Nesnesitelně chrápe!

7.2.12 01:18

Nesnesitelně chrápe!

Můj přítel šíleně chrápe,je to necelý rok co to začalo,předtím bylo vše ok,ale teď už je to tak strašný,že nemůžu vůbec spát a někdy vzbudí i malou,ale on tvrdí,že nechrápe :mrgreen: Já už sem z něj hotová,mlaskání nebo tak něco na něj absolutně nezabírá,takže do něj musim kolikrát trochu praštit :oops: ale jinak prostě nepřestane… :nevim: Existuje něco,co opravdu pomůže??Oddělenou ložnici nechceme ani jeden,ale já bych se ráda konečně vyspala 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
7.2.12 01:19

Spí na boku?

• Citovat
  • Upravit
7.2.12 01:25
levmah28 píše:
Spí na boku?

No je to různě,někdy strávím celou noc tim,že ho držim na boku,protože jak se překulí na záda,je konec :mrgreen: Ale třeba teď-před hodinou jsem si šla lehnout,ležel na boku,ale stejně chrápe a ještě tak divně funí nebo co to je za zvuky,tak jsem se rači zvedla a spánek ještě odložila,protože bych mu fakt musela jednu říznout :pocitac: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.2.12 01:29

Tak to můj taky chrápe,ale věčně dostává kopance.Tak bývá ticho když je na boku.Nebo i když je nachlazený,tak je to šílené.Ale asi tady budou zkušenější co ti poradí :palec:

• Citovat
  • Upravit
248
7.2.12 01:30

tak ho nahraj, at to slysi a neco s tim dela! Ty divny zvuky a zhorseni… aby to treba nebyla apnoe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 01:31

Jenže ti zkušenější nejspíš sladce spí :mrgreen: No nic pro dnešek budu muset vyzkoušet ten kopanec,jinak to nevidím :think: :lol: Tak díky a ,,dobrou noc´´ :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 01:33
minime píše:
tak ho nahraj, at to slysi a neco s tim dela! Ty divny zvuky a zhorseni… aby to treba nebyla apnoe :nevim:

Já už ho minule nahrála do telefonu,ráno jsem mu to dala poslechnout-nejdřív tvrdil,že to neni on a když se asi ,,poznal´´,tak se tomu smál a pak si to pustil ještě asi 10× a šílenou prdel z toho měl de*il :evil: :? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 01:35
minime píše:
tak ho nahraj, at to slysi a neco s tim dela! Ty divny zvuky a zhorseni… aby to treba nebyla apnoe :nevim:

co to je ta ,,APNOE´´?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.2.12 01:44

Ma to kamarad a musi mit na spani masku s kyslikem. Hrozne chrapal a u doktora zjistili, ze se mu spatne okyslicuje krev a vlastne si v noci vubec neodpocine.
tady je nejaky odkaz http://www.dobry-spanek.cz/…ankove-apnoe
jinak toho tvyho bych hnala na pohovku, jeste aby mi budil dite!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
7.2.12 06:21

Ehm, můj manžel chrápe HROZNĚ, STRAŠNĚ, NESKUTEČNĚ! Neztloustnul ten tvůj? Můj manžel jakmile přibere, tak každé kilo = další přidaný decibel. :zed: Vyzkoušeli jsme už kdeco, od kapek proti chrápání přes bylinkové polštáře a nepomohlo nic. Náš soused byl i na operaci a bez výsledku. Podle mě toto vyřeší pouze spánková laboratoř, tak manžela ovšem nedostanu.

Když jsem byla doma na mateřské s dětma, tak jsem ho část noci nejdřív různě kopala a tak :oops: , pak si balil peřiny a stěhoval se do obýváku. Od té doby, co chodím do práce na směny, kdy mám polovinu směn noční, tak už ho neslyším, protože padám do postele unavená jako nikdy. A chrápu taky. :mrgreen: :oops:

Takže moje rada, řeš to přes spánkovou laboratoř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
7.2.12 06:41
minime píše:
já mojeho chlapa nahrála a říkal mmi že to určo on není že tie zvuky jsem musela dělat já :lol: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.2.12 07:36

A proč nechcete oddělené spaní? Být na to u nás v bytě dispozice, tak si hned zařídím vlastní pokoj, kde by mi stačila jen postel :) Takhle spáváme občas jeden nebo druhý na gauči v obýváku, když se to opravdu nedá vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.2.12 08:11

Taky kopu :mrgreen: a obracím na bok.Když je nejhůř tak se spakuju a jdu spát k děckám do pokoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
7.2.12 08:26

já mlaskám, kopu, nutim at se otočí na bok,ale někdy chráoe i baoku..takže vím jak ti je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
7.2.12 08:27

Můj manžel také chrápe a to dost dopodbně, jak popisuješ. Když jsem s ním chodila, tak tolik nechrápal. Každou noc se stěhuje vedle do pokoje, máme naštěstí jeden volný. Nesmí spát na zádech, to chrápání hrozně zhoršuje. Když jedeme na dovču, tak si s sebou bere tu náplast na noc a sprej do krku, tak někdy to trochu zabere, ale delší efekt to nemá. Příští měsíc jde na operaci s nosní přepážkou, má jí zakřivenou a budou mu jí rovnat. Prý to může mít i vliv na chrápání, tak jsem zvědavá, zda to trochu pomůže :D .
Jinak přeji pevné nervíky a v nejhorším případě doporučuji muže stěhovat do obýváku na pohovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí