Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Probiotika by právě měly pomoct, a Terezii by problém být taky neměl.. je možný že bude mít prdiky i přes ta probio. Ale je možný že ho to mléko zapláclo, někomu nemusí sednout
možná zkusit změnit teda mléko
Jako bys psala o mě… Bohužel neporadím, žiju v Anglii a tady jsou jiné značky umělého mléka. Jen můžu poradit, že jsme nakonec začali dávat přes den mléko speciálně na koliky a na noc stejnou značku ale anti reflux. Dávala jsem kapky Bio gaia a fenyklový čaj od Hipp. Výsledek nula. A upřímně? Jakmile jsem se na vše vyprdla, tak pak se to spravilo. Ale možná je to i tím, že se malý začal otáčet a víc hýbat… Jinak určitě cvičit s nožičkami, nosit v klubíčku, masírovat bříško a když bylo nejhůř, používala jsem rourku. A prostě vydržet. Ono se to spraví
Ještě mě napadá, dodržuješ dostatečný časový rozestup mezi krmením?
Zkus vyměnit ty probiotika, synovi třeba nesedla ani biogaia. Tak dáváme Laktobacilky
Jestli jsi mléko neměnila a nebyl problém, tak tím to nebude.
Zkuste kapičky Baby calm.
Zkusila bych zmenit probiotika a kdyby nepomohlo, zkusila bych jiny mliko.
Řekla bych, že to bude těmi probiotiky, když ostatní se neměnilo a problém nebyl. Pokud by nesedělo mléko, to bys znala hned na začátku a ne po měsíci.
@Anonymní píše: Více
Tak v první řadě změnit probiotika, která jsou zařazena nově.
Um by dělalo problémy už alespoň 2 týdny, takže tím to pravděpodobně nebude ![]()
Ahoj, malý bude mit za par dni mesic. Narodil se císařem. Od porodnice dáváme Nutrilon s tim že jsem kojila jen tak málo, takže jsem dokrmovala tim umělým. Nyní se snažím jen to uměle a kojení odbourat (kojit prostě nechci
)
Malý měl tedka 3 dny průjem a od včera najednou zase nekadí. Dáváme Terezii Vitamin D a probiotika Biopron kapky.. celou noc se mě kroutí ze ho bolí břicho a nespí..
Myslíte, že třeba mu to mleko od Nutrilonu přestalo sedět? Nebo ne problém třeba v těch probiotikach a tak? Jeste jsme dávali Espumisan, ale to me přišlo jeste horší ty prdiky potom.. jinak papá pořád, čurá pravidelně.. i tak jako prdí, jen nekaká a bolí ho břicho