Neschopenka - práce - neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrý den,
jmenuji se Jana a je mi 25 let. a mám dotaz, vubec si nevím rady… Otěhotněla jsem ve zkušebce, to že s tím vyjdu až po zkušebce je jasné ale problém je ten, že jsem v práci absolutně nespokojená, vedoucí je strašně zlá až nelidská…všechny zaměstnankyně odchazejí kvůli ní (pracovní šikana, nadávky, neustálé změny v docházce, lže atd atd, je toho opravdu hodně) v den kdy jsem toho měla nad hlavu a kdy mě tam vedoucí až rozbrecěla jsem si večer řekla že končím ale jelikož jsem měla týden opoždené měsíčky, tak jsem si udělala test a ukazálo se, že jsem konečně po dlouhé době smažení otěhotněla, tak jsem se rozhodla zůstat. Psychicky je to strašný, na každou směnu co jdu s ní jsem uplně vystresovaná, tak se chci jen optat: 6.2.16 mi končí zkušebka a tak můžu odejít na konci února třeba? nepříjdu o mateřskou nebo něco? Když pujdu tak brzy? Jsem skoro v sedmém týdnu. Protože známá mi říkala že když pujdu takhle hned na nemocenskou, že neví jak je to s nějakou ochranou 180ti denní lhutou… ještě ke všemu jsem na dobu určitou… tak já nevím abych právě nepřišla o něco. Nevím jak to řešit, jsem neštastná, začínám mít nevolnosti a být s vedoucí na smenách je fakt peklo. Tak moc prosím o radu, jak to teda podle zákona je, nebo na koho se obrátit s radou, koukala jsem ruzně po netu ale nic jsem nevyzjistila, a pokud bych tedy šla na nemocenskou takto brzy, dostávala bych nemocenskou a pak mateřskou nebo ja jsem z toho nějaka zmatená…Predem mnohokrat dekuji. za odpověd. Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit