Nesestouplé varle - operace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.5.19 16:46

Nesestouple varle operace

Ahoj holky, můj syn (10 let) má v pravo nesestouple varle, dnes jsme byli u urologa a má jít na operaci orchidopexi. Jsem z toho vynervovana :,( Je tu nějaká mamina kdo ví o tom více?? Jak to probíhá a tak?? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.5.19 17:00

Ahoj, a to mu na to přišli až teď? Nás s tím taky straší, nevím jak se to jmenuje ale má varle, které mu „utíká“ nahoru. Jako mimi měl vše v pořádku, a teď v 6 letech tohle. Ale prý se ti může ještě spravit samo…?

• Citovat
  • Upravit
1993
28.5.19 17:09
@Anonymní píše:
Ahoj, a to mu na to přišli až teď? Nás s tím taky straší, nevím jak se to jmenuje ale má varle, které mu „utíká“ nahoru. Jako mimi měl vše v pořádku, a teď v 6 letech tohle. Ale prý se ti může ještě spravit samo…?

Muj 3 lety syn ma taky to „utikajici“ varle, tak ho sleduji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 17:09
@Anonymní píše:
Ahoj, a to mu na to přišli až teď? Nás s tím taky straší, nevím jak se to jmenuje ale má varle, které mu „utíká“ nahoru. Jako mimi měl vše v pořádku, a teď v 6 letech tohle. Ale prý se ti může ještě spravit samo…?

Jinak to měl jako miminko v pohodě později se mu schovali a vylezlo a teď už nevyleze :zed:

• Citovat
  • Upravit
144
28.5.19 23:21

Syn byl před 2 lety na operaci. Bylo mu 8. Zákrok trval asi cca 30 min. Byl v celkové narkoze, v nemocnici jsme byli pondělí nastup a operace a ve středu domů. Po 14ti dnech šel do školy. Můj syn je velká bolistka :lol: a nejhorší pro něj bylo asi sundání náplastí :lol: Jen legračně chodil, chápu, že ho to bolelo. Proběhlo to úplně v klidu. Přeji vám to samé. foto druhý den po operaci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.19 05:46
@blanka111 píše:
Syn byl před 2 lety na operaci. Bylo mu 8. Zákrok trval asi cca 30 min. Byl v celkové narkoze, v nemocnici jsme byli pondělí nastup a operace a ve středu domů. Po 14ti dnech šel do školy. Můj syn je velká bolistka :lol: a nejhorší pro něj bylo asi sundání náplastí :lol: Jen legračně chodil, chápu, že ho to bolelo. Proběhlo to úplně v klidu. Přeji vám to samé. foto druhý den po operaci. :lol:

Mohu se zeptat kde vás operovali? My máme jít normálně na chirurgii myslela jsem že nás pošlou třeba na Motol (což sem zaslechla že to většinou dělají tam) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
144
29.5.19 06:59

My jsme byli v Českých Budějovicích. Byli jsme na dětském oddělení. Jinak nám to zjistili taky na chirurgii, při akutní bolesti břicha a poslali nás na vyšetření na dětskou urologii, která je u nás na jihu v ČB. Měla jsem taky velký strach. Syn špatně nese i odřeninu :lol:, ale nakonec se mu tam ještě líbilo. :lol: Má malou jizvu v třísle, a zespoda na varleti. Ale ta není vidět. Po operaci je měl malinko natekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.19 08:16
@blanka111 píše:
My jsme byli v Českých Budějovicích. Byli jsme na dětském oddělení. Jinak nám to zjistili taky na chirurgii, při akutní bolesti břicha a poslali nás na vyšetření na dětskou urologii, která je u nás na jihu v ČB. Měla jsem taky velký strach. Syn špatně nese i odřeninu :lol:, ale nakonec se mu tam ještě líbilo. :lol: Má malou jizvu v třísle, a zespoda na varleti. Ale ta není vidět. Po operaci je měl malinko natekly.

Ja mám taky strach možná i za něj 8o Můj syn je taky takové bolistko něco ho pichne a je v pozoru… Tak uvidíme jak to zvládne. A co se potřebuje vyrididit před nástupem? Nás poslala dětská dr na urologii a tam nám to řekli dali zprávu a telefoni číslo na objednání termínu…

• Citovat
  • Upravit
144
29.5.19 10:43

Myslím, že nechtěli ani předoperacni vyšetření. Jen jestli je zdravý. A nám dělali příjem v pátek, to jsme byli na prohlídce a u anesteziologa, přes víkend domů a v pondělí nastup k výkonu. Syn si ještě 14 dní před operací zlomil ruku, a ani to jim nevadilo. Měl nějaké smolne období. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí