Neschopenka - stydím se nechodit do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Neschopenka - stydím se nechodit do práce
Ahoj, jsem dva dny na neschopence a stydím se nechodit do práce
Zatím není jasné, co mi je, nejspíš nějaká viróza. Hlavní problém jsou strašně bolavé klouby a motolice, mám problém jít rovně. Dr na mně zatím nic objektivního nenašli, neschopenku mi napsal s virózou. Dneska jsem ji nesla do práce a bylo mi hrozně stydno, protože objektivně na mně nic vidět není. Teda motám se, ale to se snažím maskovat, vypadá to, jak kdybych pila.
Učím a uvažuju, jestli aspoň koncem týdne jít do práce. Umím si představit, co si šuškají kolegyně.
Dr to nechal na mně, mám se přijít ukázat, ale od pátku to nikam nevede a je mi pořád stejně.
Přemáháte se a jdete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Eliška píše:
Ahoj, jsem dva dny na neschopence a stydím se nechodit do práceZatím není jasné, co mi je, nejspíš nějaká viróza. Hlavní problém jsou strašně bolavé klouby a motolice, mám problém jít rovně. Dr na mně zatím nic objektivního nenašli, neschopenku mi napsal s virózou. Dneska jsem ji nesla do práce a bylo mi hrozně stydno, protože objektivně na mně nic vidět není. Teda motám se, ale to se snažím maskovat, vypadá to, jak kdybych pila.
Učím a uvažuju, jestli aspoň koncem týdne jít do práce. Umím si představit, co si šuškají kolegyně.
Dr to nechal na mně, mám se přijít ukázat, ale od pátku to nikam nevede a je mi pořád stejně.
Přemáháte se a jdete?
na kolegyne se vyprdni, ony kdyz budou chtit vzdycky si neco najdou
kazdopadne bych to nepodcenovala…nahodou se neco stane a co pak?
bud doma! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi takhle, zdraví máš jen jedno, takže bych nešla…Samozřejmě uvidíš, jak ti bude na konci týdne, ale nespěchala bych. To ať si kolegyně šuškají co chtějí, ale zdraví riskovat, ani náhodou!
A právo na neschopenku máš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebuď blázen, zdraví je na prvním místě a na všechny ostatní se vykašli!!! Pěkně buď doma a kurýruj se. Držím palce ať Ti je brzy líp ![]()
Příspěvek upraven 21.11.11 v 20:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Motanice nemotanice,zůstaň doma,a aspoň si odpočiň,třeba si přepracovaná.A na kolegyňky prď!!
- Citovat
- Upravit
ucis? tak to bys snad mela mit zotpovednost predevsim k detem - zakum a jit do prace az tehdy, kdyz budes 100% vedet co ti je, ze je nenakazis…
ja bych teda nechtela takovou ucitelku v blizkosti svyho ditete…
nemyslim to spatne ale mas taky tuhle zotpovednost - ne jen byt za kazdou cenu v praci a roznaset buh vi co…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliška píše:
Ahoj, jsem dva dny na neschopence a stydím se nechodit do práceZatím není jasné, co mi je, nejspíš nějaká viróza. Hlavní problém jsou strašně bolavé klouby a motolice, mám problém jít rovně. Dr na mně zatím nic objektivního nenašli, neschopenku mi napsal s virózou. Dneska jsem ji nesla do práce a bylo mi hrozně stydno, protože objektivně na mně nic vidět není. Teda motám se, ale to se snažím maskovat, vypadá to, jak kdybych pila.
Přemáháte se a jdete?
Nemas se za co stydet a pokud se na to citis tak jdi. Rekla bych ze motanice je hodne neprijemna
Ja jsem taky nemocna a nic na me vizualne neni videt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to tohle prožíváš pokaždé, když v práci marodíš nebo marodíš poprvé? Proč by si kolegyně něco šuškaly, ony taky určitě někdy onemocní. Evidentně jsi nemocná, tak se potřebuješ vyléčit. Já spíš zase nemám ráda, když vyloženě nemocní lidi chodí za každou cenu do práce, nejen že nemoc přechodí, ale ještě nakazí všechny ostatní kolegy. Radši se pořádně vykurýruj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, kašli na kolegyně a buď doma. Zdraví máme opravdu jen jedno.
Já byla dneska na prohlídce s kyčlema, bolí mě jak kdyby mi bylo 70, někdy nemůžu ani spát a víš co mi bylo řečeno, že mi nic není
, taky jsem si připadala jako blbec. (ale to jsem trochu odbočila)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdraví máš jen jedno. To bys byla raději makala, dokad by ses v práci nezhroutila? No pak by si nikdo nic nešuškal, protože by bylo jasný, že už fakt nemůžeš
Cítila by ses pak líp?
Já kdybych se motala při chůzi bez zjevné příčiny, tak bych byla podělaná strachy až za ušima, protože by mě napadali samé lepší diagnozy, v tu chvíli by mi kolegové v práci byly šumafuk. Objednej se na vyšetření, nech si napsat neschopenku a doufej, že je to jen přepracování, stres, vyčerpání a že ti pomůže hlavně to, že hodíš na nějakou dobu nohy hore.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím, navíc pokud při tom motání jak působíš, jak píšeš, jako kdybys pila, tak bych se radši smířila s pomluvami kolegyň, než aby si žáci mezi sebou šuškali že učitelka učí připitá…
Držím palce ať je Ti brzo dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju od září a marodím poprvý. Je mi to fakt blbý, vím, že není snadný sehnat suplenty a ti taky se těší, že budou mít volnou hodinu třeba na opravování, ale zatím se na práci fakt vůbec necítím. Vsedě by to šlo, ale to by mě tam někdo musel dovézt na kol. křesle
Chodím taky jak stařec.
Děti bych nakazit nechtěla, to je jasný. Moje vlastní doma to zatím nechytly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už neschopenku mám, vyšetření běží, ale zatím nic nenašli. A doufám nenajdou ![]()
Jinak asi jsem pod dojmem těch superžen, co utáhnou kariéru, domácnost a děti a nikdy neonemocní. Přijde mi, že dneska je to tak nějak samozřejmý nesmět být nemocná/ý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliška píše:
Pracuju od září a marodím poprvý. Je mi to fakt blbý, vím, že není snadný sehnat suplenty a ti taky se těší, že budou mít volnou hodinu třeba na opravování, ale zatím se na práci fakt vůbec necítím. Vsedě by to šlo, ale to by mě tam někdo musel dovézt na kol. křesleChodím taky jak stařec.
Děti bych nakazit nechtěla, to je jasný. Moje vlastní doma to zatím nechytly.
minimalne bych pockala do toho patku, i kdyby ti uz zitra melo byt dobre…telo by si tak jinak ,,nevymyslelo" kdyby k tomu nemelo duvod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliška píše:
Já už neschopenku mám, vyšetření běží, ale zatím nic nenašli. A doufám nenajdou
Jinak asi jsem pod dojmem těch superžen, co utáhnou kariéru, domácnost a děti a nikdy neonemocní. Přijde mi, že dneska je to tak nějak samozřejmý nesmět být nemocná/ý.
No to se tak všichni tváří, dokud neonemocní sami, pak se s bolestným výrazem ve tváři plouží po pracovišti, jsou protivný, všichni by byli radši, kdyby leželi doma, ale oni nemůžou, protože jsou nepostradatelní.
Hele, až budeš mít ty nohy nahoře, tak si otevři knížku od pana Hodgkinsona Jak být volný. Možná ti to s tím pocitem trochu pomůže, abys vnímala svoji hodnotu i přes něco jiného než svoji výkonnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit