Nesouměrné části těla

107
23.4.13 19:04

Nesouměrné části těla

Včera jsem se vyjádřila k nestejné velikosti prsou, neboť jsem ještě jako nováček nemohla založit novou diskuzní nit…Teď ji tedy zakládám a jsem moc zvědavá na to, co mi, holky napíšete…jedná se o věc, která mě dost zaměstnává, neboť je dosti viditelná…teda alespoň pro mě…Já mám nejen jedno prso větší, ale řekla bych celou jednu polovinu těla – pravou. Když jsem byla štíhlejší, tak jsem to moc nevnímala, jen vím, že pravé prso bylo vždycky větší, než levé a pravá noha v kalhotech těsnější, než levá a také když jsem se na sebe dívala z boku, tak zleva jsem byla jaksi štíhlejší, než z pravého profilu. Vždycky jsem při cvičení více nevědomě zabírala levou nohou a levou rukou. Co jsem přibrala 30 kg, je to viditelnější, hlavně na břichu – na pravé straně mám větší špek, než na levé. Máte to někdo taky tak? Já si myslím, že to můžu mít z toho, že levá strana je trénovanější – zásadně nosím každý den tašku přes rameno na levé straně – je to velká taška, ve které často tahám těžké věci. Na pravé straně tašku nenosím nikdy, ani ji na pravé rameni neumím držet…Může to být z toho? Máte někdo také takovou zkušenost? Nebo čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
23.4.13 19:07

Neni to nic vyjimecneho, ma to tak kde kdo. jestli mas i jednu nohu kratsi, mozna bys mela nosit podpatenku, abys pozdeji nemela problemy s pateri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.13 19:10

Taky to tak mám a u prsou mi jde vidět, že roste každé v jiné výšce

• Citovat
  • Upravit
K.Black
23.4.13 19:20

@Evellynn řekla bych že většina lidí má nesouměrné tělo. Můj starší syn to má taky hodně, u něj to je především vidět v oblasti ramen, nejvíc když je svlečený. Má teda i jednu nohu kratší, nepajdá nebo tak něco, ale má. Pokud to máš nějak hodně tak si dojdi k ortopedovi, ten tě přeměří a budeš vědět, lepší než se užírat, jestli není něco špatně.
A všechny moje kamarádky mají každé prso jiné, jedna to má vidět fakt hodně, jak velikost tak posazení prsu, ale v prsence se to ztratí.

• Citovat
  • Upravit
6021
23.4.13 19:23
@Evellynn píše:
Včera jsem se vyjádřila k nestejné velikosti prsou, neboť jsem ještě jako nováček nemohla založit novou diskuzní nit…Teď ji tedy zakládám a jsem moc zvědavá na to, co mi, holky napíšete…jedná se o věc, která mě dost zaměstnává, neboť je dosti viditelná…teda alespoň pro mě…Já mám nejen jedno prso větší, ale řekla bych celou jednu polovinu těla – pravou. Když jsem byla štíhlejší, tak jsem to moc nevnímala, jen vím, že pravé prso bylo vždycky větší, než levé a pravá noha v kalhotech těsnější, než levá a také když jsem se na sebe dívala z boku, tak zleva jsem byla jaksi štíhlejší, než z pravého profilu. Vždycky jsem při cvičení více nevědomě zabírala levou nohou a levou rukou. Co jsem přibrala 30 kg, je to viditelnější, hlavně na břichu – na pravé straně mám větší špek, než na levé. Máte to někdo taky tak? Já si myslím, že to můžu mít z toho, že levá strana je trénovanější – zásadně nosím každý den tašku přes rameno na levé straně – je to velká taška, ve které často tahám těžké věci. Na pravé straně tašku nenosím nikdy, ani ji na pravé rameni neumím držet…Může to být z toho? Máte někdo také takovou zkušenost? Nebo čím by to mohlo být?

taky nosím tašku vždy jen na levé straně a jsem souměrná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.4.13 19:26

Ahojky, prsa mám rozhodně nesouměrná, nijak mi to nevadí, většinu času chodím oblečená a nehledím na ně :lol: Jedno rameno mám určitě výš, ale mám skoliozu :nevim: Když mě rovná fyzio, tak si připadám hrozně špatně, asi jsem na svůj postoj tak zvyklá, že rovné držení je pro mě nepřirozený.

Jinak takhle markantní rozdíl jsem na sobě nikdy nepozorovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
23.4.13 19:30
@Pudloslava píše:
Neni to nic vyjimecneho, ma to tak kde kdo. jestli mas i jednu nohu kratsi, mozna bys mela nosit podpatenku, abys pozdeji nemela problemy s pateri.

Pudlo, prosím tě, kde se tohle pořizuje a jak se to nosí? To je do boty? A musím to mít od doktora? Mám jednu nohu o půl centimetru kratší a fakt mě to štve :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.4.13 20:10

Moje máma má jednu nohu o něco kratší, nedávno byla na operaci s kyčlí a ještě se jí to zhoršilo. Myslím, že jí nabízeli i speciální boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
23.4.13 20:11
@tterka píše:
Pudlo, prosím tě, kde se tohle pořizuje a jak se to nosí? To je do boty? A musím to mít od doktora? Mám jednu nohu o půl centimetru kratší a fakt mě to štve :cert: :lol:

půl centimetru je nic, na to se vykasli. nevim presne od kolika se dava, ale budou to nejmin dva, spis 4. navic se obvykle srovnava jen 1/2 rozdilu. jinak ortoped, RHB lekar nebo podolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
23.4.13 20:11

Ahoj, s prsama bych se nějak nezatěžovala, spíš by bylo divný, kdyby je měla nějaká úplně stejný, já musim mít vždycky levý ramínko pořádně přitažený, abych to alespoň trochu schovala pod tričkem, pravý obočí mam jinak narostlý, levý oko přivřenější, prsty na obou rukách extrémě křivý, jak kdybych je měla zlámaný, ale příteli to nevadí, tak to neřešim, jinak je možný, že to tělo máš trochu daný i tim, že levou stranu víc cvičíš, ale určitě v tom budou i nějaký dispozice, jestli je to až tak extrémě vidět, zašla bych za doktorem, aby se podíval, kde se stala chyba a možná by ti moh i poradit s nějakýma cvikama, pořpípadě nějakou léčbou a když nic, tak alespoň budeš vědět, čim to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
23.4.13 20:22

Taky se přidám…já mám velký prsa, tak rozdíl jestli je jedno větší nebo menší nevidím. Akorád teda nosím tašku taky pořád na levo a když se kouknu do zrcadla, tak mám levé rameno níž…ale jinak sem trochu nesouměrná a malinko asimetrická(asi metr vysoká a asi metr široká :* ) ale zamilovaná a štaštná…jka se říká : Pokud tě miluje, není co řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.4.13 20:37
@Pudloslava píše:
půl centimetru je nic, na to se vykasli. nevim presne od kolika se dava, ale budou to nejmin dva, spis 4. navic se obvykle srovnava jen 1/2 rozdilu. jinak ortoped, RHB lekar nebo podolog.

synovi dal ortoped tu opatěnku buď na půl cm, nebo O.75cm, přesně nevím, už si to zařizuje sám.

@tterka koupíš v lékárně a vlepíš, vršek je kožený takže se ani noha nepotí.

• Citovat
  • Upravit
7376
23.4.13 20:39

Já mám taky na jedné straně prso a rameno jiné než na druhé a když jsem byla stihla, tak to nešlo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.4.13 20:41

@jitukka co blbneš, prý asymetrická, pěkně souměrná jsi ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
43031
23.4.13 21:21
@K.Black píše:
synovi dal ortoped tu opatěnku buď na půl cm, nebo O.75cm, přesně nevím, už si to zařizuje sám.@tterka koupíš v lékárně a vlepíš, vršek je kožený takže se ani noha nepotí.

je malej, to muze byt jinak. detem nerozumim. doispeli na tu zkracenou noihu byvaji adaptovani a podpatenka je muze i rozhodit. proto se koriguji jen vetsi rozdily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová