Vyrážka na nohách

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
petrahubka
27.5.19 20:24

Ne. Jdi s nim k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76303
27.5.19 20:50
@petrahubka píše:
Ne. Jdi s nim k doktorovi.

přesně, nepromazávej, a mazejte k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
28.5.19 09:21
@Pájinka25 píše:
Ahoj, máte některá zkušenost s nějakou podobnou vyrážkou? Synovi se udělala na levé noze, pravou má dobrou. Zkoušela jsem promazávat, na chvíli se to zlepšilo, ale teď se mu to rozlezlo znovu. Nevíte někdo, co to je?

Než se dostanete na kožní, dala bych na to něco na plíseň, třeba imazol pastu.Nebo jen sudokrem. cokoliv, po čem to začne trochu zasychat. Vzhledem k lokalite bych tipla právě plíseň, ale nejsem lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.23 18:04

Vyrážka na noze u 11 měsíční

Všimla jsem si takové vyrážky u naší 11 měsíční dcery. Nevíte, co by to mohlo být? Určitě s tím zajdeme k doktorce, jen teď nejsme bohužel doma. Mám nějak plašit?

• Citovat
  • Upravit
415
6.9.23 22:18

Musí ji zo dost svedit…mizna na začátek fenistil kapičky, ale nejsem sinuista od kdy se můžou dávat…teplotu nemá? Nesvítí se to? Může zo být I alergie…těžko říct…jinak pokud by se to zhorsovalo tak by vás měl vzít nějaký praktik i mimo domov…zavolat a domluvit se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.23 09:15

@píďalka0484 nezhoršuje se to a dnes to dokonce vypadá o něco málo líp. Já jsem s druhým dítětem větší plašan než s prvním. :zed: Teplotu nemá. Nesvítí se to nechápu :mrgreen: Dnes ráno má jen navíc jeden pupínek na hrudníčku a jeden na bříšku. Já jsem nejspíš alergická na rajčata, včera jsem měla větší množství a neskutečně jsem trpěla (do hodiny od konzumace se mi začala dělat strašně svědivá vyrážka), tak jestli to spolu nějak nesouvisí, jako že by byla alergická na to samé, co já. Kojim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA