Nespavost

1
2.7.10 08:14

nespavost

mému synovi jsou 4 měsíce a má problémy se spaním,hlavně v druhé polovině noci.hrozně sebou šije,mlátí ručičkama,kope nožičkama do matrace a hází hlavou ze strany na stranu.do teď jsem ho zavinovala,ale už má sílu a vždycky nějak ze zabalení vyleze,přes den usne a stačí mu přes ruce dát plínka,ale jak nespí v noci,spí přes den i 2× mezi jídlem a stejně je celý den protivný,protože je unavený,furt fňuká,když ho nechám,začne plakat…chtěla bych s tím něco udělat i za cenu toho,že ho začnu nechat v noci plakat,ale bojím se,abych to ještě nezhoršila.prosím,máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
2.7.10 08:25

Ahoj,nevim jestli poradim,spis jen napisu ze jsme na tom dost podobne.Samika jsem do 4 mesicu zavinovala,jinak by nespal vubec.Pak uz se zacal ze zavinuti dostavat a to bylo znameni,ze uz chce spinkat bez toho a opravdu to tak bylo.
Jak pises,ze se syn v noci prevaluje a hazi rucickama…tak tohle nas malej dela asi tak mesic,vypada to,jako by byl namesicnej,prevaluje se,stoupa si,seda si,fnuka,breci…jediny,co na to zabere a spi dal je to,ze si ho dame k nam do postele,ze zacatku se pak mlel i tam,ale ted uz to dela jen ta 1× za noc,jinak spi klidne.
nechtela jsem si ho moc ucit na nasi postel,ale nechat ho vyrvat ve tri rano v bytovce,na to fakt nemam silu :)
Ted uz po dve noci spi s nami v posteli skoro celou noc a je videt,ze i pres den je hodnejsi a klidnejsi,kdyz je vyspalej
Tak preju hodne stesti a at se to brzo zlepsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
2.7.10 08:40

Ahoj,

nauč se líp zavinovat - do tetra pleny a fakt fest utáhnout, ručičky musí mít natažený, pokud jsou pokrčený v loktech, vysouká si je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
2.7.10 09:55

Jj taky to tak dělám.zabalím ho fest do slabé deky a spí klidně.musí mít natažený ručičky aby se z toho nedostal.když spi s námi v posteli a není zabalený tak sebou taky hází a je nevyspalý a já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí