Proč mě nic nebaví

Anonymní
9.3.23 16:46

Proč mě nic nebaví

Ahoj už přes rok se trápím, depky, úzkosti, dušnost snad každý den pocit nefunkčního mozku, brnění, AD jsem nikdy nebrala až teď jsem vyhledala psychoterapii, která bude v dubnu, našla jsem si práci, ta mě sice baví ale jsem pořád unavená a mam ke konci šichty pocity na omdlení, jakmile jedu už domu tak to přejde, doma nemám do ničeho chuť přibrala jsem a začala víc kouřit já nevím dřív mě bavilo vše teď vůbec nic…Mudr jsem říkala ať mi napíše léky AD ta mi řekla ať vydržím měsíc jak mi bude v práci že mi kdyžtak něco napíše…trpím i hypochondrií… Brala mi krev minulý týden a vše v pořádku, co myslíte zlepší se to nebo ne, snažím se všechny symptomy ignorovat… Ale asi to potrvá

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1419
9.3.23 18:15

Hele tohle zní hodně psychicky. Terapie určitě pomůže. Plus ohledně těch antidepresiv, mám zkušenost, že spíše je lepší nechat si je napsat od psychiatra než od praktika. Protože spousta praktiků tomu rozumí jako koza petrželi (mají třeba dva typy co dávají pořád dokola) ale psychiatr se pokusí ti dát takové, které nejvíce sednout na tvoje příznaky (vyčerpání, úzkosti).

Jsem terapeutka a mohla bych tu o tom psát romány. Ale jen ve zkratce: ignorace ti nepomůže. Vždy je to o tom, naučit se myšlenky, pocity, apod. si v hlavě zpracovat. Čím víc od toho utíkáš (=ignoruješ to), tím víc se to bude vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
9.3.23 18:35

Nemáš psychiatra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 20:08

@tevl aha… No ale do prace chodit musím, tak jak to dělat když zatím nemám léčbu

• Citovat
  • Upravit
1419
9.3.23 20:19
@Anonymní píše:
@tevl aha… No ale do prace chodit musím, tak jak to dělat když zatím nemám léčbu

No já bych začala tím, že bych si našla psychiatra a začala s ním řešit předepsání léků. S tím se pak bude lépe chodit do té práce. Od toho bych se pak odpíchla. A v ubnu na to návazala terapií. Přijde mi, že na to jdeš dobře. Je to jen o tom teď vydržet a ono se to začne lepšit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 21:53

@tevl děkuji, jen mám strach aby to moje tělo vše vydrželo ale to je zase moje Psyché…

• Citovat
  • Upravit
8558
11.3.23 09:30

Než brát AD, radši změň práci. Všechny ty problémy jsou zpusobeny něčím, co Ti nevyhovuje. Je třeba si to identifikovat a podle toho se zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí