Neustálé padání vlasů po porodu

Anonymní
9.8.19 07:18

Neustálé padání vlasů po porodu

Dobrý den, zajímá mě jestli to je normální :( jsem z toho už hrozně špatná, když si umývám vlasy či se češu. Beru si z vlasů velké množství vypadanych, kdyby to byli tři neřeknu, ale je to kolikrát chomáč, jsem nešťastná. Vlasy na prostěradle pode mnou a kolik toho je. :roll: jsem 7 měsíců po porodu :? Kadeřnice říkala, že je to normální :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PHV
1319
9.8.19 07:21

Já jsem 4 měsíce po porodu a už tak měsíc mi padají, úplně chomáče. :zed: Teď trochu pomohlo, že jsem se nechala ostříhat na mikádo a prostříhat to, padá to míň, ale pořád padá. Už mám i trochu kouty :lol: ale to se spraví, měla jsem to tak i po prvním porodu. Padalo to asi půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
9.8.19 07:21

Já to měla hlavně v šestinedělí, to sem při mytí a česání vytahala celé prameny vlasů, sem myslela že mi žádné nezbydou :zed: ale po 2 měsících se to upravilo a už padají nějak normálně. Asi se ti este nesrovnaly hormony :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
9.8.19 07:23

Jsem ctyri mesice po porodu a take si z vlasu vytahuju cele prameny. :( Snazim se ted jist hodne vitaminu, snad se to srovna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.8.19 07:33

Jsem pres rok od porodu a porad mi padaji. Uz to neni nijak silene, ale padaji. Porad totiz kojim. Kamaradka mi rikala, ze dokud kojila, vlasy padaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
9.8.19 07:38

Bohužel je to normální :? Prožívám u druhého dítěte. Ono se to časem zase srovná, ale holt hormony. O co vlasy padaly v těhotenství méně, to se teď vyrovnává a nenaděláš nic, jednou to naštěstí přejde, plešatá nezůstaneš. S kojením to u mě nesouviselo, respektive padat tolik přestaly mnohem dřív, než jsem přestala kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
9.8.19 07:43

Mě taky padaly hodně, pak to najednou ustalo a teď už mi krásně dorůstají. Malá ma jedenáctý měsíc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.8.19 07:43

Je to normální. Mám dlouhé vlasy a taky mi padaly po celých chomáčích. Až jsem se divila, že mi tam ještě nějaké zbyly. Zhruba 7-8 m po porodu se mi začaly po celé hlavě objevovat nové a vypadalo to fakt vtipně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
9.8.19 08:12

Taky taky. Cca v 6 měsíců po porodu to bylo šílené, všude vlasy v posteli, po zemi, když jsem se cesala měla jsem pocit, že mi na kartáči zůstala půlka hlavy :lol: teď o tři měsíce později se to už uklidňuje. Začaly ale růst nové a cca měsíc jsem vypadala jako blb.ec jelikož podrustajici vlasy se nedaly nijak upravit takže mi to na hlavě všechno stálo. Je to prý hlavně kojením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
9.8.19 08:17

@Kukacka123 ja uz nekojim a zhorsilo se to az po tom :mrgreen: :lol: snad to nekdy prestane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.8.19 09:16
@Betyssek píše:
@Kukacka123 ja uz nekojim a zhorsilo se to az po tom :mrgreen: :lol: snad to nekdy prestane :lol:

Tak i to je asi pricina…telo se srovnava s hormony ;) ja mam ted vsude po hlave 10-15 cm vlasky a je to hrozny, kdyz mam culik :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.8.19 09:11

Holky, vy mě děsíte, že vám padaly tak dlouho! :lol: :lol: :lol: padají mi už měsíc (malé jsou čtyři měsíce) a mám pocit, že do konce srpna budu plešatá… :zed: a vy píšete, že se to srovnalo až za ta lk dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
11.8.19 20:09

Zrovna dneska jsem konstatovala, že padají sice furt dost, ale už je to znatelně lepší. Takže momentálně ta nejkritičtější fáze 3-6 měsíců. Ale je to individuální samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí