Nespádova nemocnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
20.1.19 21:28

@zuracz1 jo jediny primář (bývalý) Herman je normální ,ale ten tam je výjimečně ,jinak to tam je banda volů , ještě že už nebudu rodit :lol: snad …a sestry,to je kapitola sama pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
20.1.19 21:29
@cecetka píše:
Ona fakultka v Ostrave neni taky zadna slava. Bohuzel osobni a velmi zla zkusenost :,( :,( :,(

všechno lepší než Opava
v opavě je dobrá asi jen urologie a to jen proto, že jsou spojení s Krnovem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
20.1.19 21:30

@cecetka to je mi líto…je třeba zatím byla se vším spokojená ve fakultce i babi se tam léčí a zatím úspěšně,dědovi tam zachránili život za minutu dvanáct měl z 75% ucpanou krkavici a v Opavě mu řekli že měl slabou mrtvičku a že si s tím neví rady ať si ráno zajede do Ostravy :zed: :zed: tam ho vzali hned na sál jinak by to nepřežil nebo by byl ochrnutý..ale jako Opavu bych si nelajzla ani na vyndání mandlí…

Příspěvek upraven 20.01.19 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
20.1.19 21:31

mě nejvíc baví v opavě na pokojích ty placené TV :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
20.1.19 21:34

@zuracz1 jo to je na facku :zed: jak tam ležíš 9dni je to fakt paráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
20.1.19 21:44

@zuracz1 jak placena tv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
20.1.19 21:47

@Ivana 85 automat na 12 hodin pak se vypne a musíš hodit další 20,– :zed: zapinaly jsme nejdřív v 11 ať vydrží do noci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
20.1.19 22:05

@Ennny to je husty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
21.1.19 04:42
@Ennny píše:
@Ivana 85 automat na 12 hodin pak se vypne a musíš hodit další 20,– :zed: zapinaly jsme nejdřív v 11 ať vydrží do noci :zed:

To bylo super, jak jsme mame vozili dvacetikoruny :lol: :lol: :lol:
Prave ze se mi nelibil pristup lekare v Opave na mamografu, tak jsem si domluvila Olomouc a uz budu jezdit tam. Zdravi mame jen jedno :mavam:
Opavska urologie je mozna fajn, ale bylo by potreba se zbavit lekaru jako je Kokor. Mamu lecil antibiotiky na zanet mocovych cest, pritom mela nador v mocovem mechyri :pocitac: Bohuzel se k jinemu lekari, ktery ji dukladne vysetril, nedostala vcas :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
21.1.19 06:48
@Ennny píše:
@zuracz1 jo to je na facku :zed: jak tam ležíš 9dni je to fakt paráda :lol:

to jo no, ono pokud jsou na pokoji 3 tak se to dá, ale i tak
když tam ležel šef, říkal že to vypínali ze zásuvky a ono to neodčítalo a ráno jim to tu dvacku vyplivlo zpátky či tak něco, ale udělali to jen jednou

jo a nebylo to 30kč? já tam neležel nikdy tak nvm, uvidím do budoucna, začínám řešit zlobící kotník takže ortipedie to jistí, uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
21.1.19 06:50
@cecetka píše:
To bylo super, jak jsme mame vozili dvacetikoruny :lol: :lol: :lol:
Prave ze se mi nelibil pristup lekare v Opave na mamografu, tak jsem si domluvila Olomouc a uz budu jezdit tam. Zdravi mame jen jedno :mavam:
Opavska urologie je mozna fajn, ale bylo by potreba se zbavit lekaru jako je Kokor. Mamu lecil antibiotiky na zanet mocovych cest, pritom mela nador v mocovem mechyri :pocitac: Bohuzel se k jinemu lekari, ktery ji dukladne vysetril, nedostala vcas :,(

to mě mrzí, já tam byl jen jednou a měl jsem sexy mladou doktorku, ta ze mě a mého nálezu byla tak vykulená že volala kolegy :lol: přišel jistý dr. Pudich, koukl, řekl to nic není, sledovat a šel :lol: Naštěstí měl pravdu, bulka tam kde by být neměla zmizela, tak jsem tam už pak nešel ani na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
21.1.19 09:04

@zuracz1 hele nevím naštěstí jsem tam teď 2,5 roku nebyla :lol: ale švagrova má za měsíc termín porodu tak ti dám vědět kolik jsme ji vozili na TV :zed: :lol:
@cecetka no on doktor Přikryl z chirurgie je taky dílo , nějaký mladý doktor si dovolil mi přišít amputovány článek ukazováku a on mu řekl že to má rovnou ucvaknout že to stejně uhnije ,no ten ho poslal do háje článek mi přišil (do teď nechápu jak tam nacpal 8 stehů :lol: ) prst se přijal a já aspoň nevypadam jako blb,sice je nefunkční ale plní alespoň estetickou funkci ,měla jsem tehdá měsíc před svatbou a byla jsem ve 4 měsíci a to mi chtěl ještě nacpat nějaké antibiotika nevhodné pro těhotné což teda zachránila sestra…ten mladý doktor tuším zdrhl do Olomouce nebo Brna teď nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
21.1.19 09:12

@Ennny budeš hodná no :lol:
v porodnici jsem tam nikdy nebyl, ale možná tam tv nejsou vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
21.1.19 09:18

@zuracz1 já tam rodila takže vím že tam jsou,ale první dítě jsem rodila v Ostravě a bylo to úplně o něčem jiném a to dcera měla komplikace , jediná výhoda u druhého byla že už jsem nebyla ta vyhukana prvorodicka takže jsem je v kde čem poslala do háje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
21.1.19 09:29

@Ennny to od tebe nebylo pěkné, dovolovat si na personál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie