Nesnáším podprsenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
28.6.17 13:40
@Anonymní píše:
Já si právě myslím, že problém není ani tak v podprsenkách jako ve mně :lol:Je tu některá, která bez podprdy vyjde i ven mezi lidi? Já bych si totiž připadala trapně. Tak si ji radši dám a trpím.
Zakl.

Chodím i normálně ven :) na všechny okolo prdím  :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.6.17 13:58

Tak já mám taky velká prsa, po dvou dětech to není co bývalo, ale bez podprdy by se dalo vyjít ven. Nicméně jsem na podprdě závislá, mám útlý pas a prsa mi nemají na čem,,sedět", takže je mi nepohodlné podprdu nemít, cítím tah, jak jsou těžká. Menší prsa s volným tričkem mi nepřijdou bez podprsenky na veřejnosti pohoršující. Ostatní ať se zaříděj podle sebe. Ale opravdu není hezký pohled na ženu, které visí velká prsa až k pupku, když má těsnější oděv… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
28.6.17 14:01

No mám taky velké prsa, celkem ještě drží :mrgreen: bez ní max teď doma co jsem těhotná..jinak nosím..
občas vídám maminy bez..no některé by mohly mít soudnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25170
28.6.17 14:01

Já bych mezi lidi na ostro taky nešla. Mám je větší, teď už povislé. Ale doma jim občas dám rozběh.
Aneb: Mami, můžu si hrát s prsama? Můžeš, ale nechoď s nima daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
28.6.17 14:18
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonym, je mi to takové trapné, ale zajímalo by mě, jestli je na tom některá z vás stejně jako já.
Hrozně nerada nosím podprsenku. Připadám si jako špatně okšírovaná kobyla. Zkoušela jsem samozřejmě různé výrobce i velikosti, ale v žádné se necítím dobře. Momentálně jsem na RD, takže ji nenosím, jen když jdu mezi lidi, třeba nakoupit, ale po příchodu domů ji hned sundávám. Už se děsím toho, že po návratu do zaměstnání v ní budu muset být několik hodin denně.
Asi bych měla dodat, že má prsa jsou velká, a po dvou ročních kojeních dávno ztratila svou pevnost a tvar. Jenže si nemůžu pomoct, fakt se v podprsence necítím dobře. :oops:
Nečekám řešení, jen by mě zajímalo, jestli to má někdo také tak. 8)

Mívala jsem to podobně dokud jsem nezašla do specializovaného obchodu - najednou jsou mi mé podprsenky příjemné a pěkně mi sedí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
28.6.17 14:24

Závidím všem, kteří mohou chodit bez ní. Já tak maximálně doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
28.6.17 14:29

Ženy, musím říct že ze všeho nejvíc mě pobavila reklama pod diskuzí co tady na mě horlivě bliká a to 5% sleva na podrdy :lol:
Jinak já to mám přesně naopak. je mě nepříjemné chodit bez podpsenky a to i doma. Nejradeji teda nosím sportovní ale mám kamarádku co taky podprdu shodí hned mezi dveřmi doma protože ji vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
28.6.17 14:38

Také doma podprsenku ihned sundávám, vadí mi, prsa mám malá a pevná, takže není vzhledový problém. :) Ven bez podprsenky klidně vyjdu, ale pouze za předpokladu, že mám oblečení, ve kterém nejsou vidět bradavky. :lol:
Víš, že jsem někde četla, že nošení podprsenky ani není zdravé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
28.6.17 14:40
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonym, je mi to takové trapné, ale zajímalo by mě, jestli je na tom některá z vás stejně jako já.
Hrozně nerada nosím podprsenku. Připadám si jako špatně okšírovaná kobyla. Zkoušela jsem samozřejmě různé výrobce i velikosti, ale v žádné se necítím dobře. Momentálně jsem na RD, takže ji nenosím, jen když jdu mezi lidi, třeba nakoupit, ale po příchodu domů ji hned sundávám. Už se děsím toho, že po návratu do zaměstnání v ní budu muset být několik hodin denně.
Asi bych měla dodat, že má prsa jsou velká, a po dvou ročních kojeních dávno ztratila svou pevnost a tvar. Jenže si nemůžu pomoct, fakt se v podprsence necítím dobře. :oops:
Nečekám řešení, jen by mě zajímalo, jestli to má někdo také tak. 8)

tak doted jsem si myslela, ze velka prsa spis podprdu chteji. beru to dle sebe. nemas podprdy, který Ti nesedi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.17 14:47

Mne nevadi vubec, nevim o ni. Ale mohla bych stejne tak nosit nejakou lehce vyztuzenou kosilku a byla bych spokojena. Ale nemam velka prsa. Zkus hledat alternativy. Nebo nenosit, ale myslim si, ze podprsenka telo hezky vytvaruje, vypadam rozhodne lepe s ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.6.17 14:56

Já nosím sportovní podprsenky a doma někdy chodím s někdy bez. mám i klasické, ale vadí mi. Hlavně mi vadí to, že dělají vycpané podprdy s kosticema a když už je bez kostic a bez vycpávek, je dělaná jak na babičku. Už jsem rezignovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
28.6.17 15:07

Kdysi dávno jsem taky podprsenku doma nenosila a jak jsem se cítila dobře. Teď už po dvou dětech a kojení se cítím mnohem lépe s podprsenkou. Teď bych se neodvážila jít ven bez podprsenky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
28.6.17 15:08
@Káťa19 píše:
Ja jsem treba az ted po 15letech noseni podprsenek vybrala spravnou velikost, je to hned o necem jinem. Na astratex je kalkulacka, podle miry, typu postavy a perfektne to sedi.

Dneska jsem si koupila podprsenku. Podle astratexu ale bohužel špatnou velikost. :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
28.6.17 15:10

Chodím bez prakticky pořád (mám trojky, při MS i čtyřky :lol:). Jedině když mám něco, v čem bez podprdy prostě vypadám tak nějak divně, tak obléknu sportovní. Jinak taky nesnáším ty přecpané podprsenky, i když ty se dělají spíš asi na menší prsa hlavně. A jak už bylo zmíněno, ty bez vycpávek a kostic často bývají…No prostě nehezké :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6826
28.6.17 15:20
@Borůvka1990 píše:
Tak já mám taky velká prsa, po dvou dětech to není co bývalo, ale bez podprdy by se dalo vyjít ven. Nicméně jsem na podprdě závislá, mám útlý pas a prsa mi nemají na čem,,sedět", takže je mi nepohodlné podprdu nemít, cítím tah, jak jsou těžká. Menší prsa s volným tričkem mi nepřijdou bez podprsenky na veřejnosti pohoršující. Ostatní ať se zaříděj podle sebe. Ale opravdu není hezký pohled na ženu, které visí velká prsa až k pupku, když má těsnější oděv… :nevim:

Přesně tak. Mě nedělá problém nosit jí i doma, sundavam jen na noc. Když jí nemám, jsem nervózní. Není opravdu pěkný pohled koukat na plandajici prsa bez podprdy :lol: Já jsem ráda že mi díky podprsence drží tak nějak tvar a asi by mi bylo i trapné před návštěvou být bez ní :lol: Přeci jen, po dítěti to není co bývalo i když můj manžel si je nemůže vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková