Neschopenka - práce - neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
To snad zalezi na tom, jestli jsi a nebo nejsi prace schopna, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravim vas…Mela bych dotaz, prosiiim…4.1 jsem byla na operaci s kolenem, bohužel mě čeká ještě jedna operace a to někdy v únoru-březnu. Jak to udělat. přerušit na měsíc neschopenku a pak nanovo, nebo si ji nechat běžet dál? Děkuji moc…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravim vas…Mela bych dotaz, prosiiim…4.1 jsem byla na operaci s kolenem, bohužel mě čeká ještě jedna operace - plastika vazů a to někdy v únoru-březnu. Jak to udělat. přerušit na měsíc neschopenku a pak nanovo, nebo si ji nechat běžet dál? Děkuji moc…
Buď je potřeba, abys byla na nemocenské ze zdravotních důvodů - to určí lékař - a nebo není. Pak půjdeš do práce a na jaře půjdeš na novou nemocenskou, ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pherenike píše:
To snad zalezi na tom, jestli jsi a nebo nejsi prace schopna, ne?
ano, to určitě, omlouvam se, napsala jsem to nepřesně: ptám se jen jestli to takhle jde nebo nejde. Do práce už chci jít, jen mi jde o to, když půjdu dejme tomu za měsíc zase na PN, jestli můžu…Jestli nemusím mít odpracovanou nějakou dobu než nastoupím na další.
- Citovat
- Upravit
@bartsch píše:
Buď je potřeba, abys byla na nemocenské ze zdravotních důvodů - to určí lékař - a nebo není. Pak půjdeš do práce a na jaře půjdeš na novou nemocenskou, ne?![]()
ano, to určitě, omlouvam se, napsala jsem to nepřesně: ptám se jen jestli to takhle jde nebo nejde. Do práce už chci jít, jen mi jde o to, když půjdu dejme tomu za měsíc zase na PN, jestli můžu…Jestli nemusím mít odpracovanou nějakou dobu než nastoupím na další.
- Citovat
- Upravit
@bartsch @Pherenike jinak do práce se chystám ještě dřív, než bych vlastně jít měla, nejsem neschopenkový typ. Kdybych nemusela, doma nejsem. Pichlavé reakce si můžete nechat
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@bartsch @Pherenike jinak do práce se chystám ještě dřív, než bych vlastně jít měla, nejsem neschopenkový typ. Kdybych nemusela, doma nejsem. Pichlavé reakce si můžete nechat
Tak pokud k tomu hned přistupuješ takhle a bereš to jako pichlavé, není to náš problém. Já tam nic pichlavého nevidím. Normálně se totiž na toto nikdo neptá
Zkrátím to - můžeš mít za měsíc novou nemocenskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a já píšu pitomost - oprava: novou neschopenku.
No jo, už je večer a už ani nevím, kde mám vlastní hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bartsch já zase šílím už z pobytu doma a potřebuju mezi lidi…to je tak, když workoholika zavřete doma
díky..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@bartsch já zase šílím už z pobytu doma a potřebuju mezi lidi…to je tak, když workoholika zavřete domadíky..
Jo, to znám. V 1. těhotenství mě od 5. měsíce zavřeli na rizikovém doma, nesměla jsem kvůli problémům nic moc dělat a nikam chodit. Málem mi z toho hráblo, pracovala jsem i tak z postele, dokud to šlo - dodělávala jsem rozdělané projekty. Ať jsi brzy fit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bartsch jj, jk rikas…je potreba se zabavit jinak asi…člověk je i nervozni z toho, že ví, ze jakmile bude schopny, jde na to nanovo…no, na psychiku nic moc…No, to je mazec, znam pani, co proležela celé těhotenství a ještě v nemocnici…to by mě asi kleplo…Dekuju moc… ![]()
- Citovat
- Upravit
Jen bych doplnila, že finančně to pro tebe bude asi stejný, prvních 14 dnů platí zaměstnavatel (i pro něj je výhodnější jedna PN), navíc po 14 dnech se platí i víkendy). První 3 dny jsi doma zadarmo. Já jsem se takhle akčně vrátila do práce s tím, že za 6 týdnů půjdu znovu na PN a dost mi to „dali sežrat“… Už bych to neudělala - ale záleží jak to máš domluveno v práci. Anonym - prosím o respektování.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jen bych doplnila, že finančně to pro tebe bude asi stejný, prvních 14 dnů platí zaměstnavatel (i pro něj je výhodnější jedna PN), navíc po 14 dnech se platí i víkendy). První 3 dny jsi doma zadarmo. Já jsem se takhle akčně vrátila do práce s tím, že za 6 týdnů půjdu znovu na PN a dost mi to „dali sežrat“… Už bych to neudělala - ale záleží jak to máš domluveno v práci. Anonym - prosím o respektování.
Takze je vyhodnejsi zustat? j bych sla na 3 tydny a pak nanovo na nesch. odrazuji me od toho v okoli, jmd blbost se pry vracet tak nevim
- Citovat
- Upravit
Zdravim vas…Mela bych dotaz, prosiiim…4.1 jsem byla na operaci s kolenem, bohužel mě čeká ještě jedna operace - plastika vazů a to někdy v únoru-březnu. Jak to udělat. přerušit na měsíc neschopenku a pak nanovo, nebo si ji nechat běžet dál? Děkuji moc…