Nesnáším IZS
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, prakticky vůbec nikde své názory neventiluju, nechávám si je pro sebe, ale nyní se z toho potřebuji vypsat, možná proto že příští rok mě čekají státnice a nenávist ve mně stoupá. Sice jsme demokratická země, ale všichni (aspoň ti kteří mají svůj názor odlišný) vědí, jak to chodí - řeknete svůj názor například na Rusko a Putina a malém jdete před soud za svůj extremismus. Za mě jde o utlačovaní, nesvobodu projevu.Mám před stanicemi, které mě čekají v dalším semestru, přičemž obor který studuji je o bezpečnosti, složkách IZS, ochraně obyvatelstva. Studiem jsem proplula jako nic, předměty které jsem měla ráda, tak vymizeli (právo). Behem studia jsem začala pracovat u PCR (nejdříve tomu předcházela městská policie) a splnila všechny odborné zkoušky pro výkon.
Když jsem tedy zjistila, jaké to uvnitř police je, tak je těžké studiu věnovat pozornost a vidět v tom vůbec nějaký smysl. Plánovala jsem si budoucnost i kariéru u pcr, jelikož jsem ambiciózní, cílevědomá i vytrvalá, ale čelit téhle nenávisti, kterou k nim chovám je na mě silná dost. Vůbec se na tyhle předměty nedokážu ke státnícim naučit, natož psát práci na související téma.
Během této poměrně krátké doby jsem o policii zjistila dost na to, abych stihla,,vzít nohy na ramena”. To, že se u policie v jejich hiearchii, sytému školení obchází a porušují zákony pro mě byla skutečná kopačka do ksichtu. To, že se vás ve skutečnosti nadřízení snaží potopit ve studiu VŠ, hází klacky pod nohy, zesměšňují a nerespektují bych neváhala označit za šikanu, kde se tak děje zejména v Ústí n. L., dále pak to jak si samotní policisté vybírají a sami autonomně rozhodují a doslova si vybírají, co budou považovat za trestné a co ne mi přišlo jako kompletní zvracení sytému a hodnot v něm vytvořených.
Pocit nemoci se bránit chování nadřízených a zároveň mít vytrvalou osobnost a o zaměstnání dál stát byla v mem případě zabiják. K osobnosti většině policistu (i hasičů) se vyjádřím jen stručně: zkažení, nemající hodnoty, řekla bych že největší přenašeči nemocí, které testy netestují, prasata. Viděla jsem to nejen v zamestaní ale také u spolužáků ve škole právě z těchto řad.
To, že ani nefungují u policie odbory a svaz byla poslední rána toho, ze se to nevyřeší a nezmění a já musím skončit.. pokud bych se nyní mohla přidat k ISIS nebo teroristické jednotce, zahodím vše a udělám to. Zničila bych je, jako oni ničili mě. I za cenu života. Ano, přesně k takovému přemýšlení mě jednání nadřízených dohnalo.
Co mě ale štve úplně nejvíc ze všeho je, že se mám učit zasr*any veci, které v sobě mají spoustu chyb, a tváří se přitom jako perfektně vyladěný postup, to mi úplně ničí mozek. Jediný způsob, jak se to naučit je bezhlavě a spatra, nutí mě to zapomenout, jak přemýšlet.
V komentářích reagujte na co chcete nebo vyjádřete vlastní zlobu. Mně to pomohlo. Díky.
tak skonči, nic se neuč. U policie by měli pracovat psychicky normální jedinci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano za mě, je dobře, že si skončila. V rámci psychotestů by tě snad i vylili. Někdo, kdo je schopen ve své zatvrzelé nenávisti říct, že by se přidal k teroristické skupině a „zničil“ ty jenž mu ublížili, musí být zákonitě někdo, kdo nemá u policie co dělat
měla bys vyhledat odborníka. Očividně se neumíš vyrovnávat se stresovými situacemi. Ano na světě se nám spousta věcí nemusí líbit, ale co řeší násilí vidíme… Nikdo tě nenutí to dělat a subjektivní objektivizace všech složek IZS je trošku padlá na hlavu. Všude jsou ti dobří, ti co si to rozmysli a ti co by tam neměli být vůbec. Ale to je život, není a nikdy nebude spravedlivý. Tak zkus dospět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To, že spousta lidí třeba u policie nepracuje z těch nejlepších důvodů, ale spíš si tam honí ego a berou to jako příležitost skákat po lidech a šikanovat ostatní, jsem už slyšela a věřím tomu. Taky to je jeden z důvodů, proč bych k policii nelezla (když pomineme, že bych na to ani omylem neměla fyzicky). Tobě bych doporučila to samé. Podle těch nesmyslů s ISIS ti to tam evidentně nedělá psychicky dobře.
Jestli chceš opravdu pomáhat lidem, určitě najdeš uplatnění i jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty radši nepracuj s lidmi. Nikde kde se musí řešit krizové situace. Z tvého příspěvku by se jeden pozvracel. ![]()
Jsi psychicky labilní.
Část mojí rodiny pracuje u policie, tak i ve zdravotnictví (lékaři a lékařky). A házet na ně špínu je nechutné.
Příspěvek upraven 11.11.22 v 22:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
tak skonči, nic se neuč. U policie by měli pracovat psychicky normální jedinci.
Tahle osoba, ať nikde nepracuje s lidmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele je dobré že sis to zesumírovala, Takže víš co máš dělat. Přiznat si že to kde jsi a kam směřuješ nebyla dobrá volba a že čím dřív odejdeš a změnší kariéru, tím dřív najdeš místo, kde budeš spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odpověděla sis sama. Práce u policie není pro každého a určitě né pro tebe! Pokud jsi alespoň trochu chytrá, odejdi dřív, než tě vyhodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to nebude pro tebe to pravé. Já si na IZS stěžovat nemohu. Co se týče záchranky, tak jsem se několikrát vezla já i děti. A dokonce jednou přežili i bez připomínek to, že jsem jim sanitku pozvracela jako doprovod dítěte, protože se mi v sanitkách dělá zle. Prostě to na mě vzadu až moc hází a ještě ty zatáčky…Nikdo neřekl ani slovo.
Co se týče policie, tak narazila jsem před více než deseti lety na jednu z Ústí a musim říct, že byla fajn. A i když dle mého se po mém TO něco stalo, protože policie i dělala, že mě neslyší, když jsem říkala, že mám důkazy a já si říkala, že k tomu asi dojde později a bylo to úplně vynecháno. Při tom jak hladce z toho bejvalej vyšel jsem si říkala, jestli jeho známý neřešil nějaký úplatek apod..Ale to nevím, jen mi to dává smysl.Ale nemohu se zlobit na celý IZS. Vše je o jednotlivcích. Někdo to dělá poctivě a někdo ne. A známá, která kdysi dělala u kriminálky, tak sama řekla, že v mém případě to tak trochu podělal hlavně právník, protože ani on nepředal důkazy i když jsem je přeposlala, ani neřešil nc. Prostě čekal co z toho bude a hotovo.Tak byl případ odložen pro nedostatek důkazů…Nezměnim to, přesto si všech poctivých vážim. Nedávno jsem volala záchranku někomu na ulici, z okna jsem viděla, že se skupinka hádá, ale někdo tam leží na zemi. Když mi příbuzní třískali do dveří s tím, že nedopadnu dobře, pokud nestáhnu TO a já volala tomu, se kterým jsem sepisovala oznámení, než přivolali kriminálku, tak hned přijel a poslal je pryč s tím, že pokud se to bude opakovat, budou mít problémy i oni.Pak už mi zkoušeli jen psát, přemlouvat, abych se k němu vrátila, že si něco udělá apod..Tak jsem jim pak oznámila, že on nás nesmí kontaktovat a ani přes ně a pokud mi to budou psát, tak mu pomáhají porušovat zákaz. Tak dali pokoj někteří…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ty jsi těch policistů potkala tolik, že je všechny hazíš do jednoho pytle… Víš že je na světě tolik možná špatných policistů, ale i dobrých? Je to jen a jen o lidech, nenaděláš s tím nic, jen pokud bys chtěla být tou dobrou policistkou a opravdu pomáhat, což asi nechceš a raději budeš házet na ostatní špínu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se to pokoušela brát vážně, ale tím ISIS jsi to zabila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenavist neni cesta, ve finale to toho nenavidejiciho sezere.
Stat si odvazne za svym chce vetsi koule.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, ty nemoce vypíchnu. Jaké? A jak o nich víš? ![]()
Povídej. ![]()
Faktem je, že ona se svou nenávistí by klidně mohla psychotesty projít. Ony jaksi jsou předvídatelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fanynka Putina? A psychicky vyšinutá. No nijak mě to nepřekvapuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prakticky vůbec nikde své názory neventiluju, nechávám si je pro sebe, ale nyní se z toho potřebuji vypsat, možná proto že příští rok mě čekají státnice a nenávist ve mně stoupá. Sice jsme demokratická země, ale všichni (aspoň ti kteří mají svůj názor odlišný) vědí, jak to chodí - řeknete svůj názor například na Rusko a Putina a malém jdete před soud za svůj extremismus. Za mě jde o utlačovaní, nesvobodu projevu.
Mám před stanicemi, které mě čekají v dalším semestru, přičemž obor který studuji je o bezpečnosti, složkách IZS, ochraně obyvatelstva. Studiem jsem proplula jako nic, předměty které jsem měla ráda, tak vymizeli (právo). Behem studia jsem začala pracovat u PCR (nejdříve tomu předcházela městská policie) a splnila všechny odborné zkoušky pro výkon.
Během této poměrně krátké doby jsem o policii zjistila dost na to, abych stihla,,vzít nohy na ramena”. To, že se u policie v jejich hiearchii, sytému školení obchází a porušují zákony pro mě byla skutečná kopačka do ksichtu. To, že se vás ve skutečnosti nadřízení snaží potopit ve studiu VŠ, hází klacky pod nohy, zesměšňují a nerespektují bych neváhala označit za šikanu, kde se tak děje zejména v Ústí n. L., dále pak to jak si samotní policisté vybírají a sami autonomně rozhodují a doslova si vybírají, co budou považovat za trestné a co ne mi přišlo jako kompletní zvracení sytému a hodnot v něm vytvořených.
Pocit nemoci se bránit chování nadřízených a zároveň mít vytrvalou osobnost a o zaměstnání dál stát byla v mem případě zabiják. K osobnosti většině policistu (i hasičů) se vyjádřím jen stručně: zkažení, nemající hodnoty, řekla bych že největší přenašeči nemocí, které testy netestují, prasata. Viděla jsem to nejen v zamestaní ale také u spolužáků ve škole právě z těchto řad.
To, že ani nefungují u policie odbory a svaz byla poslední rána toho, ze se to nevyřeší a nezmění a já musím skončit.. pokud bych se nyní mohla přidat k ISIS nebo teroristické jednotce, zahodím vše a udělám to. Zničila bych je, jako oni ničili mě. I za cenu života. Ano, přesně k takovému přemýšlení mě jednání nadřízených dohnalo.
Když jsem tedy zjistila, jaké to uvnitř police je, tak je těžké studiu věnovat pozornost a vidět v tom vůbec nějaký smysl. Plánovala jsem si budoucnost i kariéru u pcr, jelikož jsem ambiciózní, cílevědomá i vytrvalá, ale čelit téhle nenávisti, kterou k nim chovám je na mě silná dost. Vůbec se na tyhle předměty nedokážu ke státnícim naučit, natož psát práci na související téma.
Co mě ale štve úplně nejvíc ze všeho je, že se mám učit zasr*any veci, které v sobě mají spoustu chyb, a tváří se přitom jako perfektně vyladěný postup, to mi úplně ničí mozek. Jediný způsob, jak se to naučit je bezhlavě a spatra, nutí mě to zapomenout, jak přemýšlet.
V komentářích reagujte na co chcete nebo vyjádřete vlastní zlobu. Mně to pomohlo. Díky.