Čím způsobený noční děs?

15404
19.7.14 03:43

cim zpusobeny nocni des?

Ahoj holky. Pisu z mobilu.
Nevim, co si myslet… malej 1,5 roku spi s nama v loznici. Jsme od narozeni zvykli celou noc svitit jen takovym malym svetylkem. 3 noci zpet jsem sla na wc a svetlo jsem uplne poprve vypojila z ele. myslela jsem, ze je vic hodin a ze uz bude videt pres okno. Jak jsem si lehla, tak jsem uz nevstavala ho zapojit a usnula jsem. Malej se asivza hodinu z niceho nic vzbudil s histerickym jekotem. Trvalo x minut ho utisit a znovu uspat, alee spanek uz byl spatny az dp rana. Rano vstal a hned se vykadil. Ten den kadil 3× - normalne kadi jednou denne az 1× za dva dny.
Pricitala jsem to prorezavani zubu. Pres den byl takovej vic podrazdenej.
Ted je to 4.noc, kdy se deje toto - zacne histericky kricet, haze sebou po posteli, kdyz ho vezmu na ruce, tak je bud prohnutej jak sip, hlava zaklonena a nebo se vubec vzit do naruci nenecha a kdyz na nej sahnu, tak je vic a vic histericky. Flasku s pitim a dudel histericky vyhazuje. Dnes jsme zkusili rozsvitit pri zachvatu velke svetlo - ihned se probral, chvili byl v soku, ale hned seskocil na zem a zacal si hrat. Uplne vymenenej.
Po dnesku mame za to, ze ma nocni mury. Ale kazdou noc? Problemy s briskem a to, ze nevzal nic do pusy pri rustu zubu je u nas normalni, ale takove zachvaty ne.

Mam pocit, ze vic noci takhle nemuzu, bojim se jit spat, kdy to zas zacne. Ten pohled je silenej!

Kde a jak to pripadne resit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
19.7.14 03:47
  • hystericky. Omluva za chyby.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
19.7.14 06:13

U naší starší pomohl Joalis, hořčík a další.
Nevím, co u Tvého dítěte způsobilo tento stav, u starší to bylo pravděpodobně vlivem očkování, protože po nasazeni joalis za cílený na problémy po očko zacala od prvního podání spát v kuse celou noc, pokud se vzbudila, tak jen aby si došla na WC.
Ani pak třeba odpoledne uz se budila bez křiku a šíleného pláče.
Do zahájení detoxikace pomoci joalis měla denne tyto problémy. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.7.14 06:17

Tak u nás je to 100% bolení bříška, spal 2 hodiny a vzbudil se zas s šíleným křikem a kroutil se, ani do náručí jsem ho nemohla vzít :( pak se pokadil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
19.7.14 07:31

@dani24687 Občas se tohle dcerce stává, je stejně stará jako Tvůj syn. U ní to ale není žádné bolení, ale doopravdy noční děs. To pak musím spát s ní a nechat rozsvíceno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.7.14 08:31

@dani24687 U našeho syna to byly zpočátku po porodu vyloženě noční můry, to i plakal ze spaní, tak to jsme vyřešili pomocí nervových homeopatik.
V poslední době to má nárazově jednou za čas a je to bolest při zrychleném růstu kostí - vždycky, když po pár nocích tyto breky odezní, má na výšce o pár centimetrů víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.7.14 08:32

Nocni bes mel prvni kluk pravidelne v dny, kdy se odpoledne nemohl vyspat. Skoncilo to paradoxne az kdyz jsem zatrhli denni spanek definitivne, nebylo to jednou tak, jednou jinak - a to mu byly skoro 4 roky. Mladsi ma semtam, nastesti kratke. Nocni bes je nejlepsi ignorovat, stejne zadnym zasahem nepomuzes a nezkratis to. Akorat ze kdo ma na to nervy, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.14 08:36

Moji dcerku taky trápí noční děsy. Téměř každou noc. Sedalia sirup nezabral. Včera jsem se dověděla, že je to nejspíš napětím, a stresem, který v sobě mám. Začala jsme docházet k psycholožce z jiného důvodu, a došlo i na tohle téma :oops: :oops: :oops:

Díky za zachování anonymity.

• Citovat
  • Upravit
17630
19.7.14 08:53

Dvouleťačka se mi taky takhle budí. Hysterický pláče, kope kolem sebe. Pak začne vyžadovat mléko. Dneska po uklidnění byla ještě hodinu vzhůru :zed: Někdy je to i několikrát za noc, že začne plakat, ale většinou se hned uklidní a zase spí. Nejhorší je, že mi budí mimino :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.7.14 08:55

My už máme naštěstí po děsech, ale stálo to teda za to :evil:
Nejspíš fakt brečí kvůli bolestem bříška, u nás to byl asi zub…po vytrhnutí je relativně klid a vrací se to občas, když je náročnější denní program.

Je to děsivý, ten záchvat :zed: Kolikrát nemůžu pak usnout :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.7.14 09:25

Holky, všem moc moc děkuji :hug: nevím, jestli nekontaktovat @admin o vymazání/přejmenování diksuze, vzhledem k tomu, že jsme ráno šli po 2 záchvatech za sebou (jeden v bdělém stavu) na pohotovost, malému našli hodně acetonu v moči. Doktorka říkala, že má úplně tvrdé bříško. Doporučila hodně sladit čaj, dávat ho vlažný po malých dávkách a pokud by se nelepšilo, tak do nemocnice. Takže u něj to nejspíš bylo tím bolením bříška, i když to 100% vypadalo a přesně odpovídalo nočním děsům :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.7.14 09:46
@dani24687 píše:
Holky, všem moc moc děkuji :hug: nevím, jestli nekontaktovat @admin o vymazání/přejmenování diksuze, vzhledem k tomu, že jsme ráno šli po 2 záchvatech za sebou (jeden v bdělém stavu) na pohotovost, malému našli hodně acetonu v moči. Doktorka říkala, že má úplně tvrdé bříško. Doporučila hodně sladit čaj, dávat ho vlažný po malých dávkách a pokud by se nelepšilo, tak do nemocnice. Takže u něj to nejspíš bylo tím bolením bříška, i když to 100% vypadalo a přesně odpovídalo nočním děsům :zed: :zed:

Ach jo :? Tak držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.7.14 09:49
@Catus píše:
Ach jo :? Tak držím pěsti :hug:

díky, kočko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.7.14 10:30
@dani24687 píše:
Holky, všem moc moc děkuji :hug: nevím, jestli nekontaktovat @admin o vymazání/přejmenování diksuze, vzhledem k tomu, že jsme ráno šli po 2 záchvatech za sebou (jeden v bdělém stavu) na pohotovost, malému našli hodně acetonu v moči. Doktorka říkala, že má úplně tvrdé bříško. Doporučila hodně sladit čaj, dávat ho vlažný po malých dávkách a pokud by se nelepšilo, tak do nemocnice. Takže u něj to nejspíš bylo tím bolením bříška, i když to 100% vypadalo a přesně odpovídalo nočním děsům :zed: :zed:

nech to tady, třebaněkdo bude mít stejný problém a díky téhle diskusi na to přijde.
Ať je malý brzi fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
19.7.14 13:02
@dani24687 píše:

Prosim te, a co mu tedy je? Respektive, proc ho boli bricho?
Se tam u Vas taky nenudite, co? :( :roll:
At je malej brzy fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí