Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Winter garden Ako ono ja som z toho jeho vyjadrenia pochopila ze jeho sa to dotklo, a ako keby v tom zmysle ze som ho tým potupila, zahambila na verejnosti. Že čo má robí teda ešte zaujímavou keď ma polovica mesta videla polonahu?
Ako preháňa to riadne.
ja som mu povedala ze keď ma pochybnosti, nech kľudne ide a hľadá s inú
@Bela1234 píše: Více
Nevěří sám sobě, ani Tobě. Žárlí, ponižuje Tě, shazuje Tě… Co ještě potřebuješ, aby udělal, abys to opravdu viděla. Za chvíli budeš „uvařená žába“ a budeš hledat chyby na sobě, ne na něm. Je to špatné.
Co mi rozprával mal okrem iného vážne a dlhodobé vzťahy predomnou.
Myslíš ze sa správal aj predtým tak?
Lebo sind neviem predstaviť ze by to tie ženy celý čas tolerovali
Nemôže to byť ze skrz moje opaľovanie hore bez ho to nejako vyprovokovalo?
Ano, nejspíš se tak choval i s těmi ženami. Jedině, že by se našla taková, která si to nenechala líbit. Ale spíš to s nimi uměl a ony držely ústa a krok a nechaly se. ![]()
A napovídat Ti koneckonců může co chce.
Edit: A vidíš, už Tě dostává, kam chce. Přemýšlíš, že sis to způsobila sama tím opalováním. ![]()
Příspěvek upraven 16.12.25 v 22:26
@Prelesta on mi na to povie ze to bolo moje slobodne rozhodnutie a ze to je poníženie pre muža.
Tak ze sa nemám čudovať ze sa ho to dotklo a ze ja som týmto svojim konaním to spôsobila, že som narušila dôveru medzi nami
Jak jsem psala v editu - už to svádí na Tebe a Ty už pochybuješ o svém chování.
Ne, není to ponížení pro muže. Pro chudáka ale ano.
@Prelesta viem rozprávať môže co chce ale 2 z tých dlhodobých vzťahov viem ze boli ženy co neboli na neho nijako odkázané - myslím tým ze mali svoj job, svoje peniaze nič ich nespajalo (žiadna hypotéka, neboli zobrati len partneri…) tak ozaj mi to nejde pochopiť ze by ostávali v takom vzťahu keď neboli inak nijako viazané
Možná ho milovaly, uměl to s nimi a byly na něm psychicky závislé… Někteří muži to umí velmi dobře…
@Prelesta ja nepochybujem o svojom konaní a hlavne viem ze môj jediný úmysel bol byt opálená a nič z toho co on opisoval.
Len nechápem prečo to on takto berie
Protože JE chorobně žárlivý a majetnický! Navíc Ty se před ním NEMUSÍŠ OSPRAVEDLŇOVAT, neudělala jsi NIC špatného. Je to TVOJE věc, jak se kde opaluješ!
Příspěvek upraven 16.12.25 v 22:37
@Prelesta je to možné…
myslíš ze sa to časom vystupnuje? Myslíš ze takí muži potom aj majú sklon podvádzať svoje ženy?
Ano, myslím si, že se to vystupňuje. Ano, největší žarlivci bývají Ti, co sami podvádějí. A někteří bývají i zásadoví - ale jen, jak se to hodí jim.
![]()
A co nechápeš? Dyt ty uz jsi na něm taky závislá.
Vzacne se tady všichni shodli na tom, že je to sebestředný (žárlivec) a ty pořád pochybuješ?
Od léta pořád řešíte tvé opalování nahoře bez?
Jako já to nedělám, protože se na to necítím, po dvou porodech a 4 letech kojení, ale je mi úplné jedno, kdo to dělá, na místě tomu určeném a vůbec bych neměla potřebu to komentovat.
Pokud by se mě na to zeptala kamarádka, tak ji řeknu ať si dělá co sama uzná za vhodné.
Me spis udivuje, když jsi tak distingovaná a ve vztazích opatrná, tak te obalamutí takový red flag. Jo vlastně, vypadá dobře a je charismaticky a všude byl a všecko zazil, jen toho EQ mu nadělili málo ![]()
A co děti? Chtěla s nim některá? Ja když mela o někom pochyby, tak jsem se spojila s ex, pokud mi byla sympatická. A proste jsem se zeptala ![]()
Je to chudak.To dobre nebude, vsechno bude vadit. Tady nejde o tebe, ale onej. On ma v hlave pochyby a resi si to pres tebe.
@Bela1234 píše: Vícea kolikrát to tady ještě potřebuješ opakovat??? Dyt jsi odpovědi dostala.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat