Neschopná dát život?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
365
7.9.20 12:30

Neschopná dát život?

Dobrý den, tak se podržte moje vlastní sestra mi řekla po porodu svého prvního syna že já bych porod nezvládla! Pro někoho kdo děti chce a má je v plánu to je docela rána od někoho tak blízkého, mám přítele který mě miluje já jeho taky a kdybych ho neměla nevím jak bych výlevy své „milující“ sestry ustála…je to už dva roky co mi tohle sestra řekla, bylo toho víc další nadávky na mou údajnou neplodnost o tom že jsem vyschlá jsem poslouchala narážky dlouho. Ženský nedejte se…pokud od někoho posloucháte takto zlé řeči z čiré závisti že máte něco co ta druhá nemá (v mém případě to byl a je milující přítel),vykašlete se na takové lidi mě to dohnalo až k záchvatům úzkosti…teď jsem po dvou letech smířená s tím že mi moje sestra nepřeje nic hezkého. Stres hraje větší roli než si myslíte a ejhle jsem těhotná… :srdce:
Jen bych ráda podpořila ty kterým druzí hází klacky pod nohy, nevšímejte si takových lidí nestojí Vám to za to! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10244
7.9.20 12:42

@Meleys Ahoj,
mrzí mě, že takové věci slyšíš, a to ještě od blízkého člověka.
Já se držím zásady, že za to, co řekne či udělá druhý nemůžu. A ty nemůžeš za to, co říká tvá sestra.
Přesně jak to píšeš - nenech si cokoliv zošklivit, znechutit. S životem nalož tak, jak si ty myslíš, že je dobře.
A uvidíš… ono bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
7.9.20 12:43

Tak ať těhotenství dobře dopadne a sestry řeči pouštěj jedním uchem tam a druhým ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5944
7.9.20 12:50

Gratuluji. :kytka: Na sestru se vybodni a nestresuj se. Bohužel, zlí lidé nejsou vždy jen ti, co známe z doslechu, ale mohou to být i naši nejbližší. Přiznat si to, je těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
7.9.20 12:59

Děkuji

Moc Vám všem děkuji :srdce: dlouho jsem si říkala, jestli je dobré se s něčím takovým na internetu svěřit…jen jsem chtěla říct že rána může přijít opravdu z blízka a lidi je lepší vypustit a neposlouchat ty z kterých nemáme dobrý pocit nebo nad kterýma musíme více přemýšlet v negativech. Nestojí to za to trápení a žijeme jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.9.20 13:04

Jo i v rodině jsou pitomci, bohužel. Ať se daří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
7.9.20 13:28

Ano v některých případech není rovnítko mezi rodinou a podporou. Pokud člověk uráží, notabene někoho blízkého, vždy to spíše vypovídá o něm samém. Nedostatek sebevědomí, lásky a empatie se může projevovat i egoistickým honěním trika na jiných. Přeji vše dobré a gratuluji. Krásný a šťastný život si zařídíš vždy jen sama ve svém nitru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.9.20 13:45

A jinak je tvoje sestra jako normální, jo?? :roll: :zed: :zed:
Podle těhle slov musí být asi velmi „milá a přívětivá“ i v jiných oblastech a tak bych si zřejmě nedělala násilí, poklepala si na čelo a bavila se s někým jiným…
Rodinu si nevybereš :nevim: :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
7.9.20 13:53
@Mar__tanka1983 píše:
A jinak je tvoje sestra jako normální, jo?? :roll: :zed: :zed:
Podle těhle slov musí být asi velmi „milá a přívětivá“ i v jiných oblastech a tak bych si zřejmě nedělala násilí, poklepala si na čelo a bavila se s někým jiným…
Rodinu si nevybereš :nevim: :roll: :zed:

Dřív jsme si moc rozumněli bylo to pro mě těžký přestat si to od ní připouštět…ale ano tohle mi nakonec říkají všichni že mi za to trápení nestojí i když je to ségra je komplikovaná, změnila se…změnili jsme se obě, díky za ta slova :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014
7.9.20 15:56

Co mám zkušenost, tak ani cizí lidi si k člověku nedovolí to co „rodina“ :? A přesně jak říkáš, kašli na ní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí