Neschopenka při hemoroidech?

Anonymní
9.3.23 20:29

Neschopenka při hemoroidech?

Dnes jsem odešla z práce domů dřív, protože mám problém s hemoroidy, nemohla jsem už bolestí vydržet. Vymluvila jsem se na bolest zad, nechci nikomu říkat pravdu. V lékárně jsem si koupila mastičku, doma se osprchovala, ošetřila konečník, je to o něco lepší, ale necítím se s tím jít do práce. Chci jít ráno k lékaři pro neschopenku aspoň na pár dní. Je to možné? Napíše mi lékař na toto neschopenku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
618
9.3.23 20:35

Pokud je bolest tak vážná, mastička nebo podobné léčebné postupy (sedací koupele…) ani pár dní klidu na neschopence nic nevyřeší. Lékař by tě měl odeslat na chirurgii, ať ti hemoroidy odstraní. Tam už asi paragraf dostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.3.23 21:47
@Kníže Ignor píše:
Pokud je bolest tak vážná, mastička nebo podobné léčebné postupy (sedací koupele…) ani pár dní klidu na neschopence nic nevyřeší. Lékař by tě měl odeslat na chirurgii, ať ti hemoroidy odstraní. Tam už asi paragraf dostaneš.

ale blbost…předepíše jí Detralex a dobrý. Není třeba hned jít pod kudlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
9.3.23 21:58

Napíše ti to. A dá ti žádanku na vyšetření. Popiš mu stav věci. A buď v klidu. Tady se vždy sejde chytrejch, kteří si myslí, že obvodní nenapíše neschopenku na nic. Je to blbost, napíše. Pokud mu tam pro ní nechodíš pětkrát do měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
9.3.23 21:59

Kup si varixinal, Faktu cipky a mast, muzes sedet na nafukovacim kruhu, myt se po kazde stolici a potom namazat. Kdyz nebude do par dnu uleva, pujdes k lekari. Skvely byval Hemoval, ale uz ho neprodavaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.23 17:54

Já nakonec k lékaři nešla, do rána se to zlepšilo. Vezme mě proktolog bez doporučení?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.23 18:54

Vezme. Já teď šla jen na konzultaci ohledně laseru. Myslela jsem, že je to malý hemeroid. Byl to nakonec lipofibrom. No než jsem se stihla nadechnout, tak mi to opíchnul a vyřízl, zašil. Nakonec jsem ráda, že to rozhodnutí udělal za mě, už bych tam znovu nešla. Ale teď teda nic moc. Bolí každý krok, nejhorší jsou schody. Na velké jsem ještě nebyla :roll:,ale laktuloza je jasná. Myslím si, že na hemeroidy ti PN určitě dají.

• Citovat
  • Upravit
49
8.5.24 10:18

Trombotizovany hemoroid

Prosím máte někdo zkušenost s trombotizovanym hemoroidem, který je docela velký a příšerně nonstop bolí?
Doktor navrhnul rozříznout a vyčistit, pak se to prý nechá otevřené a má se to samo zahojit. Ale nakonec jsme se dohodli, že ještě týden počkáme, zda dojde ke zlepšení při braní Detralexu, Aescinu a koupel v dubové kůře. Moc doufám, že to zabere, toho řezání se hodně bojím, ale ta neustupující bolest je děsná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí