Nesmím přenášet

rozmary
13.9.10 21:17

nesmím přenášet

Ahoj těhulky,dnes jsem byla naposled v diabet.poradně a dostala jsem předporodní zprávu,v ní mám napsáno že nesmím přenášet.To znamená že když neporodím sama,budou mi porod vyvolávat,ve kterém se to dělá týdnu? :nevim: Jsem 36+4

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
13.9.10 21:20

Ahojky

je pravdou,ze rodicky s diabetes rodi driv.
pocitam kolem 37 ukonceneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21549
13.9.10 21:21

rozmary, u klárky mi říkali, že pokud neporodím, vyvolávají mi porod 40+1. tenkrát jsme teda spíš řešili opačný problém a malou přemlouvali od 32tt, aby ještě počkala. teď taky počítám, že bude mimčo dřív. každopádně TP mám 30.10. a od 31.10 se v POdolí maluje. takže to musíme stihnout ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.9.10 21:26

No mě taky taky děsili že to bude předčasné a teď zase děsí vyvoláváním.Ježiši od 37 ukončeného?Tak to mám ve čtvrtek a v pátek na gyndu na kontrolu a to se ještě furt láduju gynipralem a magnosolvem :roll:

• Citovat
  • Upravit
15404

Ahoj, já měla těh.diabetes, doktorka mi taky na kontrole 39+4 řekla, že nesmím přenášet a rovnou mě objednala na druhý den do porodky a s tím, že vyvolávání může trvat 2 dny, a že to musíme stihnout do 40+0, max 40+1… a taky, že jo, vyvolávali mi to 2 dny, protože jsem byla zavřená jak pevnost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805

Tak mě doktorka v diabetologické poradně říkala že maminy s těhu cukrovkou nenechávají přenášet,ale já měla u druhého termín 20.3 a když jsem byla 18.3 v nemocnici na kontrole tak mi řekli že další kontrola je za týden. :roll: Takže kdybych neporodila 21 tak by mě stopro přenášet nechali :nevim:
A ano pokud máš ve zprávě napsáno že nesmíš přenášet tak by ti porod měli nejpozději v den termínu porodu vyvolat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.10 21:27

Rozmary - nejdéle 38+0. Nejspíš tě poženou do nemocnice dřív a budou dělat zátěžové testy a sledovat miminko.
Martina

• Citovat
  • Upravit
15404
13.9.10 21:28

Mně jen řekla, že rodičky s diabetes musí porodit do termínu…nicméně lze v případě potíží porod vyvolat od ukončeného 37 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.9.10 21:29
Anonymní píše:
Rozmary - nejdéle 38+0. Nejspíš tě poženou do nemocnice dřív a budou dělat zátěžové testy a sledovat miminko.
Martina

Aha, tak já šla až na 40+0 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.9.10 21:38

Tak já už se na porod klepu,klídně bych to brala tenhle týden,ale spontálně,jeden porod už mi vyvolávali a níc moc :think: Tak budu doufat že mě nechaj aspoň do toho 40tt a zatim se budem snažit doma,táta si konečně pořádně užije :hug:

• Citovat
  • Upravit
21899
13.9.10 21:55

Taky jsem mela diebetes a tez mi bylo receno,ze nesmim jit pres termin..od toho 37 tt me kazdy tyden kontrolovali UTZ,jestli mala moc nepribira.Dr rikala,ze pokud je velikost a vaha plodu v norme,neni duvod vyvolavat treba v tom 38tt,pokud je vse ostatni v poradku :wink: ..do nemocnice jsem nastoupila dva dny pred terminem,rodila jsem v terminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
13.9.10 22:28
Anonymní píše:
Martina

To bych neřekla, spíš nejdříve 38+0, ne? :think:

Já měla v obou předchozích těhotenstvích těh. cukrovku. Ale všechno bylo v pořádku, přísnou dietou jsem držela cukr v normě.

První porod byl 41+0, čili týden po termínu, bez vyvolávání. Druhý 39+6, den před termínem, vyvolávaný, ale z jiného důvodu, než cukrovka.

Zátěžový test jsem měla naplánovaný u toho prvního porodu, ale už mi ho nedělali, protože se rozběhl spontánní porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
772
13.9.10 22:38

Já mám také těhu cukrovku-dieta i inzulin.Také mě nenechají přenášet-čili budou vyvolávat(pokud to nepřijde samo),ale neříkala mi,že by to mělo být dříve než v termínu :nevim: .Je pravda,že já mám mimi akorát,není větší.Také si myslím,že takhle brzy to vyvolávají jen u dětí s předpokládanou vyšší porod.hmotností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.9.10 22:47

Já měla těhu cukrovku a vyvolávali mi to 38+4,taky mi řekli že nesmím přenášet ale já měla i vysoký tlak a byla jsem hrozně nateklá tak i proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.9.10 09:01

Rozmery-Tu v Brně vyvolávají porod v 39.tt tedy o týden dříve.
Já měla taky cukrovku a vysokej tlak takže jsem musela nastoupit do porodnice díky tlaku a že to druhej den vyvolají ale malej se rozhol jít ten den na svět.
každá porodnice to má jiné podle mého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky