Nesedí mu mléko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.11.24 09:08

Nesedí mu mléko?

Ahoj, malý bude mit za par dni mesic. Narodil se císařem. Od porodnice dáváme Nutrilon s tim že jsem kojila jen tak málo, takže jsem dokrmovala tim umělým. Nyní se snažím jen to uměle a kojení odbourat (kojit prostě nechci :kytka: )
Malý měl tedka 3 dny průjem a od včera najednou zase nekadí. Dáváme Terezii Vitamin D a probiotika Biopron kapky.. celou noc se mě kroutí ze ho bolí břicho a nespí..
Myslíte, že třeba mu to mleko od Nutrilonu přestalo sedět? Nebo ne problém třeba v těch probiotikach a tak? Jeste jsme dávali Espumisan, ale to me přišlo jeste horší ty prdiky potom.. jinak papá pořád, čurá pravidelně.. i tak jako prdí, jen nekaká a bolí ho břicho

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
7.11.24 09:39

Probiotika by právě měly pomoct, a Terezii by problém být taky neměl.. je možný že bude mít prdiky i přes ta probio. Ale je možný že ho to mléko zapláclo, někomu nemusí sednout :think: možná zkusit změnit teda mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
7.11.24 09:40

Takže tohle vše má už cca měsíc a problém nastal až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.24 10:30

Jako bys psala o mě… Bohužel neporadím, žiju v Anglii a tady jsou jiné značky umělého mléka. Jen můžu poradit, že jsme nakonec začali dávat přes den mléko speciálně na koliky a na noc stejnou značku ale anti reflux. Dávala jsem kapky Bio gaia a fenyklový čaj od Hipp. Výsledek nula. A upřímně? Jakmile jsem se na vše vyprdla, tak pak se to spravilo. Ale možná je to i tím, že se malý začal otáčet a víc hýbat… Jinak určitě cvičit s nožičkami, nosit v klubíčku, masírovat bříško a když bylo nejhůř, používala jsem rourku. A prostě vydržet. Ono se to spraví :kytka: Ještě mě napadá, dodržuješ dostatečný časový rozestup mezi krmením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
7.11.24 10:58

Zkus vyměnit ty probiotika, synovi třeba nesedla ani biogaia. Tak dáváme Laktobacilky
Jestli jsi mléko neměnila a nebyl problém, tak tím to nebude.
Zkuste kapičky Baby calm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
7.11.24 12:38

Zkusila bych zmenit probiotika a kdyby nepomohlo, zkusila bych jiny mliko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.24 13:45
@Markéta188 píše: Více

Nee, probiotika má nyní cca 6 dní nově. :oops:

• Citovat
  • Upravit
53
7.11.24 14:20

Řekla bych, že to bude těmi probiotiky, když ostatní se neměnilo a problém nebyl. Pokud by nesedělo mléko, to bys znala hned na začátku a ne po měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
7.11.24 14:51
@Anonymní píše: Více

Tak v první řadě změnit probiotika, která jsou zařazena nově.
Um by dělalo problémy už alespoň 2 týdny, takže tím to pravděpodobně nebude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová