Práce prodavačky ve značkovém obchodě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.9.20 19:35

práce prodavačky ve značkovém obchodě

Chci se zeptat, nemá tady některá z vás zkušenost s prací prodavačky - asistentky ve značkovém obchodě? Já byla na pohovoru a jsem domluvená si to tam přijít vyzkoušet, ale trošku se toho bojím, že mi to nepůjde. Jsem prodavačka v potravinách bývalá, to je však něco jiného kasa v supermarketu.Tady po mně chtějí znalost pc a pokladního systému G a nějaký název,…už nevím. Jen se chci zeptat, zda se to dá naučit, nebo musím být opravdu sběhlá na pc? Co se týče prodeje samotného, čkověk se nesmí bát komunikovat, mají procenta z tržby, prodávají tam drahé boty.Zas si říkám, že bych se tam tak nenadřela, nyní jsem ve fabrice a za moc to nestojí, noční, peněz málo. Jen nevím zda mohu být jen vyučená, údajně tam byla na zkoušce i vysokoškolačka, ale neuměla to s lidmi.Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alriga
3.9.20 19:36

A co je „značkový obchod“?

• Citovat
  • Upravit
5040
3.9.20 19:41

A co přesně je pro tebe obchod se značkovými botami? Pro mě je to Jimmy Choo, tam by sis asi neškrtla. Ale jestli myslíš Humanic, nebo dejme tomu Guess, tak tam tě zaučí. Stačí být milá a šikovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
3.9.20 19:44

A jakou ti na to vyzkoušení dají smlouvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15768
3.9.20 19:48

U značkových a drahých bot bych očekával už nějakou úroveň prodávajícího. A to ty, s prominutím, nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 20:02
@Zumpa píše:
U značkových a drahých bot bych očekával už nějakou úroveň prodávajícího. A to ty, s prominutím, nemáš.

A na to jsi prisel jak? Jen z par napsanych odstavcu? :zed: :zed: :zed: To spis vypovida neco o tobe, nez o zakladatelce

• Citovat
  • Upravit
15768
3.9.20 20:06
@Anonymní píše:
A na to jsi prisel jak? Jen z par napsanych odstavcu? :zed: :zed: :zed: To spis vypovida neco o tobe, nez o zakladatelce

To je hezké, že ses chtěla zastat zakladatelky, ale příště to nedělej jako anonym, ať nejsi za úplnou zoufalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 20:06

Já pracuji v drahé značce a když jsem tam začínala, tak jsem byla hrozně nervózní z těch zákazníků. Ale postupně jsem se otrkala a dneska už úplně v pohodě komunikuji, nebojím se ani zavtipkovat, když se to hodí, umím odhadnout typ zákazníka, vše okolo pokladny, reklamací atd taky žádný problém. Určitě pokud tě ta práce láká, jdi do toho. Naučit se něco nového tě nakopne a posune. Nemáš co ztratit ;)

• Citovat
  • Upravit
32079
3.9.20 20:07

Jak vyzkoušet? Od zkoušení je zkušební doba…takže bez smlouvy? pokud je to obchod třeba v Praze, budou chtít zřejmě i cizí jazyky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 20:08
@Zumpa píše:
To je hezké, že ses chtěla zastat zakladatelky, ale příště to nedělej jako anonym, ať nejsi za úplnou zoufalku.

Zatp prezdivka Zumpa je opravdu neanonymni, coz?

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
3.9.20 20:18
@Zumpa píše:
U značkových a drahých bot bych očekával už nějakou úroveň prodávajícího. A to ty, s prominutím, nemáš.

Tak tohle je ubohost. Kopnout si do holčiny, co má strach ze zkušebního dne a chce lepší místo :roll: hrdino

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
3.9.20 20:21

Neboj se, pohovorem jsi prošla a tedy vědí, co od tebe čekat. Držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
14062
3.9.20 20:21

Jak uz bylo napsano, zalezi o jakou značku jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
3.9.20 20:29

Lojzy Vyton to asi nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
3.9.20 20:55

Já dělala za studia v Guess a byla to normální práce, 2 týdny jsme tam byly 2, slečna mě zaučovala a poslední týden už spíš jen sledovala a poradila, když jsem něco nevěděla. Pak už jsem v pohodě fungovala sama. Jen upozorním dopředu aby ses nebála prvních pár dnů, to nebudeš vědět nic, protože to je strašně informací naráz, ale pak si vše zautomatizuješ :palec: Jo a pokud budeš dělat klasické 12 a nejsi zvyklá být tak dlouho na nohách a lítat po prodejně a skladu, tak první den nebudeš cítit nohy :lol: To jen tak na odlehčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat