Nesmyslný panický strach

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43029
17.9.15 06:40

To uz ma byt ten Apophis? Ten ma proletet velmi blizko, ale zemi mine - nevim, kdy to ma byt, mozna uz ted nekdy. (Neni to blud, to tvrdej skutecne astronomove, je to teleso z Kuiperova pásu?)
Nebojim se, jednak oni jsou fakt bedny, jednak to kdyztak bude rychle, on je dost velkej.

Nicmene nejaky teleso nebo vybuch supernovy nas muze skutecne dodelat kdykoli, pravdepodobnost je mala. Bojim se vic treba rakoviny nebo autonehody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.9.15 08:44

Tak to vychází na těch 14 let (a to je srážka i tak vyvrácená) a pak až do r. 2036, to těch dovolených ještě stihnete ;) Určitě bych se ale nebála, že tuhle skutečnost NASA ponechá náhodě a bude vyčkávat, jak to vlastně dopadne. A určitě k tomu ani nebude potřeba obětovat Bruce Willise ;)
To se opravdu víc budu bát těch věcí, které se budou dít během těch let do možné srážky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.15 23:34

Ahoj, mám to úplně stejně. Od doby, kdy jsem porodila poslední dítě (4m) mám šílené strachy z konce světa, války, smrti…je to nesnesitelné a vážně uvažuji nad psychologem. Musím to řešit, nebo se zblázním, jen netuším, jak psychologa vybrat atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová