Nesnesitelné křížové bolesti dva dny po termínu

628
12.8.19 08:23

Tak pokud se otevřeš alespoň na 4 cm, můžou ti dát epidurál, alespoň by sis odpočinula. Křížové bolesti jsou nejhorší, vím, jak ti je. Pokud chceš rozjet porod, zkus míč, pohyb (v rámci možností samozřejmě). Miminko se ti musí natočit správným směrem, pak budou ty bolesti víc do břicha. Co masáž od partnera? Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
12.8.19 08:41

Zažila jsem krizove kontrakce přes 38hodin, kontrakce byly nepravidelný. V nemocnici nic nepomohlo. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
12.8.19 08:42

Já měla taky jen křížové kontrakce. Porodila jsem po 14 hodinách, ale nakonec to rozjel epidurál. Neotvírala jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.8.19 08:55
@martina bl píše:
Tak pokud se otevřeš alespoň na 4 cm, můžou ti dát epidurál, alespoň by sis odpočinula. Křížové bolesti jsou nejhorší, vím, jak ti je. Pokud chceš rozjet porod, zkus míč, pohyb (v rámci možností samozřejmě). Miminko se ti musí natočit správným směrem, pak budou ty bolesti víc do břicha. Co masáž od partnera? Držím palce!

Dekuju :srdce:
Ja jsem celou dobu doma vzdycky sem odjela tam bych byla akorat zbytecne uz paty den kdybych tam zustala. Za necelych pet dni otevrena jen na prst a neco malo vic.. na mici to silene boli :(. Manzel mi masiruje obcas ten kriz kdyz mam kontrakce ale uz to mam uplne zdevastovany.. fakt bych si prala umrit!!!
:pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
12.8.19 09:07
@Stirbrat píše:
Dekuju :srdce:
Ja jsem celou dobu doma vzdycky sem odjela tam bych byla akorat zbytecne uz paty den kdybych tam zustala. Za necelych pet dni otevrena jen na prst a neco malo vic.. na mici to silene boli :(. Manzel mi masiruje obcas ten kriz kdyz mam kontrakce ale uz to mam uplne zdevastovany.. fakt bych si prala umrit!!! :pocitac:

Chápu Tě, všechny 3 porody a jenom křížové bolesti, první porod dva dny v kuse. Nepomohlo mi nic. Trochu mi ulevila sprcha, ale pak už to nešlo. V nemocnici mi manžel přejížděl relaxačním válečkem v kříži, ale efekt nula nula nic. Moc Ti přeju, abys to měla už za sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
12.8.19 09:08

Myšleno odrozeno (mít za sebou) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie