Nespavost - 7t

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
26.12.10 22:55

Nespavost

Natalce je 7tydnu a nechce mi vecer spat… Koupani mame v 18.00 pak basteni… No a misto spanku nastane rev.. Stalo se ze usla treba kolem jedne rano.. To ze se ma nechat vyrvat nepomaha,chudinku jsem nechala brecet cca 2hodiny a byla uplne splavena… Chce se mi pak taky brecet :-) Tak ji pak nechame s nama v obyvaku v lehatku… Nevim co mam delat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101485
26.12.10 23:02

Takhle malé mimčo bych určitě vyřvat nenechala… ono chce a potřebuje být s tebou… a hlavně je ještě brzo na nějaký režim, spíš se budeš muset přizpůsobit malé. Nám malý usíná tak kolem jedenácté, tak jsme prostě posunuli koupání až po desáté, dřív stejně neusne, tak proč ho nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.12.10 23:05

Ahoj, takhle malé miminko nenechávej vyřvat :-? Je moc malá a příchod na svět pro ni taky není žádná sranda… Tohle znám moc dobře u první dcery - tu jsme vykoupali, nejedla se, chvilku se do 20-21 ho prospala a pak to začalo… Většinou jsme to spolu táhly do 2-3 hod, občas i do 5 hod :zed: Bylo to na hlavu, bylo to náročné, ale přežili jsme to. Může mít hlad, trpět na prdíky, chce se jen mazlit, hlavně ji nenechávej křičet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
26.12.10 23:12

ahojky.tohle mi něco připomíná,malou koupu v 7 a jeden čas mi řvala až do půlnoci a já nevěděla proč,nakojená přebalená.těd už mi došlo že jí kojení nestačilo a těd už vím že stačí ještě přiložit k prsu a pak mi krásně usne .

• Citovat
  • Upravit
1313
26.12.10 23:15

Kdy se to změnilo? Mám totiž to samý, akorát, že dřív spal po koupání a pak řádil od půlnoci do 4 ráno…teď už třetí den po koupání spí max hodinu a dnes dokonce usnul až v 11 dopoledne…zkoušela jsem všechno, všichni radí vydrž, ale už nevím jak dlouho… :zed:

fragola píše:
Ahoj, takhle malé miminko nenechávej vyřvat :-? Je moc malá a příchod na svět pro ni taky není žádná sranda… Tohle znám moc dobře u první dcery - tu jsme vykoupali, nejedla se, chvilku se do 20-21 ho prospala a pak to začalo… Většinou jsme to spolu táhly do 2-3 hod, občas i do 5 hod :zed: Bylo to na hlavu, bylo to náročné, ale přežili jsme to. Může mít hlad, trpět na prdíky, chce se jen mazlit, hlavně ji nenechávej křičet.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.12.10 23:18

Barique, u nás to trvalo do 4 měsíců… Držím pěsti, ať se malý brzo srovná, já vím, je to na hlavu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
26.12.10 23:23

Tak kdyby už jen měsíc tak bych byla happy :potlesk:

fragola píše:
Barique, u nás to trvalo do 4 měsíců… Držím pěsti, ať se malý brzo srovná, já vím, je to na hlavu :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.12.10 23:29

Ridila jsm se radou me tety,ta je zdravotni sestra,ale take se mi to moc nezda… Jen jsm hotova s toho ze ma davno spat a misto toho je tady v lehatku a uplne cila :zed: Ja pritom padam na hubu a jak ji dam do postylky tak nastane rev :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
26.12.10 23:30

ahoj asi tě nepotěším, mě mala ječela asi do půl roku a já byla mrtvá,ale některé děti se tak unavují..já to vyřešila uspáváním při houpání v náručí a pak u prsa… u toho jsme dodnes..v tom půl roce už se to zlepšilo a alespoń při usínání neplakala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
26.12.10 23:39

Mně teď na ruce taky spí, ale už jsem 2× zkusila odložit a do 5 min je vzhůru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
26.12.10 23:46

dobrý uspávadlo je hračka usínáček Dino, hraje několik min tahem…my to teda kombinovali s tím prsem,ale hezky zklidňuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.10 00:09

Ahoj, mám roční holčičku, od porodnice spí od 20hod do 7 ráno. Čekám teď dvojčata, jsem v 26tt a nemůžu spát :zed: Ulehnu tak ve 3 a vstávám s malou. Máte nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
27.12.10 00:16

Nechceš nás naštvat s tím spaním od porodnice 20-07 hod že jo??? :wink:
Jinak moje máma tvrdí, že malej spí tak jako já v těhu, tak radši spi nebo Ti pak dvojky budou do 3 hod řádit…
Ne vážně…nemůžeš usnout stresem nebo čím…? Mně pomáhalo teplý kakao a nesprchovat se před odchodem do postele…

hovezinahoubach píše:
Ahoj, mám roční holčičku, od porodnice spí od 20hod do 7 ráno. Čekám teď dvojčata, jsem v 26tt a nemůžu spát :zed: Ulehnu tak ve 3 a vstávám s malou. Máte nějakou radu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.10 05:49

asi trocha stresu v tom roli hraje, kakao zkusim, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101485
27.12.10 11:06
barique píše:
Mně teď na ruce taky spí, ale už jsem 2× zkusila odložit a do 5 min je vzhůru…

A zkoušela si ji na ruce uspat v zavinovačce? To mi celkem fungovalo, jednak se jí nemusí líbit přesun z teplých rukou do studené postýlky a jednak s ní v zavinovačce člověk tolik nehýbe při pokládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí