Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Dlouho jsem tu nepsala, tak obnovuju svoji aktivitu.
Budu ráda za vaše zkušenosti…Vyloženě plodný den mi dle kalkulačky a mých bězných plodných dní vycházel na tuto neděli/pondělí (9.7.). Ve čtvrtek ráno jsme s přítelem měli nechráněný styk a vše „to šlo do mě“… Dneska to je tedy 7-8dní po… Nemám na nic chuť, cítím tlak v podbřišku, mám narůžovělý výtok a čípek hooodně vysoko, tvrdý a jde z něj hustý lepkavý hlen.. A teď moje otázka - myslíte, že by to mohlo být těhu, když to nebylo přímo v nejplodnější den? Když ten byl v PO a styk byl ve ČT? Moc děkuju za jakoukoliv odpověď.
![]()
@Nika147 píše:
Ahoj holky. Dlouho jsem tu nepsala, tak obnovuju svoji aktivitu.![]()
Budu ráda za vaše zkušenosti…Vyloženě plodný den mi dle kalkulačky a mých bězných plodných dní vycházel na tuto neděli/pondělí (9.7.). Ve čtvrtek ráno jsme s přítelem měli nechráněný styk a vše „to šlo do mě“… Dneska to je tedy 7-8dní po… Nemám na nic chuť, cítím tlak v podbřišku, mám narůžovělý výtok a čípek hooodně vysoko, tvrdý a jde z něj hustý lepkavý hlen.. A teď moje otázka - myslíte, že by to mohlo být těhu, když to nebylo přímo v nejplodnější den? Když ten byl v PO a styk byl ve ČT? Moc děkuju za jakoukoliv odpověď.
![]()
Jo je to mozny,ze se jedna o uhnizdeni
vychazi to i dnama.Spermie pockaji v tobe i 5 dní
držím palce ![]()
@malá_holka píše: čípek vysokohele, jak jinak bys to asi chtěla udělat?vogo, jak to víš? prohmat? to je hnus celkem
@malá_holka píše: čípek vysokovogo, jak to víš? prohmat? to je hnus celkem
Co je na tom hnusnyho prosím te? Ty si byla jedna z tech,co otěhotněla hned a nemela proc se kontrolovat co
![]()
@Dojcanis píše:
Co je na tom hnusnyho prosím te? Ty si byla jedna z tech,co otěhotněla hned a nemela proc se kontrolovat co![]()
víš prd tak netipuj ![]()
@Nika147 píše:
hele, jak jinak bys to asi chtěla udělat?nemusíš komentovat, když nemáš nic podnětnýho
@malá_holka
ptala jsem se jak to dělá, tvůj problém, že si se chytla toho negativního.
@malá_holka píše:
ptala jsem se jak to dělá, tvůj problém, že si se chytla toho negativního.
Kdo by se nechytil toho negativniho,kdyz napises ,ze to je hnus? Prober se ![]()