Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Racionálně si vysvětli, že je to kravina. Pokud to nepomůže, tak psycholog ![]()
@martina.se To si říkám stále… ale pak mě zas napadne..co kdyby? Ach jo…psycholog by asi bodl, ale odjíždíme pozítří a mě mrzí, že si to sama celé zkazím…
@Anonymní píše:
@martina.se To si říkám stále… ale pak mě zas napadne..co kdyby? Ach jo…psycholog by asi bodl, ale odjíždíme pozítří a mě mrzí, že si to sama celé zkazím…
tak na tom prostě zamakej.. nějakej asteroid nehrozí ![]()
@Anonymní píše:
@Lejaa No vidíš a těch já se zrovna jak na potvoru zatím nebojím
proč jak na potvoru? Lepší, než se stresovat, ne?
Podle mě se děsíš úplně zbytečně. Mimo jiné, já na tohle téma neviděla jediný článek. To zas bude nějaká kravina.
No tak to by byla vyřešená ta evropská utečenecká krize.
Musíš si umět na všem hledat do „pozitivní“
@tiffany píše:
No tak to by byla vyřešená ta evropská utečenecká krize.Musíš si umět na všem hledat do „pozitivní“
Určitě nic takového nehrozí… Jsou to jen blaboli na internetu a těch je internet plný… Ja třeba ctu často enigmu a občas sem viděla všude ufo až sem si taky říkala že sem magor.. Ale jsou to jen vyplodky lidí.. Uzivej si života naplno a takovými blaboli si nenech kazit život. ![]()
Tak když na to přijde, tak kdyby na to fakt mělo dojít, tak by sis ty dny měla spíš užít, než je proklepat strachy. Nehledě na to, že až uběhne těch 14 dnů, tak je jasný, že nás minul, ne?
![]()
Neboj, je dokázaný, že planetu zničíme my, ne žádné jiné těleso z Vesmíru ![]()
Ahoj, znám panické strachy a panické ataky. Měla jsem je ze spousty věcí i z toho, z čeho je máš ty. Bohužel, racionalita nepomáhá, mně pomohl až psychiatr a různé duchovní terapie a rozluštění toho, z čeho opravdu strachy pocházejí pochází. Neboj, nic takového nehrozí, takovýchto hoaxů je plný internet, mají za úkol udržovat lidi ve strachu. Nepřikládej tomu žádnou váhu ani energii, zaměř se na krásné věci ve Tvém životě. ![]()
Faakt? Ja četla že to ma být zhruba za 14 let! Nejdřív jsem taky málem začala popadat panice, tyhle věci mě taky děsí, ale…stejně tomu nezabráníš, pokud by se to vázně mělo stát… Uzivej si život dokud tu žádnej asteroid není a snad je to blábol, jako obvykle ![]()
Jsem zkusila googlit a jediný, co jsem našla je nějaké proroctví, že k tomu má dojít 21. září. Přičemž se k tomu vyjadřují vědci, že nic není v dohledu. Takže asi tak, pokud by to byl nějaký větší asteroid, tak by to vědci viděli. A menší útvary se pravidelně spálí v naší atmosféře, s tím si není třeba přidělávat starosti.
Já takové strachy prožívala zhruba od patnácti. Že bude válka, že bude konec světa v roce 2000, pak v nějakém dalším roce, proroctví Nostradama, Sibyly a dalších. Pak jak ta data postupně odcházela a nic se nedělo, začala jsem se uklidňovat. Takže u konec mayského kalendáře jsem už tolik nevěřila v katastrofu, navíc končil 21.12. a já 13.12. porodila svou první dceru a nyní po skoro třech letech plánuju další mimčo.
Ale meteority si moc nepřipouštím, věřím vědcům, že ho včas objeví a zlikvidují. No, momentálně mě trochu děsí Islámský stát. ![]()
Dobrý večer, prosím o zachování anonymu…stydím se. Ani nevím jak začít…jsem dost důvěřivá a vše si hodně beru. No prostě jeden můj známý přidal před časem odkazy na fcb o asteroidu, který se má s námi během 14ti dnů srazit a já i když si říkám, je to blbost, tak teď články na toto téma vidím snad všude a přepadl mě fakt panický strach…už několik dní se ve mě všechno klepe. I když přesvědčuji sama sebe, o tom, že je to nesmysl tak si nemůžu pomoci a opravdu se hodně bojím…mám maličké děti a teprve teď si začínám život vychutnávat…poradí prosím někdo, jak se toho zbavit? Máme teď jet na dovolenou a já hloupá si jí určitě kvůli tomu neužiji…Moc děkuji a prosím odpusťte si posměšky.