Nespavost 4leté dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
1.8.14 09:06

nespavost dcery 4roky

Holky pomoc. Dcera ma 4,5rku a asi 2mesice se budi v noci a vola me. s tim ze chce me a ne ze by se ji neco zdalo. Musim jit za ni a byt u ni dokud opet neusne a to se opakuje nekdy i 8× za noc. Jsem v 8mesici tehotenstvia bojim se ze po narozeni miminka to nebudu zvladat. Uz ted je to pro me narocne. Vecer chodi spat pomerne pozde kolem 10 a po probdele noci se budi v 9 nekdy i v 9:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10949
1.8.14 09:28

Tak ji vem k sobe do postele ;)
nebo zajdi k dr. jestli to nema psychicky kdyz vi ze bude mit sourozence a bude se muset delit o maminku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.8.14 09:41

U nás to byla vcelku fuška, ale postupně se mi podařilo děti naučit, že jsem líná a po probuzení nerudná a pokud chtějí naší přítomnost, mají dovalit oni do postele k nám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
1.8.14 09:59

@lucywas
Tak to znám, mojí dcerce je čersvých 5 let.Taky se pořád probouzí, třeba 5krát za noc.Tak že celou noc pendluju sem tam.Do postele k nám ji brát nechci, zvykne si na to a pak co :?: Teď se to ale o něco zlepšilo, začala jsem kupovat čajík na spaní od MEGAFITU, je to modrá krabička a na ní medvídek, mají ho v lékárně. Podávala jsem jí ho vždy před spaním. Spotřebovali jsme dvě krabičky a teď už v pohodě spinká. Občas se probudí, ale třeba 3krát do týdne. Čajík jí dělám už jenom někdy, aby si na něj moc nezvykla ;) Taky se mi hodně budila kvůli alergiím, tak jestli třeba nějakou taky netrpí a to jí nedá spát :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.8.14 10:11
@nimi píše:
@lucywas
Tak to znám, mojí dcerce je čersvých 5 let.Taky se pořád probouzí, třeba 5krát za noc.Tak že celou noc pendluju sem tam.Do postele k nám ji brát nechci, zvykne si na to a pak co :?:

takže ti přijde lepší, že si zvykne, že za ní celou noc pendluješ? :twisted: :jazyk:

já ti nevim, mě přijde, že od tý doby, co musí dorazit sami, si to taky kolikrát rozmyslí, jestli je to jen rozmar nebo fakt zvednou zadek a přijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
1.8.14 10:35

@Lama Lama
Tak ty sis je vychovala tak, že za tebou přijdou. Ale u tebe jsem to spíš pochopila tak, že za tebou přijdou ráno. Dle mého si ale dítko musí zvykat spinkat ve své postýlce se svými hračkami celou noc. Někdy k nám taky vleze do postele, ale nesmí se z toho stát pravidlo. Každý děláme co můžem, ale podle mého lepší vytrvat ;) Každé dítko je jiné a ty moje by se rozhodně z postele nezvedli :mrgreen: Ale každopádně sis to šikovně zařídila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
1.8.14 10:46

Tak to samé mám u 2 letého :pocitac: :pocitac: Je to strašný, už padám na hubu. Manžel doma jen víkendy, takže všecko leží na mě :zed:

Fakt nevím co s ním. Problém s usínáním musím u něho ležet a v noci se x x budí a volá mě :zed: :zed: Nedám ho spát po o aby byl víc unavenej a spal lépe v noci, sice večer je do 10 minut tuhej, ale v noci je to to samé, už opravdu nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.8.14 10:49
@nimi píše:
@Lama Lama
Tak ty sis je vychovala tak, že za tebou přijdou. Ale u tebe jsem to spíš pochopila tak, že za tebou přijdou ráno. Dle mého si ale dítko musí zvykat spinkat ve své postýlce se svými hračkami celou noc. Někdy k nám taky vleze do postele, ale nesmí se z toho stát pravidlo. Každý děláme co můžem, ale podle mého lepší vytrvat ;) Každé dítko je jiné a ty moje by se rozhodně z postele nezvedli :mrgreen: Ale každopádně sis to šikovně zařídila :kytka:

chodí jak kdy, někdy vůbec, někdy v půlnosci, někdy v 6.

moje se dlouho zvednou nechtěli. ale byl to boj kdo z koho. „mamíííííí“ „co?“ " „pojd za mnou“ „tak pojd ty za mnou“ " ne týýýýýý" " ty chceš být se mnou, tak pojď ty, já nikam nejdu :twisted: "

hele, podle mě je fuk, jestli ho budeš odnaučovat aby ti nelezlo do postele nebo aby tě nevolalo, že máš za ním přijít. V patnácti bude lézt do postele někomu jinýmu :twisted: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.8.14 10:57

@nimi @lucywas jako by jste psaly o mé skoro pětileté slečně, také se několikrát za noc proběhnu k ní do pokojíku, už ani nevím, kdy jsem spala celou noc bez probuzení.. ale jsem „ráda“, že v tom nejsem sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
1.8.14 10:59

@Lama Lama
Tak to nestraš :cert: Mám dvě holky a nechci překvápko :) Tak že do postele nikdy nikomu :! :! :! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
1.8.14 11:01

@flos
Tak to nejsi :D To znám, i cizí neštěstí potěší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.8.14 11:17

@nimi k tomu čaji na spaní jsi přišla jak? Někdo ti doporučil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
1.8.14 11:26

@flos
To ne, malá měla spálovou angínu, tak celý noci probrečela, bolelo jí v krku a nemohla vůbec spát, tak že jsem letěla do lékárny pro nějaký homeopatika a místo toho jsem odcházela s junior anginem a tady tím čajíkem, sice jsem mu nevěřila, ale ZABRALO TO…Její probouzení tak z 90 procent skončilo. Na každýho to asi působí jinak, ale nám pomohl ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
1.8.14 12:19

Nase starsi ma dovoleno v noci kdyz se probudi prijit k nam do postele. nekdy spi teda s nami celou noc ze usina uy u nas, ale nam je to fuk, jak tu nekdo psal v 15 bude spat jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
1.8.14 16:12

Tak to znám, to jsme měli doma taky :roll: Byly noci, kdy jsem k dceři vstávala i 15×, měla noční děsy… Ale u vás bych se vsadila, že to plakání bude psychického původu - kvůli novému miminku, které čekáte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí