Nesnesitelně chrápe!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1863
7.2.12 08:29

proč nechte spát odděleně? my máme dvě ložnice a je to fajn, je to teda hlavně proto, že manžel vstává dřív a budil mě ráno a už jsme pak nezabrala. ale o víkendu nebo když vstává později, tak spíme samozřejmě spolu a o to víc se na to těšíme a máme společné válecí rána v posteli i s malou…
jinak musím chtě nechtě přiznat, že bez něj se prostě vyspím lépe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.2.12 08:31
Karolínka2011 píše:
Můj přítel šíleně chrápe,je to necelý rok co to začalo,předtím bylo vše ok,ale teď už je to tak strašný,že nemůžu vůbec spát a někdy vzbudí i malou,ale on tvrdí,že nechrápe :mrgreen: Já už sem z něj hotová,mlaskání nebo tak něco na něj absolutně nezabírá,takže do něj musim kolikrát trochu praštit :oops: ale jinak prostě nepřestane… :nevim: Existuje něco,co opravdu pomůže??Oddělenou ložnici nechceme ani jeden,ale já bych se ráda konečně vyspala 8o :?

ahoj, no tak to znám. Taky mi budí malého a prý vůbec nechrápe. A to si ještě ted koupil peřinu s kachním peřím a ta šustí, jak když spí v papíře a točí se v posteli, co 15 minut, fakt super :zed: Taky by mě zajímalo, jestli na to chrápání existuje fakt něco spolehlivého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 08:49

Díky za příspěvky,ale do laboratoře ho v životě nedostanu,jde přece ,,jen´´ o chrápání,tak ze sebe nebude někde dělat exota.To oddělený spaní asi taky neklapne,přece jen nemáme rozkládací gauč,a přítel má 2 metry,tak to není moc pohodlné a já na gauč spát nepůjdu,mám malou u nás v ložnici u postele,je tam zvyklá a nechat jí tam na pospas tomu chraplounovi??Toho nevzbudí ani když mu řve alarm z chůvičky u hlavy :cert: :cert: Takže nevím,asi začnu být víc agresivní :oops: a potom třeba do obýváku odejde sám dobrovolně :lol: Je fakt,že před vánocema byl nastydlej a to chrápání bylo milionkrát horší,tak jsem mu taktně naznačila,že by měl spát v obýváku,aby nenakazil malou a moje finta zabrala a 14 dní nebyl v ložnici :mrgreen: jenže sotva se mu udělalo trochu líp,už tam byl zas a nám se třásly okna :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
7.2.12 09:05

Včera jsem poslouchala v rádiu o chrápání. Doktor tam říkal, že první, co chrápání způsobuje, je nadváha. Takže jak už psala Karolínka2011 - nepřibral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 09:09
Ukulina píše:
Včera jsem poslouchala v rádiu o chrápání. Doktor tam říkal, že první, co chrápání způsobuje, je nadváha. Takže jak už psala Karolínka2011 - nepřibral?

no právěže nepřibral,je hubenej :? neříkali tam ještě něco?On mi tvrdí,že chrápe,protože je unavenej z práce,ale o víkendu nepracuje a chrápe úplně stejně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
7.2.12 09:12
Karolínka2011 píše:
Ukulina píše:
no právěže nepřibral,je hubenej :? neříkali tam ještě něco?On mi tvrdí,že chrápe,protože je unavenej z práce,ale o víkendu nepracuje a chrápe úplně stejně :zed:

Aha… Jesli si to chceš poslechnout, je to v archivu Českého rozhlasu. Odkaz sem celý nejde dát. Je to http://hledani.rozhlas.cz/iradio a pak vybereš pořad Je jaká je a je to ten první - 6.2. Poslouchala jsem to napůl ucha a ne dokonce, ale manžel říkal, že to bylo zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 09:46
Ukulina píše:
Karolínka2011 píše:
Ukulina píše:
no právěže nepřibral,je hubenej :? neříkali tam ještě něco?On mi tvrdí,že chrápe,protože je unavenej z práce,ale o víkendu nepracuje a chrápe úplně stejně :zed:
Aha… Jesli si to chceš poslechnout, je to v archivu Českého rozhlasu. Odkaz sem celý nejde dát. Je to http://hledani.rozhlas.cz/iradio a pak vybereš pořad Je jaká je a je to ten první - 6.2. Poslouchala jsem to napůl ucha a ne dokonce, ale manžel říkal, že to bylo zajímavý.

Díky,poslechnu to,snad se tam něco dozvím,jinak má ten můj smůlu a budu praktikovat kopance a mlácení :oops: :lol: to prej funguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
7.2.12 09:58
Karolínka2011 píše:
Ukulina píše:
Karolínka2011 píše:
Ukulina píše:
Díky,poslechnu to,snad se tam něco dozvím,jinak má ten můj smůlu a budu praktikovat kopance a mlácení :oops: :lol: to prej funguje :mrgreen:

Aby ti to nevrátil, ve spánku nikdy nevíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 10:16
Ukulina píše:
Karolínka2011 píše:
Ukulina píše:
Karolínka2011 píše:
Ukulina píše:
Díky,poslechnu to,snad se tam něco dozvím,jinak má ten můj smůlu a budu praktikovat kopance a mlácení :oops: :lol: to prej funguje :mrgreen:
Aby ti to nevrátil, ve spánku nikdy nevíš :lol:

Budeme v noci pořádat wrestlingový zápasy :lol: to se sousedi pomnějou :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
7.2.12 11:17

Ahoj, můj přítel taky strašně chrápe. Pravidelně dochází do spánkové laboratoře a má těžkou formu spánkové apnoe. Bude muset spát s kyslíkovou maskou. Ono to není „jen“ chrápání, ale je to dost nebezpečné pro zdraví, opravdu se špatně okysličuje krev a všechny orgány.
Jinak mě to chrápání nevadí, mám tvrdý spánek, ale spíše mi jde o jeho zdraví.

• Citovat
  • Upravit
484
7.2.12 11:20

Ahoj , tak u nás nechrápe manžel ,ale já … nosní mandle vytržené 3× , krční taky před 12 lety , a ted jsem těhotná a chrápu jak dřevorubec , ale mě to nějak nevadí páč se neslyším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
7.2.12 12:37

ahoj můj manžel taky chrápe jak motorová pila je to hrozný bouchání mlaskání nic nepomohlo nebo jen na chvilku a já za chvilku neusnu.Takže já usnula někdy nad ránem a manžel byl celej okopanej prý vůbec nespal takže jsme se nevyspali ani jeden.Tak manžel spí v pokojíku a já se synem v ložnici a krásně se vyspíme :lol: taky jsem mu říkala aby šel na operaci ale nechce.A když je z práce unavenej + nějaké to pivko tak ho slyším přes 3 dveře a chodbu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
7.2.12 12:55

Můj chlap taky chrápe a kupodivu jsem si na to už dávno zvykla. Jinak apnoické pauzy má občas každý, problém nastává pokud jsou časté a dlouhé, pak nastává problém s okysličováním což může mít následky. Někdy tito lidé mají i psychické problémy a mohou trpět i paranoiou, ale to je spíš výjimka. Jinak chrápání je způsobeno poklesem měkkého patra, to může zhoršovat i alkohol, protože má uvolňující účinky. Taky obezita to dost zhoršuje, předešlé úrazy obličeje, stres atd. atd. Jinak se dají v lékárně koupit i nějaké kapky, které u lehčích forem můžou pomoci. Ještě je dobré když v místnosti není suchý vzduch, to taky zhoršuje chrápání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33042
8.2.12 09:02

Můj taky chrápe, děsně, ale jak psaly holky, největší vliv na to mělo, že hodně přibral. :(
Napřed to řešily špunty do uší, ale od prvního těhotenství spíme odděleně, já s malým v ložnici a on v obýváku, máme rozkládací pohovku z Ikey, ale stačí mu jen tak, nerozložená. Rozkládáme ji jen když se chceme mít rádi :D
Děsím se toho, až budeme předělávat ložnici na dětský pokoj (máme 2+1 a druhé mimi na cestě) a já se budu muset vypakovat. Doufám že do té doby zhubne a budou mi zas stačit jen špunty.Jinak nevim teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.2.12 14:32

Ja jsem driv take strasne trpela manzelovym chrapanim, nekolikrat za noc jsem do nej musela strkat, at se otoci na bok, takze jaka pro me byla uleva, kdyz se narodilo prvni dite a ja s nim spala v jednom pokoji a manzel v jinem. Snazila jsem se to pak udrzovat co nejdyl, protoze se mi k tomu chraplounovi nechtelo zpatky do jednoho pokoje.
Pak se narodilo druhy ditko, takze jsem zase spala s tim mladsim, no a k me velke radosti, manzel behem te doby naseho odlouceneho spani zhubnul dvacet kilo a chrapani je pryc!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí