Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
To se s chutí připojím… Mám dost velká prsa, takže je „vypouštím“ jenom doma, aby venku nikomu nenafackovala, ven chodím v podprsence, ale když se jdu jen projít a tak, tak si beru takový ten typ sportovní lambády. Někdo mi doporučoval korzet, to jsem zkusila jednou a myslela, že umřu ![]()
@Saatine píše:
@vejilka Jejda, tak před návštěvou ji rozhodně mám, ale před návštěvou se také oblékneme tak nějak, jako chodíme do práce. Protože návštěva je očekávaná a je slušné vypadat jak člověk
Jo tak to jo
Moje teta měla prsa až k pupku a ta snad nikdy podprdu neměla
Nebyl to hezký pohled. Já to tedy beru podle sebe, že mi přijde že bez podprsenky se mi víc potí jak je nemám pevná jako před děckem
Dlouho jsem nesnasela podprdu. Az jsem se nastvala a zasla do triumphu a poprosila pani at mi pomuze neco vybrat. Pomohla a je to raj, ostatni podprdy letely do kose. Poradila jsem i mame a je taky nadsena. Jinak ted v lete bez podprdy obcas jdu.
@vejilka píše:
Jo tak to joMoje teta měla prsa až k pupku a ta snad nikdy podprdu neměla
Nebyl to hezký pohled. Já to tedy beru podle sebe, že mi přijde že bez podprsenky se mi víc potí jak je nemám pevná jako před děckem
To jsi mi připomněla, jak jsme jednou potkali obézní paní sedící na lavičce a prsa jí koukala vespod z trička ![]()
@scentini píše:
Dlouho jsem nesnasela podprdu. Az jsem se nastvala a zasla do triumphu a poprosila pani at mi pomuze neco vybrat. Pomohla a je to raj, ostatni podprdy letely do kose. Poradila jsem i mame a je taky nadsena. Jinak ted v lete bez podprdy obcas jdu.
A jak dlouho vydrží? Mně taky v obchodě vždy parádně sedí, ale za několik měsíců povolí obvod, zapínám na poslední a za půl roku už mi nesedí
Peru v ruce, dodržuju vše, ale výsledek stejný i u podprsenky za 2 tisíce ![]()
@Saatine píše:
Tak si to hoď na zkrácení, stojí to okolo cca 120Kč za podprsenku, stáhnou obvod zpět na tvoji míru
To jsem zkoušela, ale už mi potom nesedí
Manžel mi na to jednou řekl, že asi hodně dýchám, tak se pořád natahuje a stahuje
![]()
@Saatine píše:
Nehezké nejsou, zato jsou pekelně drahé
Jé, dej tip, kde ty hezké bez kostic a vycpávek bereš. Já sice nemám velká prsa, ale prostě kostice ani vycpávky nechci, obojí mi vadí, díky ![]()
@Saatine píše:
Fakt? Tak to je škoda, mě to změřili dokonale, zhubla jsem tehdy 15kg a potřebovala jen stáhnout obvod, košíčky furt seděly
Tak to bych pak taky byla naštvaná, mě to přijde jako taková hrozně pitomá investice, nikdo to nevidí a já v tom mám přes 30tis
@přírodní píše:
A jak dlouho vydrží? Mně taky v obchodě vždy parádně sedí, ale za několik měsíců povolí obvod, zapínám na poslední a za půl roku už mi nesedíPeru v ruce, dodržuju vše, ale výsledek stejný i u podprsenky za 2 tisíce
Pri kupovani vybirat tak, aby se zapla na nejvetsi obvod, maximalne pod to strcit jeden prst. Jak nosenim a pranim povoluje, tak postupne zapinat na mensi obvod. Nez se dostanu z prvnich hacku na treti, tak to trva dlouho. To uz drive „zasedne“ - peru v pracce ![]()
Ja podprdy miluju a u nekterych kousku je mi az lito, ze je to spodni pradlo, ktere neni videt ![]()
@Saatine píše:
Pardon, bez kostic jsou jen asi sportovní a nebo na malá prsa, jakou máš velikost?
Ale bez vycpávek, bez pevných košíčků jich je hodně. Bez kostic jsou teď hrozně in takové ty trojuhelníkové, je to pěkné, jen na menší prsa.
http://eshopmadampodprsenka.cz/46-bez-kostic
Já mám právě malá prsa
Takže když někde vznesu požadavek, koukají na mě jak na blázna - nemá tam nic a nechce vycpávky
![]()
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonym, je mi to takové trapné, ale zajímalo by mě, jestli je na tom některá z vás stejně jako já.
Hrozně nerada nosím podprsenku. Připadám si jako špatně okšírovaná kobyla. Zkoušela jsem samozřejmě různé výrobce i velikosti, ale v žádné se necítím dobře. Momentálně jsem na RD, takže ji nenosím, jen když jdu mezi lidi, třeba nakoupit, ale po příchodu domů ji hned sundávám. Už se děsím toho, že po návratu do zaměstnání v ní budu muset být několik hodin denně.
Asi bych měla dodat, že má prsa jsou velká, a po dvou ročních kojeních dávno ztratila svou pevnost a tvar. Jenže si nemůžu pomoct, fakt se v podprsence necítím dobře.
Nečekám řešení, jen by mě zajímalo, jestli to má někdo také tak.
Měla jsem to dřív taky tak, ale poslední cca 3 roky už mě to tolik netrápí. Po mnoha zkoušení všch možných podprd mi nejvíc sedí sportovní typ, je bez kostic, neškrtí, bružný materiál.
Nejvíc jsem si oblíbila značku Kalenji, stojí okolo 300,– a jsem moc spokojená, mám jich hned několik. Vydrží dlouho i při častém nošení, praní. Ani nevim, že ji mám na sobě.
Už jsem vyházela všechny ty krajkové, s kosticema, nedej bože push-upky…ted mám pohodlíčko. ![]()
Já myslím, že lentilky pod kobercem vůbec podprdy nosit nemusí. ![]()
Já teda musím.
@cecetka píše:
Pri kupovani vybirat tak, aby se zapla na nejvetsi obvod, maximalne pod to strcit jeden prst. Jak nosenim a pranim povoluje, tak postupne zapinat na mensi obvod. Nez se dostanu z prvnich hacku na treti, tak to trva dlouho. To uz drive „zasedne“ - peru v pracceJa podprdy miluju a u nekterych kousku je mi az lito, ze je to spodni pradlo, ktere neni videt
Přesně takhle pustupuju a vždy to dopadne stejně
Mám hodně malý obvod (60cm), ale velké košíčky (H-J), tak je to zřejmě tím ![]()
@Saatine píše:
Fakt? Tak to je škoda, mě to změřili dokonale, zhubla jsem tehdy 15kg a potřebovala jen stáhnout obvod, košíčky furt seděly
Tak to bych pak taky byla naštvaná, mě to přijde jako taková hrozně pitomá investice, nikdo to nevidí a já v tom mám přes 30tis
Taky mě to štve, ale co nadělám, bez podprsenky nemůžu na veřejnost
Taky v tom mám hodně peněz, na mě jsou až od patnácti set a výš ![]()