Neschopenka - "lístek na peníze"
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky chtěla jsem se jen zeptat, jestli někdo nevíte co dělat v případě, že jsem v práci odevzdala 4díl neschopenky i lístek na peníze za měsíc září a dodnes nebyli schopni ho předat na OSSZ a nekomunikují se mnou??mám kontaktovat sociálku??? nebo pracák???děkuji za odpověd pokud tomu někdo rozumíte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, určitě bych si zavolala na OSSZ podle tvého trvalého bydliště a tam bych se jich zeptala, co mám dělat. Už se mi jednou stalo, že peníze pořád nešly a volala jsem tam, jestli dostali od mého zaměstnavatele v pořádku veškeré podklady a potvrdili mi, že to mají v pořádku. Pokud je nemají, určitě Ti nějak poradí. Mají s tím zkušenosti. Někteří zaměstnavatelé jsou opravdu neskuteční, kdyby šlo o jejich peníze, tak by se to nestalo. Tak ať Ti to dobře dopadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam volala včera a paní mi řekla, že tam nic od nich nemají, ani jeden papír, a ten idiot co to má v práci na starosti není k zastižení, prý tam pořád není. takže ani nevím jestli to opravdu odevzal a mají bordel na sociálce, nebo naopak, spíš bych věřila, že to tam vůbec nedal
![]()
tak děkuji za odpoved ![]()
zkontaktuju, asi opět sociálku, jsem z Kutný Hora a až do prahy kde je sidlo firmy se mi tedy na výlet nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kretén kretén!!! omlouvám se, ale prý on ted nebyl v práci a účetní to ponese na sociálku, až ted za září!!! takže dostanu prd, nejspíš až příští měsíc, jestli vůbec je to možný!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je teda opravdu hrozné. Takže teď jsi mluvila s někým ze zaměstnání? Stejně bych na tu sociálku zavolala a poptala se, jestli mají i nějaké mimořádné výplatní termíny, když to v práci u tebe takhle zmastili. Nevím, jak to funguje na OSSZ, třeba mají i dva výplatní termíny a brzy Ti to dorazí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Listek na penize
Ahoj, mam mensi dotaz..
Od 5.8.2012 jsem byl na operaci a od ty doby jsem byl do 29.10.2012 na neschopence doma, kdyz jsem po propusteni z nemocnice dostal papiry tak si v nemocnici nechali cervenej papir… ten mi nasledne po 10 dnech poslali postou ze to mam odnest do prace a ten 1 papir co si meli nechat v nemocnici a poslat to asi dal, nevim co stim delaj
sem mel v praci u ucetni a nemocnice o to nemela zajem ten jsi pak prevzali kdyz jsem koncil neschopenku… pro listek na penize jsem si byl az 29.10:2012 Pro prvni… na predesly listek o mesic driv jsem bohuzel zapomel
a chtel jsem se zeptat jestli a kdy dostanu penize… jsem na HPP… a popriade jestli se penize posilaj na ucet a nebo postou.. popripade kam si mam dyztak zavolat a dozvedet se vice… Predem diky za odpoved Akrelkas
- Citovat
- Upravit
@Akrelka píše:
Ahoj, mam mensi dotaz..
Od 5.8.2012 jsem byl na operaci a od ty doby jsem byl do 29.10.2012 na neschopence doma, kdyz jsem po propusteni z nemocnice dostal papiry tak si v nemocnici nechali cervenej papir… ten mi nasledne po 10 dnech poslali postou ze to mam odnest do prace a ten 1 papir co si meli nechat v nemocnici a poslat to asi dal, nevim co stim delajsem mel v praci u ucetni a nemocnice o to nemela zajem ten jsi pak prevzali kdyz jsem koncil neschopenku… pro listek na penize jsem si byl az 29.10:2012 Pro prvni… na predesly listek o mesic driv jsem bohuzel zapomel
a chtel jsem se zeptat jestli a kdy dostanu penize… jsem na HPP… a popriade jestli se penize posilaj na ucet a nebo postou.. popripade kam si mam dyztak zavolat a dozvedet se vice… Predem diky za odpoved Akrelkas
Socialka ma na zpracování 30 dní, od dostání podkladu od zaměstnavatele, tj. neschopenka první část a lístek na peníze. Při odevzdávání neschopenky a lístku na peníze se udává jak chces peníze dostávat, tj. zda složenkou či na účet. ¨
Každopádně by bylo asi zdrávo zavolat jak účetní, tak OSSZ, jak to s doklady vypadá, co chybí a nechybí, a v jaké fazi zpracování tvá neschopenka je.
Jsou ochotni ti tyto věci sdělit. A ver mi, já ačkoliv vše odevzdávám včas, a v pořádku mám každý měsíc s OSSZ a vyplácením problémy.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Socialka ma na zpracování 30 dní, od dostání podkladu od zaměstnavatele, tj. neschopenka první část a lístek na peníze. Při odevzdávání neschopenky a lístku na peníze se udává jak chces peníze dostávat, tj. zda složenkou či na účet. ¨
Každopádně by bylo asi zdrávo zavolat jak účetní, tak OSSZ, jak to s doklady vypadá, co chybí a nechybí, a v jaké fazi zpracování tvá neschopenka je.
Jsou ochotni ti tyto věci sdělit. A ver mi, já ačkoliv vše odevzdávám včas, a v pořádku mám každý měsíc s OSSZ a vyplácením problémy.
Pokud máš OSSZ v Praze tak zde jsou kontakty: http://www.nasepenize.cz/…i-praha-4770
Pokud jinde, tak stačí popáprat na netu. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mely bych mit
pracuju v praze sidlo firmy v praze i ja bydlim v praze
dekuju ![]()
- Citovat
- Upravit
@martaso píše:
Kam s lístkem na peníze když mi skončila smlouva? Dekuji
já lístek nosila dál zaměstnavateli ale to asi záleží na domluvě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martaso píše:
Pokud jsi ještě v ochranné lhůtě tak zaměstnavateli, jinak na ossz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martaso píše:
nošením na OSSZ nic nezkazíš. já si to tam nosila celou dobu i když mi běžela smlouva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi taky skončila smlouva a protože bývalý zaměstnavatel lístky neposílal, zavolala jsem si na socku a domluvila se, že to tam budu nosit sama. Pár měsíců už bez problémů.
- Citovat
- Upravit