Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
A nemůžu si odpustit
Bez podprsenek to je hezká móda ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@Saatine píše:
To má smysl až po dětech ne?
Toz to ti nepovim, ona investovala 72 tis.az podetech, dalsi neplanuje.
Po deckach ji zůstalo ho…nebo lentilky pod kobercem, rikala chlap v sukni.
Ja mam opak prsa dost, ale ta pritazlivost zemska je svine.
Mám to úplně stejně jako zakl.
Nebejt nutných společenských důvodů, tak jí zahodim a nenosím, mi to připadá jak nějaký nablblý kšíry na prsa.
omezuje a otravuje
i po dětech mám postavu o. k., prsa pevná, celý život dvojky…a doma podpr nenosím, venku jen když je nutnost, což je zejm. v práci a. t. d.
jakmile dojdu dom, s úlevou jí zahazuju, vyzkoušela jsem bezešvé, švé…nevím jaké..nejlépe mi je bez…prsa o. k. a i po dětech beze změny, asi genetika / žádné strie, žádné vytahané břicho…nic jsem pro to nikdy nedělala, ničím nemazala, nic /
@inkakřivák píše:
Jo, já, ale už jsem to pořešila - obě prsa pryč a je hotovo! Ovšem to není normální řešení. Chce to prostě hledat a hledat, někde jsem našla, že v Praze je specializovaná prodejna, která poradí se správným výběrem podprsenky a moc ji ženy chválí. Že dohlédnou na správnou velikost, tvar, šířku ramínek, prostě na všechno. Co ji zkusit?
tomu věřím, že umí poradit, ale nemám nastavení, aby na mě paní prodavačka, šmatala, šahala, tahala mě za podpr, nebo tak…tak je raději zahazuji a nosím jen když je nutno
zaujala mě videa s p. Konarovskou, ale osobně na to nemám
…bych se tam styděla jak nevím co, přitom vím že nemusím, ale nejde to
@Sára 1 mam to stejne, citim se lepe s padnouci podprdou po dvou detech, ven bych asi nesla bez ni…
To me mrzi teda, me to fakt pomohlo, kupovala jsem si vzdy spatne vetsi obvod
clovek jaksi nepocita, ze se dost povoli a pak podprsenka jezdi po tele.
Snad se ti podari vymenit za vhodnou a budes spokojena ![]()
A ted jsem si objednala pres jednu holcinu na fb podprsenku Victoria secret, takovou letni braletku, ta je uzasna
https://www.victoriassecret.com/search#…
@vejilka píše:
Přesně tak. Mě nedělá problém nosit jí i doma, sundavam jen na noc. Když jí nemám, jsem nervózní. Není opravdu pěkný pohled koukat na plandajici prsa bez podprdyJá jsem ráda že mi díky podprsence drží tak nějak tvar a asi by mi bylo i trapné před návštěvou být bez ní
Přeci jen, po dítěti to není co bývalo i když můj manžel si je nemůže vynachválit
Souhlas ![]()
@přírodní píše:
A jak dlouho vydrží? Mně taky v obchodě vždy parádně sedí, ale za několik měsíců povolí obvod, zapínám na poslední a za půl roku už mi nesedíPeru v ruce, dodržuju vše, ale výsledek stejný i u podprsenky za 2 tisíce
Zatim je mam od listopadu. A drzi, peru v pracce na 30 stupnu, 15 minut.
Mam 80D, kupuji hladké bez tech spodnich push-up vycpávek, s kosticemi, mají širší ramínka a jsou lehce vyztužené, ne úplně volná látka… kupuji tak, aby při koupi byla úplně natesno a zapínala jsme na co nejvetsi obvod, peru v pračce, vydrzi dlouho, rok urcite… ale ja kupuji kolem 500-800kc a uz jen od jedne znacky, jinou znacku ani nezkousim, byl to boj nez jsem nasla neco, co mi sedlo…
p. s. a doma chodim bez ní často, obzvlášt v lete ![]()
@Saatine píše:
Nehezké nejsou, zato jsou pekelně drahé
Holky, já nosím podprdu i na spaní. Takovou tu sportovní od vietmaců. Neškrtí, ale trochu to drží. Poradila mi to kamarádka, která má taky větší poprsí.
A je to super. ![]()
@Saatine díky za vyčerpávající info
i když já nesnáším nakupování, takže dost možná zůstanu u starého systému
a zase někde u vietnamců nebo v Lidlu koupím bez zkoušení sportovní pro případy nouze ![]()
Já podprsenky a hezké prádlo miluji. V létě bych ale nejraději chodila jen tak
řeším to „braletkami“, nevyztužené krajkové podprsenky, já se moc nepotím, tak krajka ok. Letos jsem nakupovala v M&S
cena kolem 4-stovek, krásné a pohodlné.
@Bábrdl píše:
Holky, já nosím podprdu i na spaní. Takovou tu sportovní od vietmaců. Neškrtí, ale trochu to drží. Poradila mi to kamarádka, která má taky větší poprsí.A je to super.
[/citace
Je to. komfortnejsi?