zadařit přirozeně. jen my už po těch 5ti letech nečekali a osud svěřili do rukou lékařů :-)

• Citovat
  • Upravit
407
23.7.10 18:37

teratospermie

ahoj holky, chci se zeptat, zda některá z vás nebo spíš vašich partnerů měli teratospermie, a taky ve spg je psané:
morfologicky nezměněné spermie 6,5% a Dr. mi řekla, že musí být minimálně 20%, myslíte že se to spraví vitamíny ? a podařilo se vám i při takovém spg otěhotnět? děkuji za odpověď nebo radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
26.7.10 16:46
AHOJ.
Můžu vědět co jste pakali za vitamíny atd..?
 děkuji
monduell píše:
Saritko, držím pěsti a je dobře, že se nevzdáváte… :palec: my měli hodně špatný spermiogram, doktoři prohlíásili, že jinak než IVF s ICSI nám nepomůže a po cca 4 měsících, co manžel bral vitamíny a bylinky se to zlepšilo natolik, že doktorka řekla, že se může zadařit přirozeně. jen my už po těch 5ti letech nečekali a osud svěřili do rukou lékařů :-)
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
26.7.10 16:48
čauky,
přáála bych ti aby jste to měli jako jen momentální indispozici.. :-)
Ale pokud to máte jako my..tak se jedná o azoospermie-spermie nejsou žádné a tam je to velmi těžce řešitelné.Alespon z mého pohledu. :nevim:
saritka píše:
Dobry den chtěla bych se zeptat na partneruv spermiogram vysledek měl že nebyla nalezena ani jedna spermie mohlo myt na to vliv že byl partner nervozni a neslo mu to tak jak mě? :-(
  • Citovat
  • Upravit
matysek a sarinka
2.8.10 12:53

spermiogram

Dobry den chtela bych se zeptat,byly sme s pritelem na spermiogramu,,a nemel ani jednu pohiblivou spermii,,k tomu mame nejakek zanet ted budu brat antibiotika,,,jeste jdeme jednou na spermiogram,,a na urologii,,,ale chtela bych poradit,,,dekuji vsem za odpoved,,byla bych rada kdyby ste mi psali na email,,sluni4ko@seznam,cz dekuji matysek a sarinka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex