Neschopenka - "lístek na peníze"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
20.10.09 13:46

maki - to víš, vymodlené děti a ty si děláš prdel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
20.10.09 13:50

Maki , OK :)

Boris , tak to já se obávám, že domluva nebude ani se mzdovou ani se sestrou a budu v pr… :?

• Citovat
  • Upravit
12332
20.10.09 13:52

mufi - tak to budeš holt posílat poštou s průvodním dopisem, to jsou malé věci, nerozčiluj se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
20.10.09 14:06

No, hlavně aby mi pak na závěr poslali prachy, že :)

Jak to máte s tím SFRB? Už jste požádali? My jsme to podali v pátek a prý do týdne by se měli vyjádřit, tak jsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
12332
20.10.09 14:09

muf - i když to budeš mít včas, tak záleží, jak se k tomu postaví a kolik toho mají :roll: ,takže určitě pošlou,ale kdy 8O … zatím na nich nejsem závislá, tak to neřeším

právě jsem dopsala průvodní dopis na SFRB, dnes podepisujeme smlouvu na byt a posíláme :wink:
tak doufám, že vám to přidělí a nám taky! :wink: ten týden na vyjádření je super! pak se tam musí ten úvěr podepsat, že? a máte ručitele nebo budete ručit pomocí exekutor. zápisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
20.10.09 14:16

Boris, Muf, snad vám prašule budou chodit včas jak mně :wink: Já si první potvrzení zapomněla podepsat a zaškrtnout jak chci peníze, účet/složenka. Tak to účetní vyplnila a podepsala za mně, pšššt Aby nemusela posílat zpět a já zase jí…

Dneska mi sestřička chtěla psát lístek na peníze, jestli už nechci a pak si uvědomila, že už jedu mateřskou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
20.10.09 15:04

Boris , já vím, že to s penězi tady v Praze trvá, no co se dá dělat.

Snad ten SFRB klapne. No a když ne tak to holt pojedem všechno z hypotéky. Máme ručitele, můj táta do těch požadavků naštěstí ještě spadl a souhlasil s tím, takže je to v klidu. Ale bylo to o prsa, v prosinci mu bude 55. S podepisováním úvěru nevím jak to je. Žádal manžel, tak by pak snad mohl stačit jeho autogram, tedy pardón „parafa“ :D

• Citovat
  • Upravit
24016
20.10.09 15:11

Mufi, PN mám u OSSZ v PHA prašule chodí jak mají… Záleží asi na jaké PHA části…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
20.10.09 15:13

Kami , jak to že to máš v Praze?

• Citovat
  • Upravit
24016
20.10.09 15:15

Protože zaměstanavatel má sídlo a vše v PHA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
20.10.09 15:29

Aha, to jsem nevěděla, že je to podle toho.

• Citovat
  • Upravit
12332
20.10.09 17:41

no já bych tedy mufi hypotéku nechtěla, přece jen rozdíl v těch procentech je značný ! :roll: a to bych šla asi raději do úvěru ze stavebka…protože to bude naše jediné zadlužení

co se týče ručitele, já do toho nechtěla nikoho z rodiny zatahovat, pro jistotu, takže jsem se ani nikoho neptala, mamka by klidně ručila jak jí znám, ale nedávno doplatili dluh za týpka, kterému ručil otec :evil: , takže mě to ani nenapadlo :wink:

smlouva podepsána, zítra posílám papíry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
20.10.09 17:57

Boris , my nemáme na vybranou, buďto to bude hypotéka nebo překlenovací úvěr ze stavebního spoření. 2,3 milionu fakt ze svýho nedáme ani kdybychom se přetrhli :D

• Citovat
  • Upravit
12332
20.10.09 18:00

mufi- fakt ne? :lol: já jsem právě šťastná, že jsem koupili byt tak levně, že po zrušení stavebního a našetřených peněz to bude jen těch 300 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
20.10.09 18:01

Jinak toho zatahování rodičů, toho se nebojím. My už jsme si párkrát nevzájem i půjčovali větší finanční obnosy a vždycky bylo vše OK. My jsme na obou stranách takoví poctivci, že to nikdy nikde nevázlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat