Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@zuracz1 jo jediny primář (bývalý) Herman je normální ,ale ten tam je výjimečně ,jinak to tam je banda volů , ještě že už nebudu rodit
snad …a sestry,to je kapitola sama pro sebe.
@cecetka píše:
Ona fakultka v Ostrave neni taky zadna slava. Bohuzel osobni a velmi zla zkusenost![]()
![]()
všechno lepší než Opava
v opavě je dobrá asi jen urologie a to jen proto, že jsou spojení s Krnovem
@cecetka to je mi líto…je třeba zatím byla se vším spokojená ve fakultce i babi se tam léčí a zatím úspěšně,dědovi tam zachránili život za minutu dvanáct měl z 75% ucpanou krkavici a v Opavě mu řekli že měl slabou mrtvičku a že si s tím neví rady ať si ráno zajede do Ostravy
tam ho vzali hned na sál jinak by to nepřežil nebo by byl ochrnutý..ale jako Opavu bych si nelajzla ani na vyndání mandlí…
Příspěvek upraven 20.01.19 v 21:33
@zuracz1 jo to je na facku
jak tam ležíš 9dni je to fakt paráda ![]()
@Ivana 85 automat na 12 hodin pak se vypne a musíš hodit další 20,–
zapinaly jsme nejdřív v 11 ať vydrží do noci ![]()
@Ennny píše:
@Ivana 85 automat na 12 hodin pak se vypne a musíš hodit další 20,–zapinaly jsme nejdřív v 11 ať vydrží do noci
To bylo super, jak jsme mame vozili dvacetikoruny
![]()
Prave ze se mi nelibil pristup lekare v Opave na mamografu, tak jsem si domluvila Olomouc a uz budu jezdit tam. Zdravi mame jen jedno ![]()
Opavska urologie je mozna fajn, ale bylo by potreba se zbavit lekaru jako je Kokor. Mamu lecil antibiotiky na zanet mocovych cest, pritom mela nador v mocovem mechyri
Bohuzel se k jinemu lekari, ktery ji dukladne vysetril, nedostala vcas ![]()
@Ennny píše:
@zuracz1 jo to je na fackujak tam ležíš 9dni je to fakt paráda
to jo no, ono pokud jsou na pokoji 3 tak se to dá, ale i tak
když tam ležel šef, říkal že to vypínali ze zásuvky a ono to neodčítalo a ráno jim to tu dvacku vyplivlo zpátky či tak něco, ale udělali to jen jednou
jo a nebylo to 30kč? já tam neležel nikdy tak nvm, uvidím do budoucna, začínám řešit zlobící kotník takže ortipedie to jistí, uvidíme ![]()
@cecetka píše:
To bylo super, jak jsme mame vozili dvacetikoruny![]()
![]()
Prave ze se mi nelibil pristup lekare v Opave na mamografu, tak jsem si domluvila Olomouc a uz budu jezdit tam. Zdravi mame jen jedno
Opavska urologie je mozna fajn, ale bylo by potreba se zbavit lekaru jako je Kokor. Mamu lecil antibiotiky na zanet mocovych cest, pritom mela nador v mocovem mechyriBohuzel se k jinemu lekari, ktery ji dukladne vysetril, nedostala vcas
to mě mrzí, já tam byl jen jednou a měl jsem sexy mladou doktorku, ta ze mě a mého nálezu byla tak vykulená že volala kolegy
přišel jistý dr. Pudich, koukl, řekl to nic není, sledovat a šel
Naštěstí měl pravdu, bulka tam kde by být neměla zmizela, tak jsem tam už pak nešel ani na kontrolu
@zuracz1 hele nevím naštěstí jsem tam teď 2,5 roku nebyla
ale švagrova má za měsíc termín porodu tak ti dám vědět kolik jsme ji vozili na TV
![]()
@cecetka no on doktor Přikryl z chirurgie je taky dílo , nějaký mladý doktor si dovolil mi přišít amputovány článek ukazováku a on mu řekl že to má rovnou ucvaknout že to stejně uhnije ,no ten ho poslal do háje článek mi přišil (do teď nechápu jak tam nacpal 8 stehů
) prst se přijal a já aspoň nevypadam jako blb,sice je nefunkční ale plní alespoň estetickou funkci ,měla jsem tehdá měsíc před svatbou a byla jsem ve 4 měsíci a to mi chtěl ještě nacpat nějaké antibiotika nevhodné pro těhotné což teda zachránila sestra…ten mladý doktor tuším zdrhl do Olomouce nebo Brna teď nevím…
@Ennny budeš hodná no ![]()
v porodnici jsem tam nikdy nebyl, ale možná tam tv nejsou vůbec
@zuracz1 já tam rodila takže vím že tam jsou,ale první dítě jsem rodila v Ostravě a bylo to úplně o něčem jiném a to dcera měla komplikace , jediná výhoda u druhého byla že už jsem nebyla ta vyhukana prvorodicka takže jsem je v kde čem poslala do háje
![]()