Neschopenka - "lístek na peníze"
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Maki , OK ![]()
Boris , tak to já se obávám, že domluva nebude ani se mzdovou ani se sestrou a budu v pr… ![]()
- Citovat
- Upravit
mufi - tak to budeš holt posílat poštou s průvodním dopisem, to jsou malé věci, nerozčiluj se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, hlavně aby mi pak na závěr poslali prachy, že ![]()
Jak to máte s tím SFRB? Už jste požádali? My jsme to podali v pátek a prý do týdne by se měli vyjádřit, tak jsem zvědavá.
- Citovat
- Upravit
muf - i když to budeš mít včas, tak záleží, jak se k tomu postaví a kolik toho mají
,takže určitě pošlou,ale kdy
… zatím na nich nejsem závislá, tak to neřeším
právě jsem dopsala průvodní dopis na SFRB, dnes podepisujeme smlouvu na byt a posíláme ![]()
tak doufám, že vám to přidělí a nám taky!
ten týden na vyjádření je super! pak se tam musí ten úvěr podepsat, že? a máte ručitele nebo budete ručit pomocí exekutor. zápisu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boris, Muf, snad vám prašule budou chodit včas jak mně
Já si první potvrzení zapomněla podepsat a zaškrtnout jak chci peníze, účet/složenka. Tak to účetní vyplnila a podepsala za mně, pšššt Aby nemusela posílat zpět a já zase jí…
Dneska mi sestřička chtěla psát lístek na peníze, jestli už nechci a pak si uvědomila, že už jedu mateřskou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boris , já vím, že to s penězi tady v Praze trvá, no co se dá dělat.
Snad ten SFRB klapne. No a když ne tak to holt pojedem všechno z hypotéky. Máme ručitele, můj táta do těch požadavků naštěstí ještě spadl a souhlasil s tím, takže je to v klidu. Ale bylo to o prsa, v prosinci mu bude 55. S podepisováním úvěru nevím jak to je. Žádal manžel, tak by pak snad mohl stačit jeho autogram, tedy pardón „parafa“ ![]()
- Citovat
- Upravit
Mufi, PN mám u OSSZ v PHA prašule chodí jak mají… Záleží asi na jaké PHA části…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já bych tedy mufi hypotéku nechtěla, přece jen rozdíl v těch procentech je značný !
a to bych šla asi raději do úvěru ze stavebka…protože to bude naše jediné zadlužení
co se týče ručitele, já do toho nechtěla nikoho z rodiny zatahovat, pro jistotu, takže jsem se ani nikoho neptala, mamka by klidně ručila jak jí znám, ale nedávno doplatili dluh za týpka, kterému ručil otec
, takže mě to ani nenapadlo ![]()
smlouva podepsána, zítra posílám papíry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boris , my nemáme na vybranou, buďto to bude hypotéka nebo překlenovací úvěr ze stavebního spoření. 2,3 milionu fakt ze svýho nedáme ani kdybychom se přetrhli ![]()
- Citovat
- Upravit
mufi- fakt ne?
já jsem právě šťastná, že jsem koupili byt tak levně, že po zrušení stavebního a našetřených peněz to bude jen těch 300 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak toho zatahování rodičů, toho se nebojím. My už jsme si párkrát nevzájem i půjčovali větší finanční obnosy a vždycky bylo vše OK. My jsme na obou stranách takoví poctivci, že to nikdy nikde nevázlo.
- Citovat
- Upravit