Pěnový polštář Wellpur

473
13.7.14 12:20

penovy polstar wellpur

Ahoj, koupila jsem si pametovy polstar wellpur. Mam problemy s pateri, ted mam posledni dobou divny tlak do hlavy.. Ted druhy den, co jsem spala na pametovem polstari, tak mi prijde, ze je to horsi. Ma nekdo podobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
13.7.14 12:32

My máme tyto http://jysk.cz/…ore-24x42x13 máme je na velkém polštáři jako podhlavníky. Kupovali jsme je dva a později dva oba jsou rozdílné (tvrdost). Na tom tvrdším jsem dolámaná a na tom svém (je více měkký) jsem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.7.14 12:36

Ja mam tento :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
13.7.14 12:51
@sarah2011 píše:
Ja mam tento :think:

Tento měli tento týden v akci…

Máme už asi půl roku tento polštář od firmy Dormeo a naše dcera ho tatínkovi pořád zabavuje, tak jsme ho plánovali v Jysku koupit… Ale ať jsme hledali, jak hledali, tak ta chladící strana nebyla vůbec cítit… Úplná ztráta peněz za levnou (no o 1000,–- Kč) napodobeninu. Ještě ten den jsme ho objednala znovu v Dormeo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.7.14 13:12

@Isiska takze neni dobry?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
13.7.14 13:26

Neříkám, že nesplní svou funkci.

My máme tento http://www.dormeo.cz/…an-cool.html

Oba jsme zkoumali ty z jysku a opravdu se to nedá srovnat, mluvím hlavně o té chladivé části (ta jakoby tam nebyla). Prostě jsme se nezávisle shodli, že je to druhá kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
13.7.14 13:59
@Isiska píše:
Tento měli tento týden v akci…Máme už asi půl roku tento polštář od firmy Dormeo a naše dcera ho tatínkovi pořád zabavuje, tak jsme ho plánovali v Jysku koupit… Ale ať jsme hledali, jak hledali, tak ta chladící strana nebyla vůbec cítit… Úplná ztráta peněz za levnou (no o 1000,–- Kč) napodobeninu. Ještě ten den jsme ho objednala znovu v Dormeo..

ale na tom z JYSKu není nic o chladící straně psané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
13.7.14 14:18

@Anulka ten polštář, co ukazovala @sarah2011 má jednu stranu s „chladícím gelem“ - nepotí se ti tak hlava v létě… Na ten jsem reagovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 16:36

polštář Wellpur

Koupila jsem polštář Wellpur. Super spaní, ale každé ráno nateklé oči. Má někdo také takovou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí