Nesnáším práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Některá práce člověku nesedne a dělá ji s odporem. Byla už jedna práce ze které jsem doslova utekl a jedna kam jsem chodil s odporem. Všechny ostatní bych hodnotil jako pocitově neutrální. Prostě musím jít do práce tak jdu, dělám ji jak nejlépe umím aby se mi nehromadily problémy a nemám čas přemýšlet nad tím jaké mám při tom pocity
. I když vlastně jednou jsem měl i práci, kam jsem chodil docela rád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ráda svoji práci…baví mě to
Máme i super kolektiv, nikam nedojíždím, mám to před barakem
Samé plusy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja mam svoji praci rada…mam dve dcery..12 a 1 rok. S prvni jsem se vracela na uvazek 0.2 do prace pred jejim rokem (tehdy castecne i kvuli penezum) no a ted jsem sla jeste o 2 mesice drive…taky na 0.2 uvazek, ale ja bych se doma zblaznila. Manzela jsem na to upozorňovala uz kdyz s myslenkou na druhe prisel takze s tim nemel problem. Holky miluju ale ja tu praci v soucasne dobe mam opravdu jako nervove sanatorium ![]()
- Citovat
- Upravit
Na každé práci se dá najít něco pozitivního (i když jsem si teď představila, že třeba někdo jezdí s hovnocucem, tak opravuji, skoro na každé). Mě moje práce baví, ale nemám ráda, že je tam hodně administrativy, ale mám kamarádku, co pracuje na ÚP a ta hrabání se v lejstrech má ráda, takže každý je na něco. A ty musíš přijít na to, na co jsi ty. Mít práci je jistý kredit kvality (v našich poměrech a společnosti), i manželky bohatých mužů něco tvoří, věnují se charitě nebo různým projektům. Být ženou v domácnosti beru u těch, co mají nějakým způsobem náročné děti nebo je těch dětí více a k tomu dům se zahradou, tak chápu, že se doma dohodnou, že manželka bude doma než děti odrostou. Taky je řešení částečný úvazek, já nějakou dobu pracovala na 6 h a bylo to fajn. Ale nedovedu si představit mít třeba „jen“ dvě zdravé děti, nízkoúdržbový domek nebo byt a dřepět doma. To přece musí člověku lézt na mozek, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
Samé plusy
Mame to stejne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky svou práci nemám úplně ráda. Ale jen jednu její část. No ale nosím domů peníze, tak holt do práce musím.
To, co by mě bavilo a dělala bych to ráda, tak se zrovna moc neplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidám se. Mně moje práce nebaví. Dělám na vedoucí pozici a jen co přijdu do práce už poslouchám: jak je hodně práce, málo peněz, málo dovolené atd. A to se opakuje skoro každý den do konce směny. Chceme s přítelem miminko, bohužel se objevil u mě problém, tak nás doktor poslal do ivf centra. Z toho důvodu práci měnit nechci i když psychicky to je těžké. Musím vydržet, penízky potřebuje každý
anonym zdravotní stav
- Citovat
- Upravit
Já svoji práci miluju, ale šla jsem tomu naproti. Když mě ta předtím přestala bavit, riskla jsem to a po mateřské úplně změnila obor a tuhle práci si doslova vysnila a dopadlo to nad má očekávání. Ale myslím, že je to i v hlavě. V té nové práci jsem byla shora neustále chválena a motivována k lepším výsledkům, takže se mi zvedlo pracovní sebevědomí a makala jsem a vyplatilo se. Být tebou tak popřemýšlím, jestli by se vážně nedalo najít něco, co by tě bavilo, případně začni podnikat sama v tom, co máš ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mě maximálně záleží na kolektivu. Vykonávala jsem prakticky stejnou práci ( kterou jsem vždycky chtěla dělat) u třech zaměstnavatelů a až teď jsem skutečně šťastná a naplněná, předtím jsem s tím chtěla praštit, ale náplní práce to nebylo, bylo to prostředím a lidmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Účetní můžeš dělat i na sebe a na HO, tam by ti aspoň odpadl ten pocit, že nejsi s rodinou. V podstatě i tu „farmu“ můžeš mít svoji v rámci svých možností
@Amalthea to je složité, mě by bavilo dělat třeba dojičku u krav, nebo stájníka, nebo ošetřovatele zvířat, ale tohle jsou práce na 12tihodinové směny v naprosté většině, za minimální mzdu a musíš být fyzicky v kondici. Nesplňuji a nemohu nabídnout ani jedno, tedy ani dlouhou pracovní dobu, ani fyzickou zdatnost k čemuž mám nějaké zdravotní neduhy a minimální plat si nemohu dovolit. Bavilo by mě pracovat i na polích, v lese, někde na farmě a podobně, ale to není pro ženu, aby jezdila s traktoremMám ráda fyzickou práci, ale nemám na ní teď už fyzicky já. Představa jakékoliv práce mezi čtyřmi stěnami je mi hnusná už proto a to jsem účetní
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
Samé plusy
Závist
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me prace bavi. Jako jo, nejradsi bych cele dny byla na kole a v bazenu a tak, ale
. Takze vidim plusy prace. A delam si male radosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Amalthea to je složité, mě by bavilo dělat třeba dojičku u krav, nebo stájníka, nebo ošetřovatele zvířat, ale tohle jsou práce na 12tihodinové směny v naprosté většině, za minimální mzdu a musíš být fyzicky v kondici. Nesplňuji a nemohu nabídnout ani jedno, tedy ani dlouhou pracovní dobu, ani fyzickou zdatnost k čemuž mám nějaké zdravotní neduhy a minimální plat si nemohu dovolit. Bavilo by mě pracovat i na polích, v lese, někde na farmě a podobně, ale to není pro ženu, aby jezdila s traktoremMám ráda fyzickou práci, ale nemám na ní teď už fyzicky já. Představa jakékoliv práce mezi čtyřmi stěnami je mi hnusná už proto a to jsem účetní
![]()
Zase dost lidí co dělá fyzickou práci, protože nemaji možnost dělat nic jiného, tak by kancl brali hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Děkuji všem za příspěvkyMám to naopak, než některé z vás, mě právě ta práce v kanceláři, vůbec v budově, nebaví a hrozně nudí. Práce, kde jsem byla spokojená, byla celoročně venku a fyzická, tato práce mě bavila. Také dvě brigády podobného rázu. Jenže tento druh práce už nemohu dělat, protože zrovna ten obor je hodně zle placený, dojíždění je daleko, fyzicky už to nezvládám, protože po těhu záda v háji, nějaké další zdravotní problémy, které tomu brání a časově ta práce vyžaduje směny a já chci a musím vyzvednout děti po školce, škole. Takže na mě právě čekají ty kancly, pokladny a podobné hrůzy
Takže bys radši jezdila s fekálním vozem? To je taky na vzduchu. Pokud tě nebaví kancelářská práce, krm třeba zvířata v ZOO. Nebo se dej k cestářům. Ono by stačilo, kdybys v mrazu a dešti o noční musela třeba posunovat vagony a ono by tě to frflání nad kanceláří přešlo. Nebo třeba běhat 10 hodin po placu jako servírka a pak po šichtě umýt zadělané záchodky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit