Nespavost - 7t

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101500
27.12.10 11:08
barique píše:
Nechceš nás naštvat s tím spaním od porodnice 20-07 hod že jo??? :wink:
Jinak moje máma tvrdí, že malej spí tak jako já v těhu, tak radši spi nebo Ti pak dvojky budou do 3 hod řádit…
Ne vážně…nemůžeš usnout stresem nebo čím…? Mně pomáhalo teplý kakao a nesprchovat se před odchodem do postele…
hovezinahoubach píše:
Ahoj, mám roční holčičku, od porodnice spí od 20hod do 7 ráno. Čekám teď dvojčata, jsem v 26tt a nemůžu spát :zed: Ulehnu tak ve 3 a vstávám s malou. Máte nějakou radu?

Tak tohle můžu potvrdit, já se v těhu pravidelně probouzela kolem 3 a pak už spala jen lehce a dost často se budila… no a malý spí od večera do těch 3 jak zabitý a od 3 do rána baští tak po 1,5 hodině, tak třeba na tom fakt něco je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
29.12.10 20:58

Tu zavinovačku bych určitě doporučila - malej mi v porodnici první dvě noci prořval jak tur - zoufalá už jsem šla za sestrou, jestli mu nemůže něco být. Ta ho pevně zabalila do plíny, uvázala z něho zavinovačkou vánočku a do dvou minut chrněl. No já hleděla jak puk, protože jsem o tom do té doby netušila. A u nás to teda fungovalo snad do půl roku. Jakmile nebyl „svázaný“, tak neusnul. Je odmalička hoooodně aktivní, takže jakmile se ozval řev v době, kdy měl spát - bylo jasné, že se mu podařilo vyprostit ručičku a šermováním a máváním budil sám sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí