Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Tipoval bych, že v listopadu už se u Mácháče neopalovala nahoře bez…
![]()
Tak to letní slunce asi vypálilo nesmazatelnou stopu, vyoralo hlubokou brázdu, že se pak už nic dalšího neděje…A najednou je tu půlka prosince, paní se tady svěří, většina emimina chlapa cupuje, přes opakované výzvy o doplnění časové osy nic!?
@bse.pedro píše: Více
Tak jestli je takový chorobný žárlivec, mělo by to být poznat i po zbytek roku ![]()
Tak bych mu řekla, že by se takový slušný gentleman nejspíš neměl zahazovat s neslušnou rajdou. Na světě běhá dostatek slušných a spořádaných žen, tak si může vybrat mezi nimi ![]()
@Bela1234 píše: Více
Zkusila ses na to podívat z druhé strany? Že se chceš líbit je zcela v pořádku - to se chceme líbit všichni. Ale opalovat si prsa, aby ses líbila - jako komu? Copak ti někdo vidí prsa, že je potřeba mít je opálená? Neumím si představit, že bych ženě tvrdil, že pro můj pocit - že chci být pěkný chodím na místa tomu určená, abych si opálil i šuldu ![]()
Mě se na ženě líbí její bílí klín i prsa, jsou to ty místa, kam už veřejnost nesmí a užívám si je já.
@Nestranný pohled píše: Více
A tady je solidně vidět nezaujatý pohled místních dám. Ikdyz sem chodí drtivá většina žen, tak líbí na příspěvek dá muž. Inu co dodat.
@Nestranný pohled kdyz se mi neco nelibi na tvem prispevku (mam proste jako zena a majitelka prsou jiny nazor) tak ti nedam libi… musis se s tim holt nezaujate smirit… ![]()
@Modrá Vlčice píše: Více
Chápu, ale k čemu pak je diskuze, když si dámy přihřívají vlastní polívčičku?
@Modrá Vlčice píše: Více
Chápu, ale k čemu pak je diskuze, když si dámy přihřívají vlastní polívčičku?
@Nestranný pohled píše: Vícevzdyt kazdy muze mit nazor jaky chce… my damy si dle diskuze holt myslime, ze prsa a opalena prsa jsou esteticky hezka a hlavne, jsou nase zalezitost jak s nimi nakladame. A nazor nejakeho borce co v dnesni dobe tvrdi, ze to je neslusne byt se tak mezi zenami opalovat je jeho nazor = evidentne zije v jine bubline ci nepochopil, ze ta prsa nejsou jeho majetek. Jestli se nekomu libi prsa bila x opalena o tom diskuze nebyla
Uẓ̌ jsem to psal, tan lines jsou sexy.
Ale to patří mezi věci co ženský nechápou.
Když se žena líbí sama sobě, tak to vůbec neznamená, že se v té samé úpravě a oblečení líbí i chlapům.
@Venetia píše: Více
Jasně. Srát na chlapy. ![]()
Akorát pak sem choděj brečet, že ten jejich je nechce píchat. ![]()
@KalamityJohn píše: Více
Pokud o tom rozhodují opálená nebo neopalena prsa, tak je tam něco špatně
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pořád to zavání tou o Růžence…Zakl. nereaguje na pochyby o jejím příběhu, furt se točí na létě!? Tak jak to bylo dál, třeba v říjnu, listopadu?