Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte chcela by som sa opýtať na váš názor ohľadom…
v lete som sa zoznámila s jedným mužom, ja 39r on 49r
Na zoznamovanie sme obaja išli pomaly, veď sme boli cudzí ľudia tak to potrebuje čas..
pár krát sme sa stretli, niečo spolu podnikli a boli každý deň v kontakte (písali sme si).
Bolo leto tak som sa išla občas kúpať a on pozná tiež to kúpalisko tak sa ma pýtal ze kde presne tam chodím, na ktorú stranu.
Tak som mu povedala ze som zvykla chodiť ku bazénu ale ze tam je vždy veľa ľudí a hluk tak teraz chodím do priestoru ktorý je vyhradený iba pre ženy je po stranách drevený plot ca 1,5vysoky a tam je povolené sa opaľovať aj hore bez.
uplynul nejaký čas a po čase pri jednej výmene názorov - hádke mi povedal ze som neslušna žena lebo sa opaľujem hore bez a tým ze odhaľujem moje telo putam na seba mužskú pozornosť a som prístupná pre mužov - ze týmto mojim správaním im bez toho aby som povedala jedine slovo vysielam signál ze som ľahko prístupná.
Dosť ma to prekvapilo, že to takto vnímal lebo absolútne to s tým nemá nič spoločné, som skôr úplný opak ženy, vôbec nie som flirtovny typ, som skôr ľadová kráľovná nepripustam si ľudí k telu len tak, to už ozaj musí mať muž veľké šťastie ze si ho pustím k telu - do svojho súkromia.
jediný dôvod prečo som to robila bol že som chcela byť pekne opálená aj hore.
absolútne nič z toho co on pomenoval za tým nebolo.
Vysvetlila som mu takto tiež ale on to stále vníma po svojom
co si vy o tom myslite?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Takto to začíná a fackami, omezováním kontaktů a vězněním doma to končí…
Jak popisujes opalovani nahore bez, tak bych rekla, ze si vedes slusne. Nasla sis prostor k tomu urceny. Nevim, proc by ses nemohla opalovat v prostoru pro zeny bez podprsenky. Pritelovo karani bych si prebrala jako red flag a kopla ho do zadele. Priste mu bude vadit, ze mas kratkou sukni nebo ze flirtujes s reznikem pri nakupu ( to delam ja
).
@Vladusxx myslíš si že to totálne prehnaný pohľad a príliš uzkoprse vnímanie?
@Winter garden Veď práve že som to robila v priestoroch na to určených, v živote by som si to nedovolila v priestoroch kde to nie je určené alebo keby tam chodili aj muži - vtedy by som tam ani nešla lebo nemám za potreby ocumovat nahých mužov.
v partner. Vzťahu to je samozrejme iné, keď niekoho ľúbim užívam si s ním aj intímne chvíle, veď to je úplne normálne ale to neznamená ze by som to robila s každým.
pre mňa tam musia byť aj iné dôležitejšie veci veci pekne telo nestačí
@Bela1234 no, prave. Neni to fer. Nemas to zapotrebi, nechat se od nej ponizovat.
@Winter garden on mi povedal že ŽIADNA slušná žena to nerobí a ze on ma dosť veľký okruh známych a ze sú medzi nimi aj veľmi pekne ženy ale ze to žiadna nerobí.
potom sa ma pýtal ze ci to robí slušná seriózna žena? Tak mu vravím že podľa toho sa slušná žena nemeria
Pýtal sa ma ze prečo to mam vôbec za potreby? Tak mu vravím ze len kvôli opaleniu, nič iné za tým nie je.
Ale on stále to svoje v hlave
@Bela1234 píše: Více
Každá slušná žena se přece opaluje v burkinách, ne? ![]()
Nakopla bych ho s rozběhem do zadku zepředu. Je to chorobný žárlivec. Za chvíli budeš chodit k vodě opravdu zahalená nebo vůbec. To aby sis dávala pozor, aby ses na nějakého muž jen ze zdvořilosti neusmála.
Šílené toto. A bude to jen horší. Nenech se pomalu „vařit“. Uteč, dokud máš na to sílu.
Hodně štěstí. ![]()
@Bela1234 Tak vidis sama. Zarolivec, to nepotrebujes a nechces. A takle mluvi muz, co respektuje svou zenu? Take mohl rict, ze mu to nedela dobre, jestli by ses nemohla oplavat doma na zahrade a ne te ponizovat urazkami.
@Prelesta myslíš ze to je ozaj chorobná žiarlivosť?
ako on je dosť zasadovy ako keby ze total stará škola v tomto.
ako je vzdelaný, rozhladey, precestoval veľmi veľa krajín, ovláda niekoľko rečí,
vôbec by som mu nepovedala ze ma 49r. Vyzerá oveľa mladšie, je ozaj atraktívny tak nevidím dôvod prečo by mal byť malo sebavedomý a hľadať za tým niečo iné ako som mu to ja vysvetlila
@Bela1234 rozhodně. Určitě bych si dávala pozor jak se chová a kdyby se objevily další tendence ke kontrolováni toho kam chodím co tam dělám s kým se stykam nebo co si oblékám tak bych s ním vztah okamžitě ukončila…
@Bela1234 píše: Více
Ano, je to chorobná žárlivost. Ukazuje na to, i to ponižování, že by ŽÁDNÁ SLUŠNÁ žena… A skrývá to za zásadovost. ![]()
Je jedno, že procestoval svět, umí jazyky… O to spíš by mohl být sebevědomější, tolerantnější… On MÁ MINDRÁK, i když je takový, jak popisuješ. Nevěří si a nevěří ani Tobě. Bohužel. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat