Neshody s dcerou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
3.1.19 22:07
@axelina píše:
@rokris taky jsem byla chytra vždycky…ted mam syna - je mu jen 6 let , je hodne vzteklý a nervák… a už radši mlčim a nikoho nesoudim… kdoví co mě s nim čeká… a ty kecy že ho mam seřezat apod… seřezat ho mužu ale zabít ho nemužu a když seřežu ja jeho on už se brání..takže to je pak bitka jak v ringu…a to je mu teprve 6 a už ted na nej nic moc neplatí. ted tedy mame období klidu ale to proto že přes vanoce byl doma byl klidek nikdo po nem nic nechtel..dnes prvni den ve skolce a už zas začíná

To je ještě věk v pohodě. :) Ale ze své zkušenosti můžu říct, že kluk v pubertě, to je proti holkám čajík. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13955
3.1.19 22:13

@axelina klid :lol: vsude stejny. U nas mi mlada za prosinec tak zvlcila :cert: Ze jsem od 1.1 najela na rezim matka saň. Proste ji musim vycepovat dokud to jde, jsou ji 4 je relativne chytra (soude dle odpovedi, kteryma me utira). Vzdy byla vztekla, ale mila k ostatnim a ted hruza, malej diktator. Mam ted presny rezim, zakazala jsem co slo. Slevit muzu vzdycky a az se podle toho bude chovat. No je 3.1, za 3 dny jsme meli asi 13× scen, ale nese to ovoce! Madam uz zase prosi, dekuje, neodmlouva - dnes jen 1 mini scena. Ale je to hodne prace no :lol: uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.1.19 22:24

@Šarlota4 to mas dobrý…u nas práve nic nepomaha… jakýkoli zákaz spustí lavinu hysteráku, mláceni vecma, kopání…a řve a řve a řve…a ja jak kafemlejnek celou hodinu opakuju že pohadka bude až si vyčistí zuby a on vytrvale řve že SI NEBUDE CISTIT ZUBY A POHÁDKU SI STEJNE PUSTÍ… peru se s nim co mi zbývá..vrhá se na TV , ja se vrhám na něj…chudak roční dcerka ta tomu přihlíží a vetsinou začne plakat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.1.19 22:25

@rokris dcerku mam taky :-D …tak uvidíme !:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.1.19 22:37

@axelina tvg no to je blby. Ja bych nereagovala a klidne TV odnesla/vypojila. A neslibovala bych nic za cisteni zubu. Zuby se cisti a tecka. Zazivam totiz uplne to same, taky jsem zuby atd odmenovala, ale zmenila jsem to. Ale dcera je mensi a nechce poslouchat, kdyz hodne hulakam. Stacilo, abych 2-3× udelala neco co necekala ( sebrala tv, zakricela, nevsimala si ) a ona zjistije, ze kdyz nebude fungovat, tak nebude mit proste nic. Ale nemysli rve mi to srdce, nerada kricim, snesla bych ji modry z nebe. Jenze oni ty rozmalovacky maji fatalni nasledky. Co manzel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.1.19 22:39

Jinak se omlouvam za pleveleni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25146
4.1.19 15:01
@rokris píše:
No, jen aby slečna neodpověděla, že je jí to jedno. On kdo nezažil, nepochopí.

To máš možná pravdu. Je to těžký s puberťakama. V tom případě bych ji tam fakt odvedla. A pochybuji, že by tam byla ráda a dobrovolně. Tam je totiž dost tvrdý režim. A záškoláctví opravdu nehrozí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25146
4.1.19 15:07
@Šarlota4 píše:
Nechci zlehcovat, treba je fakt nevychovana, ale ja zazila spoluzaky se kterymi to v puberte mlatilo nehorazne a rodice byli slusni, normalni. Se mnou to taky triskalo, nasi kvetli, ale nedovolila jsem si prekrocit pomyslne meze. Vlastne ani nevim proc. Neco me brzdilo, par mych tehdejsich kamaradu nezbrzdilo nic. :nevim: oni si proste rekli “ zabit me nemuzou, tak co”. Jeji dcera spratkovati, ale 13 lety fakan bez zabran ti praskne doma dverma a je v cudu. Co bys delala?

No tak by prostě měla zaracha. Jako ve 13 letech si prostě dítě nemůže dělat, co chce. Nastavila bych ji jasné pravidla, poruší, restrikce. A trvat na ní. Dítě bez hranic je pohroma nejen pro rodiče!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí