Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@petrahubka píše:
Ne. Jdi s nim k doktorovi.
přesně, nepromazávej, a mazejte k doktorovi
@Pájinka25 píše:
Ahoj, máte některá zkušenost s nějakou podobnou vyrážkou? Synovi se udělala na levé noze, pravou má dobrou. Zkoušela jsem promazávat, na chvíli se to zlepšilo, ale teď se mu to rozlezlo znovu. Nevíte někdo, co to je?
Než se dostanete na kožní, dala bych na to něco na plíseň, třeba imazol pastu.Nebo jen sudokrem. cokoliv, po čem to začne trochu zasychat. Vzhledem k lokalite bych tipla právě plíseň, ale nejsem lékař.
Všimla jsem si takové vyrážky u naší 11 měsíční dcery. Nevíte, co by to mohlo být? Určitě s tím zajdeme k doktorce, jen teď nejsme bohužel doma. Mám nějak plašit?
Musí ji zo dost svedit…mizna na začátek fenistil kapičky, ale nejsem sinuista od kdy se můžou dávat…teplotu nemá? Nesvítí se to? Může zo být I alergie…těžko říct…jinak pokud by se to zhorsovalo tak by vás měl vzít nějaký praktik i mimo domov…zavolat a domluvit se…
@píďalka0484 nezhoršuje se to a dnes to dokonce vypadá o něco málo líp. Já jsem s druhým dítětem větší plašan než s prvním.
Teplotu nemá. Nesvítí se to nechápu
Dnes ráno má jen navíc jeden pupínek na hrudníčku a jeden na bříšku. Já jsem nejspíš alergická na rajčata, včera jsem měla větší množství a neskutečně jsem trpěla (do hodiny od konzumace se mi začala dělat strašně svědivá vyrážka), tak jestli to spolu nějak nesouvisí, jako že by byla alergická na to samé, co já. Kojim
Ne. Jdi s nim k doktorovi.