Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, a to mu na to přišli až teď? Nás s tím taky straší, nevím jak se to jmenuje ale má varle, které mu „utíká“ nahoru. Jako mimi měl vše v pořádku, a teď v 6 letech tohle. Ale prý se ti může ještě spravit samo…?
@Anonymní píše:
Ahoj, a to mu na to přišli až teď? Nás s tím taky straší, nevím jak se to jmenuje ale má varle, které mu „utíká“ nahoru. Jako mimi měl vše v pořádku, a teď v 6 letech tohle. Ale prý se ti může ještě spravit samo…?
Muj 3 lety syn ma taky to „utikajici“ varle, tak ho sleduji.
@Anonymní píše:
Jinak to měl jako miminko v pohodě později se mu schovali a vylezlo a teď už nevyleze ![]()
Syn byl před 2 lety na operaci. Bylo mu 8. Zákrok trval asi cca 30 min. Byl v celkové narkoze, v nemocnici jsme byli pondělí nastup a operace a ve středu domů. Po 14ti dnech šel do školy. Můj syn je velká bolistka
a nejhorší pro něj bylo asi sundání náplastí
Jen legračně chodil, chápu, že ho to bolelo. Proběhlo to úplně v klidu. Přeji vám to samé. foto druhý den po operaci. ![]()
@blanka111 píše:
Syn byl před 2 lety na operaci. Bylo mu 8. Zákrok trval asi cca 30 min. Byl v celkové narkoze, v nemocnici jsme byli pondělí nastup a operace a ve středu domů. Po 14ti dnech šel do školy. Můj syn je velká bolistkaa nejhorší pro něj bylo asi sundání náplastí
Jen legračně chodil, chápu, že ho to bolelo. Proběhlo to úplně v klidu. Přeji vám to samé. foto druhý den po operaci.
Mohu se zeptat kde vás operovali? My máme jít normálně na chirurgii myslela jsem že nás pošlou třeba na Motol (což sem zaslechla že to většinou dělají tam) ![]()
My jsme byli v Českých Budějovicích. Byli jsme na dětském oddělení. Jinak nám to zjistili taky na chirurgii, při akutní bolesti břicha a poslali nás na vyšetření na dětskou urologii, která je u nás na jihu v ČB. Měla jsem taky velký strach. Syn špatně nese i odřeninu
, ale nakonec se mu tam ještě líbilo.
Má malou jizvu v třísle, a zespoda na varleti. Ale ta není vidět. Po operaci je měl malinko natekly.
@blanka111 píše:
My jsme byli v Českých Budějovicích. Byli jsme na dětském oddělení. Jinak nám to zjistili taky na chirurgii, při akutní bolesti břicha a poslali nás na vyšetření na dětskou urologii, která je u nás na jihu v ČB. Měla jsem taky velký strach. Syn špatně nese i odřeninu, ale nakonec se mu tam ještě líbilo.
Má malou jizvu v třísle, a zespoda na varleti. Ale ta není vidět. Po operaci je měl malinko natekly.
Ja mám taky strach možná i za něj
Můj syn je taky takové bolistko něco ho pichne a je v pozoru… Tak uvidíme jak to zvládne. A co se potřebuje vyrididit před nástupem? Nás poslala dětská dr na urologii a tam nám to řekli dali zprávu a telefoni číslo na objednání termínu…
Myslím, že nechtěli ani předoperacni vyšetření. Jen jestli je zdravý. A nám dělali příjem v pátek, to jsme byli na prohlídce a u anesteziologa, přes víkend domů a v pondělí nastup k výkonu. Syn si ještě 14 dní před operací zlomil ruku, a ani to jim nevadilo. Měl nějaké smolne období. ![]()
Ahoj holky, můj syn (10 let) má v pravo nesestouple varle, dnes jsme byli u urologa a má jít na operaci orchidopexi. Jsem z toho vynervovana
Je tu nějaká mamina kdo ví o tom více?? Jak to probíhá a tak?? Děkuji