Nesnesu doma tchyni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
28.10.23 20:41

Je to svinský nápad, ale vynasnažila bych se, aby to mělo dopad i na manžela. Ano maminko, to je úžasný nápad, to se vám povedlo, ta sektorka, víte, já už dávno chci srovnat Pepovi jeho skříň a jeho pracovní stůl, kůlnu, dílnu, garáž…vy ho přece dýl znáte, že byste mi poradila, no a že bychom to rovnou vymalovaly pěkně spolu? Až Pepa přijde domů a zjistí, že si nemá kam sednout a lehnout, protože jsme to nějak nestihly, až uvidí ten bordel, který tam asi bude ještě zítra a pozítří, a o kterém vím, že ho záměrně budu protahovat…až nenajde při odchodu do zaměstnání ani oblečení, ani své věci do práce, sám si řekne…a to podtrhávám… sám si řekne…tohle je moc…a sám ji odveze na nádraží.
To, že s tchýní trpí ženská, je pro muže prkotina. Jakmile mu začne přerovnávat jeho papíry nebo jeho dílnu…stává se příbuznou potížistkou. Stěžovat si na ní je málo. Je potřeba ji ho předhodit. Ať si ji užije. A příště se stačí zmínit, že chce matka přijet…a muž bude dopředu vědět, že to nepůjde, protože na ty změny nemá prostě nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
28.10.23 20:51

Viděla jsem nějakou malou televizní komedii, snachu tam hrála Žilková. Tchýni… Kačírková…myslím…a ta mladá se přistěhovala k nim. Tchýně ji kupovala oblečení, stěhovala jim v jejich pokoji nábytek, kritizovala ji šatník, i do té skříně ji lezla…ale mladá se nedala, nábytek jim stěhovala v pokoji taky…kritizovala ji jidlo…je to vynikající maminko…ale jakoby tomu něco chybelo…ve finále ji koupila příšerný klobouk a narazila ji ho na hlavu při večeři…no byla to legrace. Bohužel, když si tchýně myslí, že je ta nejchytřejší a bude mladým kormidlovat život, je potřeba si tu svojí pozici uhájit. Jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2848
29.10.23 07:50

Pokud je to pravda, tak vinu má určitě manžel. Sednout v klidu a říct, podívej, takhle to nechci. Nelíbí se mi to, vadí mi to. Ona sem jednou za 3 mesice na víkend, jinak ty s detmi tam. Takhle se akorát hádám, nemám soukromí. Už jsem přemýšlela i o rozvodu. Jak to teda uděláme, musíme se dohodnout my dva.

Když se ti tchyne usadí v bytě 3 tydny tak to přece musí mít vliv na intimní život. V minulosti jsem tu četla brilantní radu, kdy manželka v podobné situaci přestala dosahovat orgasmu. Že se s tchyni ve stejném bytě nemůže uvolnit. Chlap to po čase nedal, že nemůže svou ženu uspokojit, a tchyne byla odejita.

Kdyz ji tam teď máš, tak bych ji řekla chci abyste odešla, nejste tu vítána, nebo už to stačilo, chci mít klid. Rozhodně bych nevyklizela pole já, to by ji udělalo asi největší radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
29.10.23 14:10

Případně filmové ztvárnění zde: https://www.csfd.cz/…oci/prehled/

• Citovat
  • Upravit
561
18.6.24 21:28
@PAN66 píše: Více

Prostě to vysvětlila. Proč by si to měla nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
7.7.24 00:09
@hanka.br. píše: Více

Ale JE problém i tchyně. Zaprvé ho vychovala a zadruhé je nesoudná. Až pak nastupuje „,slušně vychovaný synáček“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
7.7.24 00:10
@Keltka píše: Více

Přesně, potřebovala se vypsat.
Myslím, že každá druhá by to řešila rázně. Obzvlášť jestli nejsou ve hře děti.
Bohužel. Pokud to není zde oblíbené trollení, zakladatelku upřímně lituji.

Já tomuhle vecpáváni se do domácnosti druhých opravdu nerozumím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
7.7.24 01:09

Zakladatelčin příběh absolutně chápu. I když je starší, možná už má tchyni vyřešenou.
Obávám se, že po dobrém to nepůjde. Ono totiž když je slušný člověk nucen bránit se dlouhodobě, musí v sobě aktivizovat obrannou agresi, a nevím, jak ostatním, ale např. mně to otravovalo náladu i život. Je hrozné se s někým handrkovat a přetahovat o něco, co považuji za normální (soukromí doma).

Zakladatelko, určitě zkus ještě nějaké kličky, jako jsi popsala s těmi papíry do manželovy práce, hlavně ať manžel pozná tu matčinu povahu, ale nejspíš jednou budeš muset rázně zakročit. Především si nenech nalhávat, že jsi hysterická atd. To je totiž jejich silná, promyšlená zbraň, zahnat druhého ke zdi a obviňovat. Jsou to duševně narušené osoby. Chyba není v Tobě, že chceš mít ve své domácnosti soukromí. Chyba je v těch drzých, neomalených, hloupých a dotěrných lidech.

Škoda, že se nedozvíme, jak to u nich dopadlo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová