Výtok po ovu?

36
12.7.18 22:19

Výtok po ovu?

Ahoj holky. Dlouho jsem tu nepsala, tak obnovuju svoji aktivitu. :) :D Budu ráda za vaše zkušenosti…Vyloženě plodný den mi dle kalkulačky a mých bězných plodných dní vycházel na tuto neděli/pondělí (9.7.). Ve čtvrtek ráno jsme s přítelem měli nechráněný styk a vše „to šlo do mě“… Dneska to je tedy 7-8dní po… Nemám na nic chuť, cítím tlak v podbřišku, mám narůžovělý výtok a čípek hooodně vysoko, tvrdý a jde z něj hustý lepkavý hlen.. A teď moje otázka - myslíte, že by to mohlo být těhu, když to nebylo přímo v nejplodnější den? Když ten byl v PO a styk byl ve ČT? Moc děkuju za jakoukoliv odpověď. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
12.7.18 23:23
@Nika147 píše:
Ahoj holky. Dlouho jsem tu nepsala, tak obnovuju svoji aktivitu. :) :D Budu ráda za vaše zkušenosti…Vyloženě plodný den mi dle kalkulačky a mých bězných plodných dní vycházel na tuto neděli/pondělí (9.7.). Ve čtvrtek ráno jsme s přítelem měli nechráněný styk a vše „to šlo do mě“… Dneska to je tedy 7-8dní po… Nemám na nic chuť, cítím tlak v podbřišku, mám narůžovělý výtok a čípek hooodně vysoko, tvrdý a jde z něj hustý lepkavý hlen.. A teď moje otázka - myslíte, že by to mohlo být těhu, když to nebylo přímo v nejplodnější den? Když ten byl v PO a styk byl ve ČT? Moc děkuju za jakoukoliv odpověď. :) :srdce:

Jo je to mozny,ze se jedna o uhnizdeni :) vychazi to i dnama.Spermie pockaji v tobe i 5 dní :-) držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
12.7.18 23:29

čípek vysoko :think: vogo, jak to víš? prohmat? to je hnus celkem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.7.18 23:33
@malá_holka píše: čípek vysoko :think: vogo, jak to víš? prohmat? to je hnus celkem :think:
hele, jak jinak bys to asi chtěla udělat? ;) nemusíš komentovat, když nemáš nic podnětnýho :)
@malá_holka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
12.7.18 23:35
@malá_holka píše: čípek vysoko :think: vogo, jak to víš? prohmat? to je hnus celkem :think:

Co je na tom hnusnyho prosím te? Ty si byla jedna z tech,co otěhotněla hned a nemela proc se kontrolovat co :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
13.7.18 00:14
@Dojcanis píše:
Co je na tom hnusnyho prosím te? Ty si byla jedna z tech,co otěhotněla hned a nemela proc se kontrolovat co :roll: :zed:

víš prd tak netipuj ;)

@Nika147 píše:
hele, jak jinak bys to asi chtěla udělat? ;) nemusíš komentovat, když nemáš nic podnětnýho :)
@malá_holka

ptala jsem se jak to dělá, tvůj problém, že si se chytla toho negativního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
13.7.18 10:55
@malá_holka píše:
ptala jsem se jak to dělá, tvůj problém, že si se chytla toho negativního.

Kdo by se nechytil toho negativniho,kdyz napises ,ze to je hnus? Prober se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí