Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak je nenos ne??
nepřijde mi na to nic špatného.. taky mám takové dny že bez nich prostě chodím že mi lezou na nervy ![]()
Jo, já, ale už jsem to pořešila - obě prsa pryč a je hotovo! Ovšem to není normální řešení. Chce to prostě hledat a hledat, někde jsem našla, že v Praze je specializovaná prodejna, která poradí se správným výběrem podprsenky a moc ji ženy chválí. Že dohlédnou na správnou velikost, tvar, šířku ramínek, prostě na všechno. Co ji zkusit?
A co sportovní podprsenky bez kostic, ty totiž nosím já a v pohodě
Ja jsem treba az ted po 15letech noseni podprsenek vybrala spravnou velikost, je to hned o necem jinem. Na astratex je kalkulacka, podle miry, typu postavy a perfektne to sedi.
Velikost nula nula nic, ale mám to stejně. Strašně mi vadí. Nenosím, pokud nemusím, doma nikdy a venku podle potřeby
Na sport teda ano. Chlap si to jen pochvaluje; jediné, co mi tenhle systém znepříjemňuje, jsou ty nas. ané pohledy i daleko více obdařených, ale „okšírovaných“ dam po městě… ![]()
@Anonymní píše:
A co sportovní podprsenky bez kostic, ty totiž nosím já a v pohodě
@Káťa19 píše:
Ja jsem treba az ted po 15letech noseni podprsenek vybrala spravnou velikost, je to hned o necem jinem. Na astratex je kalkulacka, podle miry, typu postavy a perfektne to sedi.
Po 15 letech jsem konečně přešla na sportovní podprsenku bez kostic, našla správnou velikost a super padnoucí, i fakt hezky tvarující… a s odpuštěním S..E mě úplně stejně, jako všechny ostatní
![]()
Pokud ti vadí, tak ji nenos. Mě taky vadí, a nenosím. To už musí být joo příležitost.
Nemusíš chodit v stádě jako ovečka.
Me nevadi. Za ty roky od svych 12 let
jsem si na ne tak zvykla, ze se necitim dobre bez podprdy. Na ostro bych mezi lidi nevysla ![]()
Já to tak sice nemám, ale chápu tě. Jsou věci, které nesnesu já a zbláznila bych se - cokoliv za krk, nebo vzadu křížem. Tanga. Podprdu taky doma hodně sundávám. Ale mám strach, že je budu mít za chvilku ke kolenům.
@Petruna21 píše:
Tak je nenos ne??nepřijde mi na to nic špatného.. taky mám takové dny že bez nich prostě chodím že mi lezou na nervy
Je tu některá, která bez podprdy vyjde i ven mezi lidi? Já bych si totiž připadala trapně. Tak si ji radši dám a trpím.
Zakl.
Plastika a po nějaké době nemusíš podprdu řešit nikdy a nikde.
Některé mi mluvíte z duše:)především zakladatelka. Ale mám menší prsa a po dětech stále stejně pevná. Nosila jsem takové ty celé vycpané molitanem:),abych je nějak zvětšila. Ale poté, co jsem zjistila, že i nejmenší velikost košíčků je mi velká, kašlu na nošení a to i mezi lidmi. Zatím si to mohu dovolit, jsem na RD.
@Anonymní píše:
Já si právě myslím, že problém není ani tak v podprsenkách jako ve mněJe tu některá, která bez podprdy vyjde i ven mezi lidi? Já bych si totiž připadala trapně. Tak si ji radši dám a trpím.
Zakl.
Klidně já.
Mám to stejně s ponožkami. Hůře se mi v nich prokrvují chodidla, tak to někdy až bolí.
Předem se omlouvám za anonym, je mi to takové trapné, ale zajímalo by mě, jestli je na tom některá z vás stejně jako já.

Hrozně nerada nosím podprsenku. Připadám si jako špatně okšírovaná kobyla. Zkoušela jsem samozřejmě různé výrobce i velikosti, ale v žádné se necítím dobře. Momentálně jsem na RD, takže ji nenosím, jen když jdu mezi lidi, třeba nakoupit, ale po příchodu domů ji hned sundávám. Už se děsím toho, že po návratu do zaměstnání v ní budu muset být několik hodin denně.
Asi bych měla dodat, že má prsa jsou velká, a po dvou ročních kojeních dávno ztratila svou pevnost a tvar. Jenže si nemůžu pomoct, fakt se v podprsence necítím dobře.
Nečekám řešení, jen by mě zajímalo, jestli to má někdo také tak.