Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nebude,ale pozor kdy bude mít svojí dovolenou,aby sis to nechtěla vyzvedávat na konci měsíce a zrovna neměla dovolenou,proto ti to chce dát nejspíše dopředu
V pondělí to bude akorát.. Po prvních čtrnácti dnech dostaneš papír o trvání PN (papír na peníze), kterej doneseš do práce. Pak už další budeš dostávat na konci měsíce
@Anonymní píše:
Ahojky mám takový dotaz jsem na neschopence od 2.7 a doktorka mi řekla at si přijdu 13.7 pro růžový papir ale bohužel já hloupá jsem nekoukla na ord hodiny u ní ale na internetu a uz jsem ji tam nezastihla takže budu muset až v pondeli. Prosím bude z toho velký průser nebo jak to chodí? Marodim úplně poprvé a temhle věcem nerozumim
V klidu, zdržení těhle lístků na peníze má jediný následek a to ten, že prostě ty peníze dostaneš později…
Dobrý den, mám takový problém jelikož jsem poprvé na neschopence od 5.9. Modrý a růžový lístek jsem odevzdala zaměstnavateli, jenomže můj doktor a ani zaměstnavatel mě neupozornil, že na konci měsíce mám odevzdat lístek na peníze, takže jsem to neudělala za září a účetní mě na to upozornila až teď o měsíc později.. Já vím jsem hloupá, měla jsem si to zjistit sama, jenže co teď s tím? Vystaví mi doktor ten lístek měsíc zpětně a mám nárok vůbec na ty peníze? Poraďte prosím co dělat ![]()
Ahojky mám takový dotaz jsem na neschopence od 2.7 a doktorka mi řekla at si přijdu 13.7 pro růžový papir ale bohužel já hloupá jsem nekoukla na ord hodiny u ní ale na internetu a uz jsem ji tam nezastihla takže budu muset až v pondeli. Prosím bude z toho velký průser nebo jak to chodí? Marodim úplně poprvé a temhle věcem nerozumim