Dětská postel po postýlce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.7.14 13:48

Dětská postel po postýlce

Dobrý den, dnes se nám stala asi taková věc jako vám většině že ráno za námi přišel náš dvouletý syn do ložnice, když vylezl z postýlky ve svém dětském pokojíčku. Můžete mi dát prosím nějaký tip na vhodnou a třeba i vyzkoušenou dětskou postel se zábranou? Vůbec nevím zda pořídit třeba velikost 70×160 nebo 90×200 nebo snad ještě větší. Hlavně budu rád za osobní zkušenost a odkaz. Děkuji všem za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
24.7.14 13:50

Já viděla jen 70×140 nebo pak už 90×200, myslím že v Ikei najdeš :) i s úložným prostorem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.7.14 13:51

@davidmatousek1 zalezi co se vam hodi do pokoje vizuelne i do budoucna. My mame masiv od domestavu pro obe deti. Jednu zvysenou jendu normalni, casem prijdou na sebe nemame v pokojicku misto na zbyt.
Jinak klasika 90×200 pokud nepotrebujete extra resit nedostatek prostoru prijdou mi ty mezistupne jako nesmysl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
24.7.14 13:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144

My máme tohle a je super :palec: http://www.babynabytek.cz/…x70cm-p1005/
Ale záleží asi jak moc se dítě vrtí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

To ano ale ty jejich zábrany mi příjdou malý, existuji i s většími zábranami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.7.14 14:00

Dcera skoro 3 roky má zatím udělanou postel z postýlky prostě jsou pryč ty bočnice (bylo blbý, když z nich skákala na hlavu) a asi 10cm nad matrací má prkno, který je přišroubovaný k čelům..Budeme teda dělat novej pokojík a kupovat určitě klasicky velkou postel..dost pravděpodobně Ikea kura..
Jako ikea má ty prodlužovací, do 160cm.. Ale jako na to si nemůžeš s dítětem lehnout, možná ani sednout, když je třeba nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
24.7.14 14:01

Taky nad tím začínáme uvažovat. Asi nejvíc se mi líbí postele tady

http://www.pomax-nabytek.cz/

Přijde mi to jako dobrej poměr cena/kvalita, zatím jsem nenašla lepší. Chtěla bych rovnou rozměr 200×90. Dívám se na provedení, taky nosnost je důležitá, když budu číst pohádky, chci, aby mě nebo muže postel unesla a tyhle mají nosnost do 120kg. Jinde bývají často jen do 70kg. :think: Asi nejvíc se mi líbí postel s přistýlkou i úložným prostorem. Ale ještě uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
24.7.14 14:19

My mame tuhle, je to normal 80×200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
24.7.14 14:26

My jsme pořídili dceři před pár měsíci dětskou ikeáckou přes bazar za 500,–. Předtím spala s námi v posteli. I teď má postel u nás v ložnici. Je na ní zábrana, která se mi zdála malá, ale dcera si zvykla a vše je ok. I když je menší, lehnu si tam s ní já i manžel. Není problém. Vzhledem k tomu, že je to u nás prozatimní řešení, volila jsem tuto možnost. Pokud bych pořizovala postel do dětského pokoje, kde spí dítě samo, koupila bych klasický rozměr 90×200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
24.7.14 14:28

My zařizovali dětský pokoj nedávno a pořídili rovnou velkou postel s jedním vyšším čelem 90×200 a k tomu zábranu http://im9.cz/…4e236256.jpg , malému je teď 22 měsíců, spinká tak už asi měsíc a spokojenost. Unese to i nás, když si k němu přilehneme. :-) Záleží na možnostech - finančních, prostorových a tak, takže každému vyhovuje něco jiného, jsou menší postele, nebo rostoucí postele, palandy a tak no. :-) U nás to dle možností dopadlo takhle a malý to také přijal, takže za nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
24.7.14 14:29

Nám tenhle týden zrovna dorazila velká postel do pokojíčku pro dvouletou. Objednávali jsme zde http://www.postele-palandy.cz/…postele.html a jsem maximálně spokojená, postel masivní, žádné chrastítko, krásně všechno šlo dokupy a za ty peníze jsem nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.7.14 14:29

@davidmatousek1 zábrany pro větší děti jsou malé, nejde o násilné udržení dítěte v posteli, ale aby nespadlo na zem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.7.14 14:32
@davidmatousek1 píše:
To ano ale ty jejich zábrany mi příjdou malý, existuji i s většími zábranami

No s těma zábranama nevím, náš kluk právě padá ještě přes tu zábranu, jak cestuje po posteli, takže padá z ještě větší výšky než bez zábrany, takže jsem jen přirazila k posteli starší matraci at kdyztak žuchne do měkkýho. Nepadá nějak často, snad 3×, ale vzdycky přes tu zábranu a šipku do země hlavou si tipuju podle boulí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.14 14:34

Právě ty postele z Ikea mi příjdou jako chrastítka na které bych si snad ani nemohl s ním lehnout,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí