Neskutečný žárlivec

Anonymní
21.12.12 10:47

Neskutečný žárlivec

Ahoj, nejdříve se omlouvám za to, že píšu anonymně, ale snad mě chápete. No nevím jak bych začla, tak asi začnu takhle, že jsme mladý pár, který spolu čeká dítě a jsme spolu 2 roky.Ze začátku našeho vztahu, to vypadalo tak, že je to fajn, přítel se chová hezky, jenže bohužel to byla jen přetvářka, pak to všechno po pár měsících vztahu naběhlo. Začal se chovat nějak divně a já už věděla, že něco není v pořádku, že jsem zase jenom naletěla dalšímu kreténovi. Naivka jsem si myslela, že se to zlepší, ale nestalo se tak. Potom po delší době už jsem si začala myslet, že jsem si našla chronického žárlivce a taky se tak stalo. Všechno najednou muselo být po něm, když ne bylo zle, říkal mi co můžu dělat a co ne, pa se k tomu přidalo ponižování, urážky, facky + jiné zacházení, dokáže žárlit na cokoliv, na kohokoliv a už vůbec nepřipadá v úvahu hlavně to, abych na sobě měla sukni, malovátka, podpatky atd prostě nic nebo šla někam s kamarádkou si sednout, popovídat si, to si taky v žádném případě nesmím dovolit, a když si dovolím sama, tak jen slyším, že jsem byla s jiným s nějakým chlapem.
Jenže já blbá mu na vše kývnu, vše udělám jenom proto, aby jsme se nemuseli hádat, aby nebylo zle. Párkrát jsem i od něj odešla, ale to mi akorát začal vyvolávat, napadat sms, vyhledávat mě všude možně, ale já už na tohle opravdu nemám, nevím jak dál, dohání mě k šílenství, deptá mě.
Určitě se budete ptát, proč neudělám za tím tlustou čáru a dám mu sbohem, ale nejde to od něj odejít, ne že bych nechtěla, ale nenechá mě a já úpřímně na to nemám odvahu, nic by to nepomohlo, jen by pak na mě tlačil a spousta jiných věcí, abych se k němu vrátila. Doufala jsem, že když čekáme to miminko, tak se zlepší, ale zase jsem byla jen pouhá naivka. Chtěla bych někam jít, ale nevím kam, aspoň do té doby než se to narodí, aby miminko mělo klid a nemusela bych mu ubližovat pořád tím stresem.
Jsem z něj na dně, bojím se ho. Je tu nějaká slečna, paní, která zažila to stejný a jak se s tím vypořádala? :zed: Děkuji moc. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12505
21.12.12 10:51

Hned odejdi kvuli dítěti, tět musíš myslet hlavně na něj, a ne na sebe na štěstí svého dítěte aby bylo štastné a s takovým tátou štastné nebude, prosím odejdi třeba k rodičum, musíš odejít je to smutné takto před svátkama, ale nemužeš přivést dítě k takovému člověku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
21.12.12 10:51

K rodicum jit nemuzes? Po narozeni se to nezlepsi, spis bych rekal naopak. Jediny reseni, pokud on se nechce zmenit je rozchod navzdy.
Je mi to lito, ale jinou radu nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
21.12.12 10:52

Ex to zkusil. Když začal dělat nátlak, utla jsem ho, že si budu dělat co chci. Při prvním pokusu o facku jsem odešla.
A upřímně, i kdybych byla v té době těhotná, o což se ex velmi snažil ( chtěl, abych přestala brát antiko ), tak bych odešla. Nenechala bych mrně vyrůstat v tomhle prostředí.
Začni si vážit sama sebe. Kamarádku bys v podobných s*ačkách nenechala, viď? Co bys jí poradila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.12.12 10:53

Pryč od něj co nejdřív, jinak tě dožene do blázince. Co k rodičům to by nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.12.12 10:53

Ahoj, stalo se co se stalo. Kdybych já měla takového partnera a přemýšlela že od něj odejdu neudělala bych si s ním dítě. ale nesoudím Tě.
Tady je jediná rada odejít pryč i za cenu toho, že ti bude psát, vyhrožovat apod, pak ho můžeš udat na PČR.
Takový mužský se nezmění a naopak se to bude ještě horšit, takže já ti radím odejdi dokud to jde. Musís sebrat sílu a jít pryč…nemáš třeba rodiče ke kterým by jsimohla jít? nebo nějakou kamrádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.12.12 10:54

Odejdi!!!a driv nez se ti dite narodi!!!co rodina???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.12 10:55

Myslím furt na to malé, a dávám si za vinu, že bude mít takového tátu. Problém je v tom, že nemám kam odejít. :roll: a kdybych měla tu možnost, tak by to muselo být hodně daleko od něj.

• Citovat
  • Upravit
15659
21.12.12 10:55

A ještě něco, ex byl stalker po rozchodu rok. Měsíc hodně, pak se to utišovalo. Ale i tak to za to stálo, než si zkazit dalších třicet let života třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.12.12 10:56

No, proč to neudělat jednoduše bez dítěte, když to jde i složitě… Bohužel jsi prototyp oběti. Přečti si dnešní deníček Když láska bolí, existuje jen jeden způsob, jak se s tím vypořádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.12.12 10:58
@Anonymní píše:
Myslím furt na to malé, a dávám si za vinu, že bude mít takového tátu. Problém je v tom, že nemám kam odejít. :roll: a kdybych měla tu možnost, tak by to muselo být hodně daleko od něj.

pracujes? mas prijem? neco nasetreno???proc by jsi nemohla k rodicum? co prarodice? sourozenci??tety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.12 10:59

Najednou se všechno zvrtlo, dítě není plánované, bydlím u rodičů, dostala jsem vyhazov z práce ale jak píšu, nepomohlo by to, našel by si mě kdekoliv :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35792
21.12.12 11:02
A ci jsou ty rodice?
@Anonymní píše:
Najednou se všechno zvrtlo, dítě není plánované, bydlím u rodičů, dostala jsem vyhazov z práce ale jak píšu, nepomohlo by to, našel by si mě kdekoliv :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
21.12.12 11:02

Promiň, ale neříkej, že není kam odejít. Když jsi s ním nebyla, tak jsi bydlela kde???Vždycky je kam odejít..buď pronájem, nebo společný byt s někým..nebo rodiče, kamarádka, známí. Aspoň na přechodnou dobu by tě u sebe nechal přespat určitě každý.
Proč jsi stále s takovým chlapem? :think: Je vidět, že si sama sebe nevážíš a to je smutné. Máš jen jeden život a promarníš ho s takovým blbcem! O vašem dítěti ani nemluvím..toho mi je líto, když vím, jaký bude mít vzor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.12 11:03

@pikola Je to má rodina.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat