Neschopenka - proplacení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Neschopenka - proplaceni
Dobry den, prosím moc o radu. Na konci srpna jsem onemocněla - 5pracovnich dní. Neschopenka se ukoncovala až v září - 3pracovni dny. Dnes mi přišla výplatnice za srpen na které je uvedeno 5dni pracovní neschopnosti, ale k výplatě 0. Prosím věděl by někdo, proč nebylo za tyto dny nic vyplaceno? Přece prvních 14dni platí zaměstnavatel. Moc a moc děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nebyly ty pracovni dny az v zari? Zamestnavatel proplaci jen dny, kdy si mela byt fakticky v praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A dala jsi na konci měsíce lístek na peníze nebo jeho elektronický ekvivalent? Nevím, jak to teď chodí s tou eneschopenkou. Pokud ne, tak ti peníze proplatí najednou až ve výplatě za září. Ale fakt se hlavně domluv s vaší účetní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu Ted uz se listek na penize nevydava, ted by to mel lekar delat elektronicky, nebo ne?
Jak pisou holky, zeptej se na mzdovce, kde je problem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vše se vyřizovalo přes e neschopenku (pro mne úplná novinka). Účetního se zeptam, ale chtěla jsem vědět na čem jsem, co nejdříve. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pohlídat lístek na peníze. Mamka měla e neschopenku a doktor neposlal lístek na peníze. Zjistilo se to ve chvíli kdy nepřišla ani koruna. U doktora nám bylo řečeno že zapomnel
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KSŠO píše:
Pohlídat lístek na peníze. Mamka měla e neschopenku a doktor neposlal lístek na peníze. Zjistilo se to ve chvíli kdy nepřišla ani koruna. U doktora nám bylo řečeno že zapomnel![]()
Doktor má v 1.řadě léčit a ne se starat o nějaké obsolentní papíry. Nedivím se mu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell píše:
Doktor má v 1.řadě léčit a ne se starat o nějaké obsolentní papíry. Nedivím se mu…
I po tom co jste mu tam volala a on vám řekl že to pošle?? Podotýkám že jsme volali normálně před koncem měsíce ![]()
Kdyby dávali klasický papír tak si to zařídím sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KSŠO píše:
I po tom co jste mu tam volala a on vám řekl že to pošle?? Podotýkám že jsme volali normálně před koncem měsíce
Kdyby dávali klasický papír tak si to zařídím sama
Stane se. Kdybyste věděli, kdo všechno volá a jaké všechny papíry chce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell píše:
Stane se. Kdybyste věděli, kdo všechno volá a jaké všechny papíry chce…
Tím pádem je váš příspěvek k ničemu
chápu že lékař má v první řadě léčit ale po urgencich to stejně nepošle a pak jste celej měsíc bez peněz…
Proto jsem paní napsala ať si ohlids lístek na peníze. Toť vše. Domluvil sem. Nashle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KSŠO Tak pokud bude clovek na kontrole, tak je vyrazne vetsi sance na poslani, nez kdyz mu vola, ve chvili, kdy se venujeje jinemu pacientovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit