Neshody s partnerkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
25.10.23 13:40

Trochu princeznicka, ne? Nikdo neni povinnej nikomu nic davat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14191
25.10.23 13:43

Až budete fakt stavět, tak každá prkotina bude najednou důvod k hádce. Všechno bude desetkrát náročnější, je to zkouska vztahu. Moc mi nedává smysl do toho jít s člověkem, kvůli kterému ani nemůžu jet za rodinou, kdy chci.

Teď si představ situaci, ze se vám do toho narodí dítě a ty musíš vlastní matce vysvětlit, ze tvoje přítelkyně nechce, aby jela na návštěvu podívat se na vnouče.

Většina z nás nemiluje svoje tchyně a celkove partnerovu rodinu 😅 ale pokud to fakt nejsou toxicky lidi, tak se snažíme společně vycházet. Vaši neudelali vlastně nic špatně, proste nemají na rozdávání. A jestli se o tom vyjadřovali nějak zle, no… jsou horší veci na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.10.23 13:49

@Martin mikul. stavet s nekym, kdo nerespektuje tvoji rodinu, je cesta do pekel… o tom, ze vlastnit s kymkoliv, cokoliv zavani radou problemu, ktere te pri rozchodu budou stat nemale penize za pravnika… a divim se, ze dospely chlap se necha vydirat. tvoji rodice nemaji zadnou povinnost vam na vas dum prispivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
25.10.23 13:51

Jestli je na tvou rodinu napruzena jen kvuli tomu a neustale zduraznuje jenom penize, tak bys pres mavani cervenych vlajek nemel videt na cestu.

Jestli to neni trochu jinak, neni to vytrzene z kontextu a tech komentaru a nazoru se na ni nesype spousta pokazde, kdyz u toho nejsi. Jinak by opravdu byla blazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.10.23 14:05

Masakr.
S touhle do toho nechod.

Akorat male „ale“.
Opravdu jsou to vase jedine problemy?
Jak se chova v jinych krizovych situacich?
Musi byt vzdy po jejim?
Opravdu ji tvoji rodice nezpusobili averzi necim vaznejsim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
25.10.23 14:26

Přítelkyně je vychcana jak díra do sněhu a ty vůl, že navštěvuješ rodiče jednou za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
25.10.23 14:31

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.10.23 14:35

Rozchod. Naštěstí nemáte děti. Dětem by zakazovala vidět prarodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.23 14:43

@Martin mikul.
My jsme s manželem postavili dům. Z mé strany (rodiče, prarodiče) jsme dostali dost peněz, prostě na to měli a chtěli nám ty peníze dát. Manželovi rodiče nám žádné peníze nedali, ale že bych kvůli tomu byla uražená nebo cokoli jiného, tak to ani náhodou. Dar není narokovatelny. Teď nám občas něco navíc co mají dají pro děti, ale nikdo po nich nic nechce (spíš oni se asi cítí blbe, že moji rodiče nám pořád něco dávají, manžel se před nimi jednou omylem prořekl, já jim to ani říkat nechtěla).
A když nechci jet k tchanovcum, tak je to hlavně v době, kdy tam není švagrová a já se tam můžu uzrat nudou :lol:

• Citovat
  • Upravit
264
25.10.23 15:07
@Anonymní píše:
@Martin mikul.
My jsme s manželem postavili dům. Z mé strany (rodiče, prarodiče) jsme dostali dost peněz, prostě na to měli a chtěli nám ty peníze dát. Manželovi rodiče nám žádné peníze nedali, ale že bych kvůli tomu byla uražená nebo cokoli jiného, tak to ani náhodou. Dar není narokovatelny. Teď nám občas něco navíc co mají dají pro děti, ale nikdo po nich nic nechce (spíš oni se asi cítí blbe, že moji rodiče nám pořád něco dávají, manžel se před nimi jednou omylem prořekl, já jim to ani říkat nechtěla).
A když nechci jet k tchanovcum, tak je to hlavně v době, kdy tam není švagrová a já se tam můžu uzrat nudou :lol:

Ano ta nuda je jediny padny argument proc moc nejezdit k tchanovcum, zvlast kdyz nejsou ti vnuci a nebude o cem mluvit. :nevim: A uznavam, ze zvlast moji rodice jsou strasne nudni, nemaji zadne zajmy poradne, nikde nebyli, nic nedelaji a nemaji o cem mluvit a nebavi tam jezdit ani me. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.10.23 15:35

Rodice nejsou povinni vas sponzorovat, to je jen jejich dobra vule. A jestli pritelkyni vadi, ze tvoji rodice nic neprispeji…promin, bez komentare.Je na prachy a nepochopi, ze vsichni na to treba nemaji.Je to od ni sobecke, hnusne :poblion:

Příspěvek upraven 25.10.23 v 19:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.10.23 15:46
@Martin mikul. píše:
Dobrý den,

všechny dámy a pány zdravím, měl bych jeden problém a chtěl bych mít reakci od někoho nestranného, protože fakt už váhám, zda jsem v právu já či partnerka. Jedná se o rozbroje z důvodu toho, že partnerka nesnáší mou rodinu, zejména mojí mamku…Abych uvedl situaci na pravou míru: Pocházím z né bohaté rodiny, podle mě jsme byli já a moje sestra jako malá děcka vychováváni na úrovni nižší střední třídy, moc jsme si vyskakovat nemohli.

S mojí partnerkou jsme se rozhodli cca rok zpátky stavět barák. Když jsem to oznámil doma, tak na to i kývali, že to je dobré rozhodnutí ale když byla přítelkyně sama u mých rodičů, tak jí prý říkali, že jsme blázni stavět v dnešní době, že je všechno moc drahé, že nemáme zkušenosti, že budeme bydlet daleko na hlídání dětí (cca 30 minut jízdy autem od rodičů) atd. No prostě moji rodiče mi na stavbu finančně nepřidají (páč nemají ani z čeho pomalu a ani jsem s tím nepočítal) + do toho vyjádřili obavy, které jsem zmínil. A toto prostě moje partnerka nepřenesla přes srdce, že prostě její rodiče nám něco dají a že moje rodina ne a do toho že je moje rodina negativní…Zmenšil jsem návštěvy rodiny na základní minimum, přítelkyni k nim netahám nijak často (cca jednou za 3 měsíce) a já sám rodiče vídám v podobném intervalu. Na jednu stranu mě zklamali, že mají takové průpovídky za mými zády ale na druhou stranu je nechci odstřihnout, je to přeci moje rodina…každopádně přítelkyni jsem několikrát řekl, že když bychom stavěli a viděl jsem, že by někdo měl blbé připomínky, tak že nemám problém se ozvat. Jenže zatím mi nikdo do očí napřímo nic neřekl.

Ale přítelkyně se kolem toho furt točí, kdykoliv zmíním mojí rodinu, hned se urazí. Posledně jsem jí požádal, zda bychom jeli a rodinnou oslavu (oslava byla 2 týdny zpátky), abych se taky na nějáké rodinné oslavě ukázal (naposledy jsme byli na rodinné oslavě 9 měsíců zpátky) ale přítelkyně zase že nepojede, že nebude jezdit někam, kde nám nic nedají a kde jsou negativní a opět byla hádka o mé mamce, všem u nás…Můžete mi říci, kdo je dle vás v právu? Přítelkyni nijak často k našim neberu, snažím se o nich nemluvit ale když už se zmíním, tak vznikne totální šílenství…Popravdě, toto prostě stahuje náš vztah. Nejsem žádný mamánek, který by jezdil co týden k rodičům ale současně chci zachovat interval návštěv i pro svůj klid v duši, nikdo nežije věčně…Mě to prostě psychicky vysává, kdo toto nezažil, tak neví. A řikám si, co až by byly děti, co pak? Tohle absolvovat před každou návštěvou…? Chtěl jsem se tedy zeptat někoho na jeho názor. Děkuji moc.

No a jak chcete stavbu financovat?
A kolik by zaplatili rodice tve pritelkyne?

Dal jsi malo informaci. Je fakt, ze pritelkyne si nemuze narokovat nic od tvych rodicu, ma druhou stranu je to pouze pritelkyne a kdybyste se rozesli, tak stavba, do ktere by zahucely penize hlavne jejich rodicu by se delila jak?

Mate nasetreno neco spolecne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
25.10.23 15:57

@Martin mikul. No nema rada tvoji rodinu, za chvilku nebude ani tebe..asi jste kazdy z trochu jine soc. skupiny, a ji to dochazi…to ale neznamena, ze se sebou mas nechat orat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.23 16:30
@Řízok píše:
Ano ta nuda je jediny padny argument proc moc nejezdit k tchanovcum, zvlast kdyz nejsou ti vnuci a nebude o cem mluvit. :nevim: A uznavam, ze zvlast moji rodice jsou strasne nudni, nemaji zadne zajmy poradne, nikde nebyli, nic nedelaji a nemaji o cem mluvit a nebavi tam jezdit ani me. :nevim:

U nás děti jsou, ale tchán tam s nimi je stejně jen chvíli. Pak si povídají s manželem v obýváku a děti většinou jsou někde s tchýní a se švagrem, ale těm se mi taky nechce pořád stát za zadkem, takže většinu času (když tam není švagrová) sedim u stolu v kuchyni s kávou na mobilu. Když to tchýni nevadí, tak ji třeba v kuchyni uklidím nebo tak, ale jinak tam úplně pro mě není co dělat :lol:

• Citovat
  • Upravit
3852
25.10.23 16:40

Tvoje přítelkyně je manipulátorka a chce tě dostat tam, kam chce ona. Do baráku a aby ses přestal stýkat se svojí rodinou. A ona tě dirigovala podle svého a svojí rodiny, abys byl, jak se říká pod pantoflem. Také asi bude dost na majetek a pokud je její rodina majetnější, bude ti to pořád omílat, co vám dali její rodiče, a že tvoji rodiče nedali nic. Není normální, aby tvoji rodinu odmítala navštěvovat jen kvůli tomu, že vám nepřispějí na barák, a že maminka řekla, že stavět ho, je blbost. Pochopila bych, že se jí tam nechce každý měsíc, ale ani tak sporadicky ne, to je divné. Být tebou bych zvažovala místo baráku rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí