Nesnáším čekání na verdikt :)

andrejka87
23.4.10 17:11

Nesnáším čekání na verdikt :)

Zdravím všechny:),potřebuji uklidnit možnáto jen prostě probrat,pročíst vaše názory…O miminko se snažíme už šestý měsíc a nijak jsem na to nespěchala psychika byla také v pořádku :-D. Poslední mens.jsem měla 22.3. cyklus mám vždy 27 dní takže 17.3. což ale mens nepřišla a ani necítím že by to přijít chtělo.Jen tak ze srandy jsem si zkoušela testy obden od různých firem a vžy ráno všechny jsou pozitivní.Ve středu jsem byla u gynekoložky a na ultrazvuku zatím nic neviděla,myslím že kdyby pozivtivní test označoval třeba cystu,té by si doktorka musela všimnout,takže teď čekám a v pondělí mám ki ní zase zajít..Tochu mě bolí vaječníky ale to už skoro ustává,občas je mi na omdlení,někdy je mi zle a pořád se cpu kyselýma okurkama ale mám pocit že si to všechno jen podvědomě vnucuju :-D .Chtěla jsem přiložit foto těch testů jsou opravdu krutě pozitivní žádné slabé čárečky,ale asi to tady nejde…Takže kdybyste napsali nějaký názor prostě mě chtěli podpořit (protože se na mimi docela dooost těšíme) budu vám vděčná…čekání je hrůza,bolí mě hlava a bojím se vzít ibalgin tak daleko jsem došla :wink: …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
23.4.10 17:14

AHojky, jakobyc četla o sobě před dvěma roky. Ale já začla takhle šašit trochu později. Jestli máš testy pozitivní tak těhu jsi. Na UTZ ještě nic vidět být nemusí. Obrázky sem vložit jdou.Držím palečky.

• Citovat
  • Upravit
2613
23.4.10 17:16

Andrejko, já myslím, že můžu jen a jen gratulovat!!!! :potlesk: :palec: :kytka:
hlavně nestresuj a užívej si okurek a co HCG Ti nenabírali? jestli ne, tak si dojdi jako samoplátce do laborky nebo k prktickému Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.4.10 17:18

AHOJKY , JÁ TAK TROŠKU S VÝSTRAHOU , MĚ SE STALO ŽE MĚ TEST UKÁZEL ŽE JSEM TĚHOTNÁ , ALE NEBYLA JSEM PO ODBĚRU KRVE SE TO 100% UKÁZOLO , TAK JSEM VŠE HODILA ZA HLAVU A DALŠÍ 3 MĚSÍC SE POVEDLO , PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ :wink: :wink: :wink: AT TO VYJDE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
23.4.10 17:19

Jéé tak tady vkládám foto…Jinak na odběru jsem nebyla říkám si že plaším uvidím co mi řekne v to pondělí třeba mi krev veme a pokud ne zajdu si sama… díky za podpory,za to že jsem nějak klidnější :-)

• Citovat
  • Upravit
29730
23.4.10 17:24

Ja myslim, ze je to celkem jasny, gratuluju! :kytka: Na UZV nic videt nebylo, protoze je to jeste moc brzo. Nejlepsi je jit nejdriv tak v 7.-8.tt., videt to sice muze byt driv, ale tohle uz je celkem s jistotou. Tak hlavne, at to dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
23.4.10 17:26

čárečky jsou krásné:))
Když jsem našla na testu // tka jsem se objednala k dr poprvé jsem tam měla jít to jsem měla být v 5tt a dr tma nic neviděl jen cystu ale řkel že těhu budu:(šla jsem za týden byla tam dutinka a pak na další KO už i srdíčko…třeba je mimi menší určitě se ale ukáže.Ptala sjem svého dr jeslti cysta může způsobit // a řekl že ne tak moc držím palečky at se mminko ukáže a je ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
23.4.10 17:39

Já myslím,že ti můžem pomalu gratulovat. :pankac: :dance: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
23.4.10 17:50

Andrejko,myslím,že to je jasné a gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
23.4.10 18:46

Čárky jsou ukázkový, tohle cysta jistě neukáže :wink: Gratuluju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
23.4.10 19:18

wow nádhera, krásně pozitivní testíky. Já mám dnes radost, protože i má kamarádka měla testíky pozitivní a teď si nechala nabrat krev a je v tom..stejně jako ty :-)bude po mě dědit oblečení, protože já už to mám za pár. A když si vzpomenu na svoje duchy na těhu testech…brrr
tak užívej a dej vědět.
Jinak na utz je něco vidět až kolem 5 tt myslím :nevim:
všem pohodový víkend M.

• Citovat
  • Upravit
3968
23.4.10 19:24

Andrejko gratuluju :-D čárkečky máš nádherný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
23.4.10 19:31

Ahoj, píšu sem úplně poprvé :-D , já měla poslední ms 22.3. stejně jako Andrejka, čárky na testíkách postupně sílily, v úterý jsem si nachala nabrat krev a bylo to tam 442 jednotek. Vzhledem k prodělanému mimoděložnímu těhu před třemi lety mě gynekolog prohlédl už dnes a byla tam krásná dutinka 3mm velká, jsem na hranici 4. týdne. Je to naše první miminko a doufáme s manželem že za 14 dní už nám bude tlouct srdíčko jako o závod :srdce: Přeju všem hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.4.10 19:50

co na tom hledáš? jsou dvě jak vyšité! a můžeme gratulovat! že dr. ještě nic neviděla.. nevadí.. počkej za týden!!! :palec:
gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
23.4.10 20:06

Amálko gratuluju :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie