Práce - jak to vidíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj asi ti tam kus chybí, ohledně toho, co ti kolegyně provedla, tam máš „řekla mi to řekla“ takže nechápu, co přesně se stalo. Ale zaujala mě jiná věc, pochopila jsem, že pracuješ v kanceláři, tréning je per huba a přitom máš hmotnou zodpovědnost a ze svého calujes dle svých slov vysoké pokuty? Bych odešla tak jako tak. Jestli to není tajné, co přesně děláš?
- Citovat
- Upravit
Z meho pohledu je spis chyba na tve strane. Tyhle veci by vetsinu nechavali chladnym, mozna by to vnimali jako fajn. Kdyz ti neco vadi, zkus se diplomaticky ozvat, ale abych se rozciloval nad tim, ze mi sluzebne starsi kolega poucoval… to je spis tvuj osobni problem. I ty dalsi veci. Kdyz mi nekdo neco radi, beru si z toho, co mi to da, a udelam si to po svym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
. Druhou kolegyni i vedení svým sluníčkařským přístupem zblbla, říká jí jak je všechno super, úžasné, bla bla…
, Díky tomu, že mi to tajila tak se to vedení dozví zítra, a už to mohlo být dneska vyřešené, když se objížděli úřady. Prý je to tak lepší, ale nenapadá mi v čem. Proč mi to nedala na stůl a prosím tě vyřeš to, proč to tajila vlastně od včerejška od dopoledne?
. Sám mi šéf řekl, že pokažená smlouva se stane, a jedeme dál a řekla jsem mu i sama od sebe, že všechno uhradím. Na vedení si nemohu stěžovat, to je úžasné a suprové.
potřebuji se vypsat, a asi i poradit, zda mám na kolegyni averzi, nebo nevím, co si o tom všem myslet?
Budu se snažit objektivně nastínit situaci. Jsem v práci teprve 7 měsíců, a snažím se vběhnout již do nějakým způsobem zajetého kolektivu, ve kterém už měli řád. Už na začátku bylo jasné, že mě kolegyně brala jako navíc.
Nicméně tato kolegyně, která není mojí šéfovou, si podle mého na šéfovou hraju a snaží se mě ovšem poučovat a co dělám špatně a tak. Jako nevím, podle mě od toho je vedoucí, a ne ona?
Nicméně to už jsem si zvykla, ne každý sedne každému. K jádru pudla. V práci jsem pokazila nyní jednu věc, která je zpoplatněna a samozřejmě, když to někdo pose. e, musí uhradit. To je samozřejmé. Do toho jsem i tak šla. Na začátku jsem byla o tom poučena a jsem ochotna to zaplatit, byť jsou to nemalé peníze. Je to poučení do příště. Nikdo není nikdy stoprocentní.
Nicméně k jádru. Řekla mi to řekla, mezi čtyřmi očima, což nevím, k čemu bylo, když se to vedení stejně musí dozvědět
Dále mi začala poučovat, že teda s ostatními jedná jinak. Já jsem zase zvyklá řešit všechno upřímně a narovinu. Neumím lhát a zatajovat informace a nebojím se ozvat, když se mi něco nelíbí. Vedením mi nebylo nikdy doposud nic vytýkáno, a pokud tak jen nepatrnosti, ale to je všude
Upřímně už toho mám dost, nevím, jestli budu chít za půl roku prodloužit smlouvu, jelikož takto jsem si to nepředstavovala. Ono to není jenom toto, jsou tam i další věci, za které nemůže vedení, ale jsou to další takové osobní důvody.
Jako asi jo, ještě jsem do toho nyní vložila emoce, a vidím to jinak? Ale jak to vidíte vy?