Neschopenka - proplacení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
136
5.9.20 07:05

Neschopenka - proplaceni

Dobry den, prosím moc o radu. Na konci srpna jsem onemocněla - 5pracovnich dní. Neschopenka se ukoncovala až v září - 3pracovni dny. Dnes mi přišla výplatnice za srpen na které je uvedeno 5dni pracovní neschopnosti, ale k výplatě 0. Prosím věděl by někdo, proč nebylo za tyto dny nic vyplaceno? Přece prvních 14dni platí zaměstnavatel. Moc a moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35534
5.9.20 07:11

Zeptej se účetní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
5.9.20 07:20

Nebyly ty pracovni dny az v zari? Zamestnavatel proplaci jen dny, kdy si mela byt fakticky v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.9.20 07:25

Byly jak v srpnu tak i v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
5.9.20 07:38

A dala jsi na konci měsíce lístek na peníze nebo jeho elektronický ekvivalent? Nevím, jak to teď chodí s tou eneschopenkou. Pokud ne, tak ti peníze proplatí najednou až ve výplatě za září. Ale fakt se hlavně domluv s vaší účetní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
5.9.20 07:41

@nozu Ted uz se listek na penize nevydava, ted by to mel lekar delat elektronicky, nebo ne?

Jak pisou holky, zeptej se na mzdovce, kde je problem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.9.20 07:45

Vše se vyřizovalo přes e neschopenku (pro mne úplná novinka). Účetního se zeptam, ale chtěla jsem vědět na čem jsem, co nejdříve. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101518
5.9.20 13:44

@Hankkaa A mas pravidelnou pracovni dobu nebo smeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.9.20 14:15

Stejnou pracovní dobu od po-pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
6.9.20 21:28

Pohlídat lístek na peníze. Mamka měla e neschopenku a doktor neposlal lístek na peníze. Zjistilo se to ve chvíli kdy nepřišla ani koruna. U doktora nám bylo řečeno že zapomnel :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
6.9.20 21:38
@KSŠO píše:
Pohlídat lístek na peníze. Mamka měla e neschopenku a doktor neposlal lístek na peníze. Zjistilo se to ve chvíli kdy nepřišla ani koruna. U doktora nám bylo řečeno že zapomnel :zed: :zed:

Doktor má v 1.řadě léčit a ne se starat o nějaké obsolentní papíry. Nedivím se mu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
7.9.20 07:29
@cell píše:
Doktor má v 1.řadě léčit a ne se starat o nějaké obsolentní papíry. Nedivím se mu…

I po tom co jste mu tam volala a on vám řekl že to pošle?? Podotýkám že jsme volali normálně před koncem měsíce :palec:
Kdyby dávali klasický papír tak si to zařídím sama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
7.9.20 08:57
@KSŠO píše:
I po tom co jste mu tam volala a on vám řekl že to pošle?? Podotýkám že jsme volali normálně před koncem měsíce :palec:
Kdyby dávali klasický papír tak si to zařídím sama :zed:

Stane se. Kdybyste věděli, kdo všechno volá a jaké všechny papíry chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
7.9.20 09:29
@cell píše:
Stane se. Kdybyste věděli, kdo všechno volá a jaké všechny papíry chce…

Tím pádem je váš příspěvek k ničemu :lol: chápu že lékař má v první řadě léčit ale po urgencich to stejně nepošle a pak jste celej měsíc bez peněz…
Proto jsem paní napsala ať si ohlids lístek na peníze. Toť vše. Domluvil sem. Nashle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101518
7.9.20 10:15

@KSŠO Tak pokud bude clovek na kontrole, tak je vyrazne vetsi sance na poslani, nez kdyz mu vola, ve chvili, kdy se venujeje jinemu pacientovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat