Nesedlo UM?

Anonymní
10.12.20 15:45

Nesedlo UM?

Ahoj, mám dceru 6 dní, od 4.dne je na um Sunar. V noci má hodinku kdy pláče bolesti břicha, přes den je to celkem ok. Ale co mě zaráží, když ji dám odrihnout, položím do postýlky, tak ji pak stejně mlíko vytece z pusy jako kdyby zvracela. Vypije cca 40-60ml každé 3 hodiny. Je možný že ji mlíko nesedlo? Stolici za celý den má zhruha jednu, nebo uprdnuto. Plenky počurane má.. Ale dle toho zvracení mi přijde že ji snad půlka dávky musí vytéct.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
10.12.20 16:36

Půlka dávky to nebude. To jen vypadá, že je toho hodně. Kor jestli normálně přibývá na váze. Teoreticky můžeš zkusit vyměnit um, ale z vlastní zkušenosti bych to už nezkoušela. Naše malá byla taky blinkaci a bylo úplně jedno, jaké má um. A ty spešl protiblinkaci mlika ji zase zpusobovala zácpu a bolavy bříško. Pomalu se to lepsilo s tím, jak pila méně mléka a trávila méně času vleže. Úplně to zmizelo asi kolem sedmého měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
10.12.20 18:50

Neměnila bych UM, obzvlášť pokud trpí na bříško. Mimina prostě ublinkávají a pokud to není obloukem tak je to vpoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
10.12.20 22:20

Co se týče ublinkávání, tak mi pediatra říkala, že třeba množství malé lžičky je v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová